Perussuomalaiset

Henna Kajava

Kaivohuoneen tuore tapaus verrattavissa Turun terrori-iskuun

Hymyilevä kuva ei sovi tähän kirjoitukseen, pahoittelen sitä.

Viattoman ja tappajille tuntemattoman nuorukaisen pahoinpitely kuoliaaksi Helsingin Kaivohuoneella on ollut minulla parina aamuna ensimmäinen ajatus herätessäni. Tapaus kosketti minua erityisesti varmasti siksi, että itselläni on kaksi poikaa, joiden puolesta pelkään yhä turvattomammaksi muuttuvaa, monikulttuurista yhteiskuntaa. Odotan syyllisten joutuvan oikeuden eteen, mutta raivostuttaa jo valmiiksi se, kuinka tietää nuorten ja etenkin suojavärin omaavien pääsevän Suomessa käytännössä kokonaan tai lähes seuraamuksitta pälkähästä. Todennäköisesti naureskelevat sitten helpotuksesta.

Kaivohuoneen raaka surma on nähdäkseni suurin piirtein yhtä merkityksellinen kuin Turun terrori-isku. Asetta ei käytetty, eikä huudettu ”Paholainen on suuri!”, mutta lopputuloksena oli suomalaisiin kohdistuva raju väkivalta ja erityisen julma surma. Tapauksessa oli vielä pahempaa kuin Turun iskussa se, että monta kävi yhden kimppuun, eli syyllisiä löytyy tällä kertaa moninkertainen määrä. 19-vuotiaan pojan nuoruus surettaa erityisen paljon.

Olen toivonut, että kansallismieliset tahot järjestäisivät mielenosoituksen, jossa näyttäisimme raivomme ja sen, kuinka jokainen suomalaiseen tai muun taustaiseen kohdistuva väkivaltainen hyökkäys – ja erityisesti raukkamaisen häpeällinen joukkoväkivalta – on liikaa ja nostattaa näyttävän protestin. Tällaista ei toistaiseksi tietääkseni ole näköpiirissä.

Jopa media Hesaria myöten näkee Kaivohuoneen järkyttävässä tapauksessa, uutisoiduissa lisääntyneissä levottomuuksissa siellä, sekä Hietaniemessä poliiseihin kohdistuvassa väkivallassa yhteyttä toisiinsa. Suomi etenee Ruotsin tiellä. BLM-liike on osaltaan lisännyt vastakkainasetteluja ja vauhdittaa kehitystä. Saattoipa ollakin, että tummaihoinen gangsterijengi haki oikeutuksensa väkivaltaan BLM-liikkeen väkivaltaisuuksista valkoisia kohtaan.

Järkyttävä tapahtuma on osa laajempaa huolestuttavaa kehitystä. Helsingin Sanomien mukaan häiriökäyttäytymisen vuoksi poliisille tehdyt hälytykset ovat lähes kaksinkertaistuneet viime kesästä Helsingissä, samoin pahoinpitelyt, ja löyhää jengiytymistä on nähtävissä rikoskomisario Jukka Larkion mukaan. Kehitys on samansuuntainen myös Espoossa ja koko Länsi-Uudellamaalla; häiriökäyttäytyminen, törkeät pahoinpitelyt, ryöstöt, jne. ovat lisääntyneet tuntuvasti Länsiväylän mukaan viime vuodesta.

Itse Kaivohuoneen Facebook-sivuilla ei ole tapahtuneesta minkäänlaista mainintaa, vaan iloiset ja runsaat ravintolan luottokuvaajan napsimat bailauskuvat jatkuvat keskeytymättöminä postauksina sivustolla. Tämä on hämmentävää. Julkinen osanotto omaisten suruun olisi ollut paikallaan siitä huolimatta, että sillä olisi varmaan myös kielteistä vaikutusta Kaivohuoneen maineelle.

Kaivohuoneen sivuston runsaan kuvaston mukaan ei onneksi vaikuta siltä, että monikulttuurisuus olisi vielä vallannut paikkaa, vaan se on yhä sopivasti marginaalissa tässä historiallisesti merkittävässä klassikkopaikassa. Kuvastoa katsellessa tulee mieleen, että tappajat näkivät paljon kauniita, valkoisia nuoria naisia, jotka viihtyivät etupäässä toistensa, mutta myös kaltaistensa nuorten miesten seurassa – sitä vastoin näiden tappajien seura tuskin kiinnosti. Eikä tietenkään tule kuuloonkaan, että muslimitytöt pääsisivät maanmiestensä kanssa baareihin juhlimaan. Tämä johtaa turhautumiseen ja väkivaltaan aivan, kuten Lähi-idässäkin. Rikollinen, väkivaltainen ja tyhmyyttä täynnä oleva luonne reagoi tähän riistämällä tuntemattomalta hengen.

Ei ollut edes n**keriksi nimittelyä kännissä, mitä pidin mahdollisena motiivina ennen kuin luin asiasta tarkemmin. Olen nimittäin pelännyt, että mitä tästä etäisten kulttuurien pakkonaittamisesta vielä tulee siltäkin kantilta, että kun suomalaiset juovat paljon ja osalta lipsahtelee sen seurauksena mitä sattuu ja toisaalta muslimikulttuureissa ei juoda ja kunnianloukkauksiin vastataan tyypillisesti väkivallalla. Kännisten välisessä tappelussa ei helposti satu, mutta kun toinen osapuoli on täysissä voimissa, eikä ymmärrä, miten humalassa saattaa käytös muuttua hallitsemattomaksi syntyy helposti erittäin vaarallisia tilanteita ja pahaa jälkeä.

Toki nuoret, ongelmakulttuureista tulevat miehet kelpaavat toisinaan myös ihan mukavan näköisillekin nuorille, valkoisille naisille. Se vaatii kuitenkin tervettä itsetuntoa kovistelun sijaan ja yleensä kulttuuriin sulautumista ilman islamin taakkaa. Jos pettyy siinä, ettei kelpaa millaisena tahansa ja rasismitutka on jatkuvasti päällä, niin varmastikin syrjäytyy meidän nuorten porukoista.

Kun seuraa esimerkiksi Helsingin yöelämää ja koulujen välitunteja, vaikuttaa siltä, että Lähi-idästä ja Afrikasta peräytyvät nuoret ovat aika selkeästi erillään suomalaisnuorten porukoista. Tämä johtaa maahanmuuttajanuorison jengiytymiseen, kuten Ruotsissa ja väkivaltaan muita kohtaan. Erityisen pelottavaa tässä on se, miten yhteisöllisistä kulttuureista tulevat hyökkäävät toisinaan joukolla raukkamaisesti yhden kimppuun, kuten kävi Kaivolla.

Länsimaisissa herrasmieskulttuureissa naisia kunnioitetaan ja kunniallisina pidetään vain mies miestä vastaan tappeluita – joukolla yhden päälle käymistä taas häpeällisenä ja raukkamaisena. Onkin paradoksaalista, että nimenomaan kunniakulttuureista tulevat, jotka ovat niin tarkkoja julkikuvastaan näyttäytyvät mitä häpeällisimmillä tavoilla niin joukkoväkivallassa, kuin huimassa yliedustuksessaan halveksittavimmassa rikostyypissä – seksuaalirikoksissa.

Maailmalla on kuitenkin lanseerattu ja sieltä on tulossa rasismin käsite entistäkin laajempana meillekin. Rasismin käsitettä ollaan ulottamassa seksuaalipartnereiden valintoihin saakka. Kansanedustaja Tynkkynen on valmistellut meitä henkisesti tällaiseen lisärasitukseen suvaitsevaiston puolelta. Kuten Sebastiankin toteaa aihetta käsittelevällä videollaan, niin seksuaaliset mielihalut ovat, mitä ovat, eivätkä ne ole millään tavoin tahdonalaisia. Väitetään, että ihmiset ihastuisivat usein jopa omassa etnisessä yhteisössäänkin jollain tavoin itsensä näköisiin tai -tyylisiin ihmisiin. Seksuaalinen viehättyminen yleensä oman etnisen ryhmän ihmisiin onkin ehkä jopa merkittävin tekijä, joka ehkäisee kulttuurien ja ihmisten yhteensulautumista ja erillisten kulttuuriryhmien häviämistä.

Niinpä monikulttuuristuvasta kasvavan väkivallan yhteiskunnasta ei koskaan päästä eroon yhteensulautumalla, vaan kehitys vie aina pahempaan, kunnes hyvin erilaisten kulttuurien ymmärretään vaativan oman tilansa ja haittamaahanmuuton vastaanottaminen lopetetaan.

Katuturvallisuuden heikentyessä toivon, että jokainen vanhempi opastaa nuoriaan mielikuvaharjoittelemaan etukäteen, miten toimia tilanteissa, joissa toisaalta joutuisi itse hyökkäyksen kohteeksi ja toisaalta näkee, että joku muu joutuu sellaisen uhriksi. On äärimmäisen harmillista ajatella, että jos hyökkäyksen nähneistä nuorista olisi joku esimerkiksi keksinyt huutaa, että poliisit tulee, niin todennäköisesti nuoren kimppuun hyökännyt barbaarilauma olisi pötkinyt saman tien pakoon. Itselläni tällainen on tehonnut suomalaisiin kännitappelijoihin.

Lopuksi on ilmaistava oma halveksuntansa ministereitämme ja kansanedustajiamme kohtaan, perussuomalaisia lukuun ottamatta. Paljon on paheksuttu sitä, etteivät nämä ole reagoineet mitenkään täysin viattoman suomalaisnuorukaisen joukkopahoinpitelyyn hengiltä. Jussi Halla-aho paheksui suvaitsevaiston kieroutunutta, puolueellista asennetta, jossa omista ei välitetä mm. näin: ”Näyttää kuitenkin huolestuttavasti siltä, että muiden kuin vähemmistöjen hengellä ei oikeasti ole väliä. Jos olisi, päättäjät ilmaisisivat edes tyrmistyksensä Afrikasta ja Lähi-idästä tulleiden henkilöiden tekemistä ja suomalaisiin kohdistuvista väkivalta- ja henkirikoksista.

Rasistisesta väkivallasta puhutaan koko ajan. Milloin viimeksi suomalainen on tappanut mustan tai ”mustan” maahanmuuttajan?”

Osallistu keskusteluun!


28 kommenttia
Lasse Hietanen
Iloinen
#1

Hei. Kiitos Hennakin. Osanotto murhatun nuoren omaisille, ja kaikille meille suomalaisille. Me olemme saaneet; meidät luoneelta Jumalaltamme 10 hyvää; Elämää suojelevaa käskyä. Toiset ovat saaneet sielumme viholliselta; tappokäskyn. Noin tärkeää olisi heidän Evankelioimisensa, että he voisisivat sydämiltään; ensisisijaisesti indekroitua; samankaltaistua; turvalliseen; Rakkautta luovaan Elämäntapaan. Rakkaus on asia ja taito jota meillä ei itsellämme ole. Tarvitsemme sen; Jeesukselta Kristukselta. Ennenkin on viidakoidenkin ihmissyöjät ensin Evankelioitu. Meidän ihmishyvyys tulee Jeesuksen kautta, kun Hän sitten sanoo meille; minä olen sisällisesti teissä; ettekö; sitä huomaa? Pakanasta tulee meille kaikille turvallinen ihminen; vain ja ainoastaan tuota kautta. Vain Jeesus Kristus voi Hengellään muuttaa meitä ihmisiä. Antaa syntejämme anteeksi, kun vilpittömästi kadumme väärintekemisiämme ja pyydämme niitä anteeksi; Isältämme Jumalalta. Kiitos. Siunaten, Lasse.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Järkipersu
#6

Kaikki nämä viimme aikaiset uutisissa olleet järkyttävät Murha ja Pedofiili teot liittyvät
SUOMEN HALLITUKSEN RIKOLLISUUDEN JA MORAALITTOMUUDEN IHANNOINTIIN JA SEN SUOJELUUN JA EDISTÄMISEEN !

mm. Maamme mamutukseen, homotukseen, Huumeistamiseen jne…

mm.
-Tämä eilinen uutinen vuosikymmeniä toimintaa jatkaneesta Homo-Pedofiili.raiskaajasta
https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006591514.html

-Tai 12 Murhaajan murhasta
-Tai näiden Miljonääri Huumehörhöjen ja niiden ympärillä julkis naisten sekoiluihin uutisointiin ja niiden ihailuun
-Tai jatkuvien Pakolais peräisiin Murhiin,Huumejuttujen ja Pedofiili ja raiskaus tekojen peittelyyn ja maton alle lakaisemiseen
-Jne..

SUOMEN NYKYINEN JA EDELLINENKIN HALLITUS ON VASTUUSSA NÄISTÄ RIKOKSISTA JA KANSALAISTEN MORAALIN TUHOAMISESTA JA NÄIN RIKOLLISUUDEN JATKAMISEN SUOSIMISESTA.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Järkipersu
#8

On aivan sairasta hommaa että esim. Helsingissä Homot kiertää levittämässä (nyt laillisesti) homopropakandaa yhteiskunnan rahoilla kustannettuna Kouluissa pikku lapsille !!!
Tämähän on itsensä myymistä ja lisäksi lasten moraalin tuhoamista !

’On aivan sairasta hommaa että Helsingissä lasten konserteissa esiintyy tunnetut Huumehörhöt joita Lapset saadaan ihannoimaan !!!

Persujen on vaadittava loppua tällaiselle sairaalle hommalle ja moraalin ja kansalaisten tuhoamiselle !!!

PERSUJEN ON VAADITTAVA ETTÄ HOMOPROPAKANDAN LEVITYS LAPSILLE KRIMINALISOIDAAN ANKARASTI JA MYÖS SEN RAHOITUS KIELLETÄÄN !

SAMOIN HUUMEIDEN KÄYTÖN IHANNOINNIN LAPSILLE LEVITYS PROPAKANDA KRIMINALISOIDAAN ANKARASTI JA JA MYÖS SEN RAHOITUS !

PERSUJEN ON OLTAVA JÄRJEN JA MORAALIN PUOLUE !!!!

Se on kaiken perusta muuten on turha puhua taloudesta ja turvallisuudesta jos eletään kuin siat pellossa ja tuhotaan tulevat sukupolvet ennen kun ne aikuiseksi ehtii….

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Järkipersu
#11

Kun tällaiset laki muutokset tehdään Helsingin Vihreät ei voi enään Homottaa ja Huumeistaa lapsia entiseen malliin !!!

Maassa on kyllä Terrorismin levitys ja rahoitus kielto jota kierretään kaikin keinoin mm. Pakolais statuksella ratsastamisella

PERSUJEN ON VAADITTAVA ETTÄ TÄSTÄ RIKOKSESTA TUOMITAAN KAIKKI JOTKA SIIHEN SYYLLISTYY !!!!
MYÖS POLITIKOT JOTKA SUOJELEE TERRORISMIA JA HAALII TÄNNE TERRORISTEJA !!!!

Nämä asiat on saatava kuntoon ennen kuin on myöhäistä !!

Me olemme jo Ruotsin tiellä !!!!!!
Suomesta on tulossa Malmo !

Jossa
– Kanta Ruotsalaiset Aikamiehet ei uskalla illalla ulos kun ne raiskaa perse silmään pusikossa
-Jossa pommit räjähtelee päivittäin
-Jossa Poliisit ei uskalla rikos paikalle mennä
-Jossa raiskataan ja ammutaan lapsia

TÄLLAISTA SUOMEA VIHER-VASEMMISTO (+ Sika-saarikko) Suomesta haluaa
Persujen on lyötävä kapuloita rattaisiin vaatimalla järkeä ja moraalia !!!!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Jaskamokunen
Vihainen
#2

Sitapaitsi neekeriksi nimittely ei olisikaan koskaan mikaan syy tappamiselle taikka millekkaan fyysiselle vakivallalle. Terroristit pois suomesta ja HETI.
PS. sana neekeri on sivistys sana…. Maassa maan tavalla…nain ne sanovat minullekkin kun olen turistina heidan maissaan maksamassa nelinkertaista ravintola ja hotellimaksua vain siksi etta olen valkoinen….
RASISTI TERRORISTIT!
MISSA ON OIKEUS!
AATELISTO, BRITIT JA HEIDAN PANKKIIRIT OVAT HUIJANNEET SUOMALAISIA JA VARASTANEET MAAMME!!!
VENAJANKIN VALLAN ALLA OLISI OLLUT TURVALLISEMPAA!!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#7

Neekeri on suomalaisille neutraali sana.

Neekeri sanan käyttämisen kieltäminen on tosi lapsellista.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#9

Negro on Maailman toiseksi puhutuimmalla kielellä ( Espanjaksi ) Musta
Siitä on nimitys tullut jossa ei ole mitään rasistista.

Ei nimi miestä pahenna ,jos ei mies nimeään….

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#12

Onks mustakin kielletty sana?

Mites näitä Afrikan ja Aasian mamuja / oleskelijoita oikein olisi kutsuttava?

Ehdotan otettavaksi yleisesti käyttöön sana OLESKELIJA mamu sanan tilalle.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

tepXO
#10

Juuri noin on päässyt käymään. Mies on pahentanut nimensä ja naistensa nimen. Entinen maine siirtyy uusiin kiertoilmaisuihin kuin Junttilan tuvan seinään. ”Vaalea toivevävykin” on ajan mittaan kiertoilmaisuna mustattu.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#3

Hyvä kirjoitus Kajavalta! Niin kauan kun Suomessa on äänestäjiä, jotka tukevat punavihreää agendaa, yhteiskuntamme vajoaa yhä syvemmälle väkivaltaan ja köyhyyteen. Tuottavat ja työllistävät firmat muuttavat pois Suomesta, valtavan iso osa kansasta elää Kelan tukien varassa, rikollisuus lävähtää monien pääelinkeinoksi, satunnaiset vahingotekohyökkäykset lisääntyvät, turvattomuus tunkeutuu koteihin ja kaduille, huumeista tulee kohta laillisia kun ei niitä kyetä suitsimaankaan, anarkia hallitsee kaikkea, jne. Punavihreät eivät ymmärrä, että edellä mainitun kaltaisen yhteiskunnan tiellä ollaan jo ja pahoinvointi vain lisääntyy. Toivon todella mitä suurinta vaalimenestystä perussuomalaisille joka vaalissa, muuten ei hyvää seuraa – mutta PS on hyvää seuraa!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Huolestuttaa ja paljon
Hämmentynyt
#4

Perussuomalaiset on ainoa puolue joka ajaa suomalaisten asiaa eikä halua, että Suomi muuttuu Ruotsin kaltaiseksi turvattomaksi maaksi. Perussuomalaisia mollataan median ja heidän taustavoimiensa punavihreiden sekä Kokoomuksen taholta. Kansan silmien pitää avautua, sillä rinnakkainen yhteiskunta on jo todellisuutta meillä. Tämä kehitys ei saa jatkua ja kehitysmaalaisten on palattava omiin maihinsa.

Olkaa ihmiset rohkeita ja liittykää Perussuomalaisiin. Otetaan Suomi takaisin ja aloitetaan se kuntavaaleista!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#5

Polpo suojeli nekrumurhaajia.Se on puolensa valinnut.Polpohuorat ovat kansan vihollisia ja sellaisina jokaista heitä on kohdeltava.Turha lässyttää että rivipoliisi sitä ja tätä.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000