Perussuomalaiset

Heidi Pöykiö

Vuosi lopuillaan.

Viimeiset kokoukset on nyt takanapäin. Vuosi on ollut Muhoksella vaiherikas ja haasteikas. Henkilöstön väliset ristiriidat ja huonot henkilökemiat ovat valtuutetuille olleet kova luu purtavaksi. Voisi joululahjaksi jo toivoa ensi vuotta ajatellen työrauhaa. Kaikista ei tarvitse pitää mutta olisi syytä opetella kuitenkin tulemaan toimeen.

Totesin viime vuoden valtuustopuheessa, että emme tarvitsisi enää epäonnea kunnan kiinteistöjen suhteen mutta toisin kuitenkin kävi. Haasteena on edelleen sisäilmaongelmaiset koulut ja oireilevat lapset.

Koetimme Perussuomalaisten valtuustoryhmänä viedä asiaa eteenpäin 18.12. valtuuston kokouksessa jossa esitimme, että tekninen lautakunta aloittaisi hankesuunnitelman aloittamisen Kirkonkylän koulun rakentamisesta välittömästi muiden toimenpiteiden rinnalla. Esityksessä mainittiin myös, että hyvinvointilautakunta avaisi kouluverkkoselvityksen uudelleen sekä väistötilat hankittaisiin kaikille vanhalla puolella opiskeleville lapsille.

Äänin 12-15 hävisimme kunnanhallituksen esitykselle eli hankesuunnitelmaa ei aloiteta ja väistötilat hankitaan vain niille, joilla on lääkärin/terveydenhoitajan arvio väistötiloihin siirtymisen tarpeesta. Mielestäni tällä päätöksellä lapset ovat eriarvoisessa asemassa, koska osa lapsista jää vääjäämättä sisäilmaongelmaisiin tiloihin sairastuen mahdollisesti lisää. Olin siis yksi monien joukosta joka jätti eriävän mielipiteen päätöksestä.

Karvaasta päätöksestä huolimatta katsotaan eteenpäin ja pidetään kuntalaisten puolta. Nyt on kuitenkin aika rauhoittua joulun viettoon ja antaa Joulumielen vallata mielemme ja keskittyä lähimmäisten kanssa yhdessä oloon.

Muhoksen Perussuomalaisten valtuustoryhmän puolesta toivotan kaikille oikein rauhallista joulua ja parempaa Uutta Vuotta 2019!

Osallistu keskusteluun!


0 kommenttia

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000