Perussuomalaiset

Anu Elovaara

Toivotan rauhallista Joulua ja onnea Uudelle Vuodelle 2021

3 kommenttia

Loppuvuosi on ollut erityisen musta johtuen koronasta, kaamoksesta ja lumettomuudesta. Pimeä on hallinnnut maailmaa monella eri tavoin. Kuluneen vuoden uutistarjonta on ollut täynnä sairautta, kuolemaa, paniikkia sekä brutaalia väkivaltaa. Lasten ja nuorten hätä koskettaa syvästi. Perheiden jaksamiseen täytyy kiinnittää tulevaisuudessa enemmän huomiota. Voimavarat on kohdennettava siihen ettei ydinperhettä hajoiteta vääristä syistä. Oma koti jossa omat vanhemmat on lapselle paras paikka. Poikkeuksiakin on mutta asiat täytyy aina tutkia tapauskohtaisesti.
Vanhukset ja vammaiset . Heitä ei saa unohtaa. Sotaveteraaneja on Suomessa enää häviävän pieni joukko. Ilman heitä meillä ei olisi itsenäisyyttä. Koronavuosi on ollut raskas ja tuhoisa varsinkin monille laitoksissa eläville ihmisille. Mieleeni tulee kysymys moniko laitoksessa menehtynyt on todella kuollut koronaan? Lisäksi laitoksen asukas on voinut näyttää ulkomaailman suhteen unohdetulta ja hylätyltä vierailukieltojen vuoksi.
Kuluneen vuoden aikana olemme joutuneet seuraamaan hallituksen ”sekoiluja”. Kenelläkään ei kohta ole enää varaa asua maaseudulla saati Suomessa. Omakotitaloasumisen kustannukset kallistuvat päivä päivältä. Työttömyys lisääntyy samalla kun ”kotoutettavat” työllistyvät suomalaisten ohi. Kelaan suunnitellaan oikotietä ”kotoutuvien” asiointiin. Turvetuotanto ajetaan alas eikä nähdä metsää puilta kuinka sen lopettaminen vaikuttaa monien alojen toimintaan esimerkiksi puutarhoilla, kasvinviljelytiloilla, maatiloilla tai myös osana matkailua.
Suomalainen on kiltti ja kuuliainen eikä paljoa murahda vaikka ympäriltä viedään kaikki mahdollisuudet. Maaseutu autioituu koko ajan. Pitkin teiden varsia voimme nähdä maatiloja ja tupia joissa ei ole enää jäljellä mitään elämää. Maanviljely on kallista mutta siitä luopuminen se vasta kallista on. Ei ole helppoa saada toimintaa loppumaan, purkaa sopimuksia ja luopumisen perässä tulevat vielä monet Melan laskut sekä ennakkoverot maksettavaksi. Pahimmassa tapauksessa lopulta jäljelle jää vain ulosotto. Lisäksi jos maanviljelijä saa töitä kodin ulkopuolelta ja hänelle jää omistukseen tukikelpoinen peltotilkku on verotus kova – yli 40 prosenttia palkkatulosta! Suo kuokka ja jussi-ajat ovat ohi. Suomi kaipaa verouudistusta. Ihmisten täytyy voida elää ansaitsemallaan palkalla toimialasta riippumatta.
Tuleva vuosi 2021 on kuntavaalivuosi. Lähde sinäkin ehdokkaaksi. Yhdessä olemme enemmän ja saamme positiivista muutosta aikaan! Kuppikuntaisuus ei riitä ja politiikkaa ei uudisteta vain harvain vallalla. Mukaan poliittiseen toimintaan kaivataan miehiä ja naisia yhdessä tekemään ja rakentamaan parempaa Suomea.

Osallistu keskusteluun!


3 kommenttia
Lasse Hietanen
Iloinen
#1

Hei. Kiitos Anukin. Kuinka moni heistä on kuollut koronaan? Liekö yksi-
kään? Perkele on vain keksinyt uudenlaisen kidutusjutun kansoille ja sairauksille, uuden, yhteisnimityksen. Paholaissydämiset ihmiset Suomessa, ovat jo ennakkoon ”pedanneet” monet asiat, sielunviholliselle myönteiseen muotoon. Perkele on, vallannut paikan Jeesukselta, heidän sydämissänsä. Sentähden tämä elämä Suomessa, on näin ”,tikkuista”. Herra meitä armahtakoon. Kiitos. Siunaten, Lasse.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#2

Anu olet aivan oikeassa että palkalla pitää tulla toimeen.
Mutta missä viipyy PS:en vaatimukset palkankorotuksista, työläisten vaatimusten tukemisesta, 0 tuntisopimusten purkamisesta?.
En ole paljon tukikannaottoja nähnyt.
Jos meinataan saada palkat nouseen niin siinä tarvitaan kyllä voimaa, ja tämä ei ilman pitkiä lakkoja onnistu.
Metallissa oli 7 viikon lakko 1971 saataa lomaltapaluuraha, sitä sai myös muut alat sen jälkeen.
Silloin vielä oli mahdollisuutta työtaistelulla saada etuja, mutta nyt ei ole porukoista enään siihen.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#3

Nyt olsi PS:la paikka antaa kaikki tuki Outokummun ja Ilarisen työläisille kun siellä vähennetään väkeä.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000