Perussuomalaiset

Henna Kajava

Synnytyssairaalassa näet Suomen tulevaisuuden

4 kommenttia

Missä tavallisen suomalaisen, vähän yli kolmikymppisen naisen silmät olivat avautuneet Suomessa käynnissä olevalle väestönvaihdokselle? Nainen ei ole ollut yhteiskunnallisesti erityisen valveutunut. Hän on kuunnellut aiemmin, kun olen kertonut Suomen maahanmuuttopolitiikan tuottamista ongelmista, mutta ei ole ollut erityisen kiinnostunut niistä. Nyt hän oli kuitenkin täysin muuttunut ja kertoi, että hänen ”silmänsä olivat avautuneet”.

Hän oli ollut synnytyssairaalassa synnyttämässä esikoistaan. Hän näki, miten sairaala oli täynnä vierasperäistä väestöä. Profeetan seuraajia oli ollut joka puolella ja näiden kulttuurien miehiä oli ollut käytävillä yölläkin, vaikka heillä ei olisi ollut oikeutta olla sairaalassa, koska heillä ei ollut mitään perhehuonetta.

Kun hän jakoi oman huoneensa profeetan seuraajan kanssa, niin huoneeseen tunki joukoittain tämän sukulaisia, vaikka sairaalassa on rajoitukset vierailijoiden määrissä ja nämä tietenkin ylittivät ne. Hän koki vastasyntyneen imetyksen vaivaannuttavaksi tällaisessa ympäristössä, jonne muualta tulleet tulivat olemaan kuin siat pellossa. Lopulta henkilökunta sentään rajoitti naisten huoneeseen tunkevien profeetan seuraajien määrää – ilmeisesti sääntöjen mukaiseksi.

Nuoren naisen isä kiinnitti myös huomiota sairaalan potilas- ja muuhun väestökoostumukseen ja kommentoi, että ”Tässä näet Suomen tulevaisuuden.” Millaista kansallismielisen tai tiedostavan suomalaisen on kokea elämänsä suuri hetki synnytyssairaalassa nykyään, kun paikat kuhisevat tällaista porukkaa ja valtaavat hiljalleen maamme?

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


4 kommenttia
Seppo Muurinen
#1

Pysäyttävä kokemus ”tulevan suunnan mahdollisuudesta”, etenkin jos oma väestömme hiipuu suuremman edessä.

Yhteensovittamisen yhteiskunnallista tuskaako ?

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

H Moilanen
#3

Silloin kun vierasperäisten ihmisten osuus oli vielä marginaalinen, Suomi oli sen näköinen millaiseksi suomalaiset olivat sen rakentaneet.
Mitä suuremmaksi vierasperäisten ihmisten osuus kasvaa, sitä enemmän Suomi tulee muistuttamaan vieraperäisten lähtömaita.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

matuja on liikaa joka paikassa
#2

Tilanne on katastrofaalinen!!!

Islam-mamuja on liikaa, liikaa, liikaa!! Joka paikassa!

Pääkaupunkiseudulla moni mukava lähiö ja kokonainen kaupunkialue on menetetty matuille!!!

Suomalaisten on pakko etsiä itselleen uusia alueita. Tosin kantasuomalaisen on vaikea enää löytää kohtuuhintaista asuntoa pääkaupunkiseudulta, niin että mamuja ei olis kaikki nurkat täynnä.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Lasse Hietanen
Iloinen
#4

Hei. Kiitos Henna hyvästä, paljastavasta kirjoituksesta. Totuus on karu mikäli tämä tällaisena jatkkuu. Pakanuus valtaa Suomen. Olemme kansakuntana suurimmalta osalta luopuneet Jeesuksen Kristuksen sovitustyön kaikenpuolisesta kunnioittamisesta. Jumala sallii vitsauksen kohdata luopunutta kansaa. Rukoillaan Jeesusta myöskin; Herraksi takaisin. Siunaten, Lasse.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000