Perussuomalaiset

Calle Viteli

Suomi tänä päivänä

3 kommenttia

En tiedä, mitä sinä ajattelet kun mietit Suomea tänä päivänä? Mitä sinulle merkitsevät turvallisuus, sananvapaus ja toimeentulo?
Ne kaikki ovat tällä hetkellä ”uhanalaisia lajeja.” Rikollisuus kasvaa, turvattomuus kasvaa ja sananvapauttamme on alettu kaventaa kyseenalaisin keinoin.

Meillä ei enää ole hyvinvointivaltioita, jossa kantaväestöstä oikeasti välitettäisiin. Suomeen on päästetty rikollisia, jotka on vaaraksi lapsille, nuorille ja naisille. Hallituksemme ei tartu tähän asiaan mitenkään, vaan päinvastoin helpottaa maahamme tulemista ja ihmiset, joilta oleskelulupa on evätty eivät käytännössä joudu poistumaan. Riskihenkilölle on ehdotettu asennettavan pantaa, mikä kuitenkin on lyhytnäköinen ja väärä ratkaisu ongelmaan, joka ratkeaa vain turvapaikkaprosessia uudistamalla. Ihmiset, jotka ovat huolissaan haittamaahanmuutosta ja yrittävät saada huolensa esiin, niin pyritään hiljentämään kaikin tavoin tai leimataan suvaitsemattomiksi tai natseksi.

Olemme valtioissa, jossa ihmisten huolia ei otetaan tosissaan, vaan niitä vähätellään. Onko oikein, että valtio tunkee rahaa, esimerkiksi kehitysapuun, perheenyhdistämisiin ja pantoihin. Samaa aikaan monien vanhuksien, lapsiperheiden ja työssäkäyvien tilanteet pahenee. Enää kukaan ei puhu leipäjonojen hävittämisestä, vaikka niiden kävijämäärä kasvaa. Nyt puhutaan jonottajien osallistamisesta ja yhteisöllisyydestä, joka vie huomiomme siitä tosiasiasta, ettei valtio kykene pitämään omistaan huolta.

Samaan aikaan kun valtio tunkee rahaa Afrikkaan ja haittamaahanmuuttajiin, monet kantasuomalaiset joutuvat miettimään, mistä saada rahaa, jolla ostaa ruokaa, maksaa kallis sähkölasku ja järjetön vuokra. Kaikki jäljet johtavat päättäjiimme ja heidän tekemiinsä päätöksiin. Vuokrien säätelyn purkaminen on oiva esimerkki siitä, kuinka valtio nyt tunkee rahaa suuren vuokrayritysten ja niiden osakkeenomistajien taskuihin. Maksajina olemme me, joten kysymys kuuluukin mitä sinulle merkitsevät turvallisuus, sananvapaus ja toimeentulo? Onko tämä Suomi sellainen kuin sinä haluaisit?

Osallistu keskusteluun!


3 kommenttia
eastfinn
#1

Ei olisi nuorena uskonut, että vielä joutuu näkemään Suomen ja suomalaisten alennustilan. Ei paljoa kansaa kiinnosta vaika kansanvaihto on fakta. Kantaväesn määrä pienenee pienestä syntyvyydestä ja maasta muutosta johtuen ja kehitysmaalaisten määrä kasvaa hyvän syntyvyyden ja maahanmuuton johdosta. Tämän vuosiadan lopussa kantaväestö on pieni vähemmistö, onneksi en ole sitä näkemässä. Sitten vielä ihmetellään miksi kantaväki ei tee lapsia.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Lasse Hietanen
Iloinen
#2

Kiitos Calle. Kysyt asioiden merkittävyydestä. Merkitsevät, erittäin paljon. Koti, uskonto, (Jeesus Kristus) ja isänmaa, (Taivaan ja maan Isän). Sulasta Jumalan armosta, lahjaksi saatuja. Päättäjistä toiset kumartelevat saatanaa, siksi toisilla on niin, mahdottoman vaikeaa. Rukousta paljon tarvitaan. Siunaten, Lasse.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Europol
Tyytyväinen
#3

Suomessa on asiat paljon paremmin, kuin koskaan ennen ja kun Suomelle tuli v. 1995 tilaisuus liittyä osaksi Eurooppaa, siis EU:ta, niin käytimme tilanteen hyväksemme. Liittyessämme EU:iin turvasimme Suomen niin sotilaallisesti, kuin myös taloudellisesti. Se, että jäsenyys hieman maksaa ja velvoittaa yhteisiin sääntöihin ei paljon paina kaiken sen hyvän kanssa, jonka saamme sieltä. Nyt voin ainakin minä ja uskoakseni valtaväestö hengittää vapaassa ja turvallisessa maassa, jolla on koko Eurooppa ja maailma auki. Impivaara on taakse jäänyttä aikaa ja tuohikontti ja virsut ovat olleet narikassa jo kohta neljännes vuosisata. Upeeta Suomi!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000