Perussuomalaiset

Arja Suuronen

Meistä on varaa valita!

Sinä päätät ja vaikutat siihen, onko PS kärkipuolueena päättämässä Oulun asioita. Herätkää myös ”nukkujat”, sillä nyt on viimeinen hetki tehdä rohkea muutos ja äänestää perussuomalaista ehdokasta. 

Kuluneen kuukauden aikana olen saanut keskustella ja kuunnella monia erilaisia kannanottoja ja arvokkaita mielipiteitä myös nuorisolta. Kiitos niistä. 

Merkittäviä keskusteluja käytiin maahanmuutosta ja siihen liittyvistä haasteista. Kansalaisilla on vahva luottamus siihen, että puolueemme linja on oikea ja ajamme oikeita asioita. Itse korostaisin myös vastuunkantoa kielen oppimisesta, sillä se on joka maassa edellytys ja avain yhteiskuntaan ja sopeutumiseen. Korostaisin myös avoimuutta ja vastavuoroisuutta puolin ja toisin. Hoitajana pidän tärkeänä sitä, että potilaat/asiakkaat tullevat kuulluksi ja ymmärretyksi suomen kielellä. 

 

Vaalien tohinassa Perussuomalaiset ovat kunnostautuneet myös AY-rintamalla. Sain sähköpostia:

noin viikko sitten terveydenhuoltoalan järjestäytymiskokouksessa saatiin 2 varsinaista ja 4 varapaikkaa sttk valtuustoon. Tehyn Työttömyyskassaan saimme hallitukseen paikan sekä kaksi varapaikkaa. Hieno uutinen ja suuret onnittelut!

 

Keskustelua herätti myös monet sote-asiat mm. omaishoitajuus, mielenterveys- ja päihdepalvelut ja järjestöjen sekä vapaaehtoisten tärkeä asema paikkaajana julkisen sektorin puolella. Näihin tärkeisiin asioihin olen valmis sitoutumaan ja uskon että pitkästä sairaanhoitajan työkokemuksesta on jotakin apua ja hyötyä näiden asioiden ratkaisemisessa. Yksin ei kukaan pysty päättämään, joten yhteisvoimaa ja osaamista tarvitaan. 

Myös Linnanmaan yliopiston toimintojen siirtoa Raksilaan pidän järjettömänä ideana ja näin myös keskustelijat. 

Antoisia keskusteluhetkiä olivat myös uskontoon ja seksuaalivähemmistöön liittyvät asiat.

 

Meistä on vara valita (100 ehdokasta) ja minä numerolla 6I5. Käytä äänioikeutesi sunnuntaina.

 

Osallistu keskusteluun!


1 kommenttia
Nimetön
#1

Miten kunnallisvaaleissa taataan se, että äänten laskenta sujuu oikein? Onko kaikkien puolueiden edustajia laskemassa?

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000