Perussuomalaiset

Ari Prihti

Vihreät omassa budjettiriihessään

Vihreät vaativat, että hallitus leikkaisi teollisuuden työpaikkoja 200 miljoonalla eurolla. Puolue vaatii myös, että hallituksen pitää verotuksellisin keinoin ryöstää niiltä, jotka yhteiskuntaa pitävät pystyssä.
Vihreille eivät kuitenkaan riitä muutokset, jotka eivät lisää yksilön oikeuksia ja vähennä velvollisuuksia. Puheenjohtajan mukaan on täysin väärä signaali, jos työstään elannon saavia kannustetaan jatkamaan työn tekemistä ilman veron korotuksia.
Hulluutta on tehdä aina samat virheet ja kuvitella lopputuloksen olevan erilainen. ”Vain kaksi asiaa ovat äärettömiä – universumi ja ihmisten typeryys, enkä ole ensimmäisestä aivan varma.” (Albert Einstein).

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


0 kommenttia

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000