Perussuomalaiset

Heidi Pöykiö

Vaalit häämöttää!

Vaalit lähestyvät ja nyt kannattaa valmistautua äänestämään Perussuomalaisia!

Muutos ei tapahdu heti mutta mitä kauemmin oletetaan, että äidinmaidossa periytyneet arvot muuttaisivat meidän elämää paremmaksi sitä kauempana on visio oikeudenmukaisesta yhteiskunnasta. Tarvitsemme Perussuomalaisia arvoja ja periaatteita.

Vain Perussuomalainen edistää kansallista etua. Sen olemme nähneet Oulussa, Raahessa ja monella monella muullakin paikkakunnalla: Vain Perussuomalainen on nostanut niitä asioita framille millä olisimme voineet mahdollisesti estää ko. paikkakunnilla tapahtuneet kauhistuttavat elinikuiset arvet jättäneet tapahtumat. Rajojen pitäminen auki loputtomasti vaikeuttaa tavallisen ihmisen äänen ja roolin puolustamista meidän omassa kulttuurissa ja historiassa.

Sanotaan, että olemme yhden asian puolue. Olemme sitäkin mutta kannattaa tutustua puolueen periaateohjelmaan ja perehtyä meidän arvomaailmaamme, saatat yllättyä kuinka lähellä se onkaan ihan tavallisen suomalaisen ajatuksia. Puolueella on hiljattain julkaistu mm. ympäristö- ja energiapolitiikkaohjelma, koulutuspoliittinen ohjelma, vaihtoehtobudjetti ja lisäksi löytyy maaseutupoliittinen ohjelma, kielipoliittinen ohjelma…emme ole vain yhden asian puolue ja that´s it!

Siksi Perussuomalainen vaihtoehto on ainoa oikea vaihtoehto. Me teemme määrätietoisesti töitä unohdetun kansan puolesta: vanhusten, sairaiden, lasten ja syrjäytyneiden hyväksi. Pohjois-Pohjanmaan vaalipiirissä on suurenmoinen määrä ehdokkaita niin miehiä kuin naisiakin, heillä on osaamista monelta alalta ja monelta elämän alueelta. Olen mukana meidän paikallisen ehdokkaan Ville Rauhion tukitiimissä ja edesauttamassa Villen vaalityötä maakunnassa. Hän on yksi potentiaalinen vaihtoehto Pohjois-Pohjanmaan ehdokaslistalta.

Tervetuloa keskustelemaan vaalitapahtumiin turuille ja toreille! Seuraa Facebookkia, Twitteriä ja Instagrammia!

Tähän kirjoitukseen ei voi jättää kommentteja