Perussuomalaiset

Heidi Pöykiö

Parempi Muhos

Paljon on Oulujoessa vettä virrannut neljän vuoden aikana. Paljon on myös tapahtunut viimeisimmän valtuustokauden aikana ja kaikki ei ole ollut niin positiivista. Harmittavinta on ollut vuoden 2018 yhteistyökuvion rikkoutuminen, kun kaikki eivät kyenneet pitämään kiinni yhteisesti sovitusta.

On kuitenkin syytä miettiä myös niitä hyviä asioita, joita Muhos ja kuntalaiset ovat kohdanneet. Meillä on erityisen hyvät palvelut terveyskeskuksessa mahtavine työntekijöineen, jotka jaksavat olla aina positiivisella asenteella töissä ja ovat erittäin asiakaspalvelu-alttiita. Ajan saat kuin itsestään ja koskaan ei ole tarvinnut jonottaa! Katukuva on kaunis uuden alakoulun, lukion ja OSAO:n konehallin myötä! Keskellä kylää on moderni tori ja palveluita ei tarvitse kauempaa lähteä hakemaan. On Halpa-Halli monine tavaroineen, eläinlääkäripalvelut, ruokakaupat, eläintarvikeliike, lvi-palvelua, K-rauta, kangaskauppa jne. lista on ilahduttavan pitkä. Meidän kaunis lähiluonto antaa voimaannuttavaa energiaa ja terveyshyöty on mittaamaton. Meillä Muhoksella on monta kohdetta, joihin kannattaa tutustua, mm. lemmenpolkua kannattaa tulla kauempaakin tutustumaan. Olemme vain n. puolen tunnin päässä Oulun kaupungista, joka ei ole matka eikä mikään, jos haluat asua turvallisessa, ihmisläheisessä ja luonnon ympäröimässä kunnassa!

On siis aika pohtia kunnallisvaaliehdokkuutta kohdallani. Voimavaroja on kulunut neljän vuoden aikana, mutta ihmisenä olen kasvanut ja kehittynyt tänä aikana todella paljon. Olen oppinut ymmärtämään, että kaikki ei ole sitä, miltä näyttää ja olen oppinut myös sen, että perässä ei kannata hiihtää. Joskus kannattaa tehdä oma latu, jota kulkea ja uskoa parempaan huomiseen ja tulevaisuuteen. Olen siis päättänyt lähteä ehdolle jatkokaudelle Muhoksen kunnallispolitiikkaan ja tietysti Perussuomalaisten listalta. Siihen suoraselkäisten joukkoon ajamaan juuri sinun, kuntalaisen etua. En taivu kovassakaan paineessa, vaan määrätietoisesti haluan ajaa kuntalaisen etua ilman, että oma lehmä olisi ojassa.

Vaaliteemani ovat:

Kuntalaisten hyvinvointi: Kun kuntalaisilla on mahdollisuus monipuoliseen liikuntaan, pystymme ennakoimaan ja ehkäisemään mm. sairaanhoidon ja mielenterveysongelmien aiheuttamia kuluja merkittävästi

Ei tuulivoimalle: Muhoksen kauniit maisemat ja lähiluonto eivät ole itsestäänselvyys. Muhos on aikoinaan antanut kovin suuren panoksen sähköntuotantoon lukitsemalla meidän kuohuvat kosket vesivoimaan, eikö se jo riitä?

Sananvapaus: Vapaasti keskustelemalla voimme kehittyä ihmisinä ja näin ollen kehittää myös oma kuntaa parempaan suuntaan.

Minua saa nykäistä hihasta kassajonossa ja tulla juttelemaan!

Heidi Pöykiö

Järjestösihteeri

Valtuutettu, kunnanhallituksen 2. varapuheenjohtaja,

konsernijaoston jäsen,

tekn. lautakunnan kh:n edustaja,

OSAO hallituksen jäsen

Osallistu keskusteluun!


3 kommenttia
Lasse Hietanen.
Iloinen
#1

Hei. Kiitos Heidikin. Kiva asia, että teillä siellä Muhoksella on iloiset, rakastavat, ja, palvelevaiset ihmiset, Jumalan Hyvään. Teillä on: Parhainta Pääomaa; Taivaan Isältä, mitä voimme elämäämme saada. Kiitos. Siunaten, Lasse.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Lasse Hietanen
Iloinen
#2

Hei. Kiitos Heidikin. Kiva asia, että teillä siellä Muhoksella on iloiset, rakastavat, ja palvelevat ihmiset, Jumalan Hyvään. Teillä on: Parhainta Pääomaa; Taivaan Isältä, mitä voimme elämäämme saada. Kiitos. Siunaten, Lasse.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Partalainen
Tyytyväinen
#3

Siinäpä sitä aluksi. Kiinnitin huomiota, että sinulla Heidi on pirunkomea kaulakoru. Minulla on tämmönen nimimerkki ja olen aikoinani kirjautunut tällä. Yk:sä käyttivät tuota nimitystä, enkä ole nähnyt tarpeelliseksi vaihtaa.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000