Perussuomalaiset

Ilpo Heltimoinen

Holtitonta rahanjakoa EU:lle

Euroopan Unionin maksuosuuksia ja myöntäviä tukia ollaan parasta aikaa tarkistamassa. EU on ilmoittanut merkittävistä leikkauksista tukiin, joita Etelä-Karjalaan on aikaisemmin saatu. Rajayhteistyö, maataloustuki ja koheesiorahat ovat merkittävästi vähenemässä maakunnassamme. Hämmentävää on se, että EU on ilmoittanut, kuinka monta prosenttia eri tuet vähenevät, mutta ei sitä, mistä summasta vähennys lasketaan.

Suomen maksuosuus on hallituksen linjauksen mukaan puolestaan nousemassa. Summat, joista puhutaan, ovat merkittäviä, miljardiluokkaa. Jo ennen kuin kaikkiin lukuihin on saatu varmennus, voidaan turvallisesti sanoa, että me suomalaiset maksamme jatkossa yhä enemmän EU:lle ja saamme yhä vähemmän takaisin.

Tilanne on täysin kestämätön aikana, jolloin joudumme leikkaamaan yhä enemmän sosiaali- ja terveydenhuollosta. EU:lle kyllä löytyy lisää rahaa, mutta ei omalle kansalle.

Osallistu keskusteluun!


1 kommenttia
Nimetön
Iloinen
#1

Iloinen siksi , että näistä asioista puhutaan mutta miten saataisi ne näkymään , valtamediaan , kunnolla ??! Ilpo muista vaalit lähestyy , alkaa jo olla Kiire !!?

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000