Perussuomalaiset

Calle Viteli

Uusi hallitus.

Mihin on Suomi menossa? Sotiemme veteraanit ovat sotineet Suomen itsenäisyyden puolesta. Suomesta tehtiin maa, jossa on hyvä ja turvallinen elää.

Vaalien jälkeinen hallitus näyttää nyt kasaantuvan puolueista, jotka haluavat päästää tänne ihmisiä, jotka ovat haitaksi Suomen turvallisuudelle ja hyvinvoinnille.

Rahat käytetään asioihin, jotka eivät auta jo maassamme olevia hädän alaisia, kuten vanhuksia, lapsia ja perheitä. Siihen hätään meidän tulisi nyt vastata, eikä haaskata rahoja huumeiden käyttäjiin, elintasomaahanmuuttajiin, joiden joukossa saapuu tänne myös rikollisia.

Suomessa rakennetaan palveluita luvattomasti maassaoleskeleville ja paperittomille, kun samaan aikaan vanhusten kotihoito on puutteellista, maksutonta varhaiskasvatusta ei pystytä tarjoamaan ja hoitotakuuajat ylittyvät toistuvasti.
Omia etujaan ajavat puolueet eivät näe nyt selkeästi toimintansa seurauksia, vaan syöksevät Suomen tuhoon.

Osallistu keskusteluun!


0 kommenttia

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000