Siriltä terveisiä.
Kysyin Siriltä, erään polttavan asian, ’’mikä on elämän tarkoitus’’?
Sirin vastaus yllätti ’’ luovutan’’.
Viisaus mikä siinä piilee on toki meille kaikille tärkeä, lopulta me kaikki joudumme luovuttamaan.
Poliitikko kun olen, on tämäkin vastaus otettava tutkintaan.
Mitä jätämme jälkipolville?
Nykypäivän politiikassa olisi järkevää ajatella pitkällä aikavälillä, eikä miten minä pärjään tai miten hyvä kaverini pärjää.
Perintö minkä nyt jätämme jälkipolville ei vaikuta hyvältä.
Valtion talous tuntuu sakkaavan, työllisyys ei kehity oletetulla tavalla, budjetti ei pysy annetuissa normeissa ja tulevaisuus on vaakalaudalla.
Täystyöllisyyttä on nykyaikana mahdoton saavuttaa, samalla työtätekevät ajetaan ennenaikaiseen hautaan lisäämällä työn määrää, lisäämällä työuraa.
Budjetti kun ei anna mahdollisuutta ottaa yrityksiltä, niin otetaan autoilijoilta, sähkön maksajilta, veden käyttäjiltä. Yritykset haluavat maksimaalista tuottoa. Yritykset maksavat veroja, he hallitsevat. He ovat maallemme tärkeä koossapitävä pilari
Hallituksen keinot ovat luoda ilmasto hysteriaa sekä kaaosta, saadakseen vain syyn periä veroja enemmän kansan pussista ja tehdä teoistaan hyväksyttyjä.
Mitä enemmän verotetaan ja estetään kulutusta on se yritysmaailmasta pois, eli tulee konkursseja, häviää työpaikkoja.
Kultaista keskitietä on vaikea löytää.
Suomen markkinoille on tullut myös suuria ulkomaisia yrittäjiä, en ala esimerkkejä sanomaan, mutta isot yritykset keskittävät ostoja usein ulkomaisille yhteistyökumppaneille, ei Suomalaisille.
Näitä kanavia pitkin Suomalainen raha liikkuu ulkomaille, eikä jää Suomeen.
Kyseinen toiminta heikentää Suomalaisyritysten toimeentuloa ja aiheuttaa epätervettä kilpailua.
Sama tilanne on maaseudun liha-, vilja tuottajilla. Mukaan voi laskea metsätalouden.
Nämä kaikkihan on laitettu viimeaikoina kaiken pahan alkusyiksi.
Otetaan vielä yksi esimerkki, eräs kaupparyhmä ostaa hevi-tiskille kotimaista tomaattia sekä ulkomaista. Kotimaisen tomaatin hinta on kilolta 1 euron kalliimpaa kuin ulkomaisen. Koska kuluttajat ostavat enemmän halvempaa tuotetta on hevi-tiskin hävikki myös kotimaisella suurempaa. Ulkomaisen parempi kate ja nopeampi kierto antaa tuonnille paremmat edellytykset. Kauppias hakee tuottoa kotimaisen kustannuksella. Ristiriitaista tässä on se, että logistiikan saasteet ja viljelymenetelmiä ei oteta huomioon kun vihreä aate jyllää.
Viennin tulisi olla kasvavaa ja samalla tuonnin määrää pienentää, suomalaisille tuotteille ja työlle on annettava kasvun edellytykset, vaihtotase on ollut 2011 asti alijäämäinen, 2017 päästiin melkein tasan viennissä ja tuonnissa. 2018 alkoi taas alamäki.
Jos kasvu jatkuisi niin kilpailu suomalaisten yritysten kesken aiheuttaisi myös tuotteiden halpenemisen.
Parempi on tuoda näitä tuotteita ulkomailta, pitäähän yrittäjän saada tulosta aikaan, näin puna-vihreä aate toimii.
Epädemokraattisesti viety hallitusneuvottelu jossa toiseksi suurin puolue pelattiin ulos hallituksesta vain aatteen takia. Huomioitavaa siinä oli oman paikan säilyttäminen, ei meidän kansalaisten edun ajaminen. Lopuksi siteeraan vielä Sirin lausetta, istuvan hallituksen olisi syytä ’’luovuttaa’’ ja antaa mahdollisuus muille.
Jk. Luottoluokitus Fitch:n arvion mukaan talouden näkymät Suomessa on alennettu, syynä hallituspolitiikka.
Tekstin aiheet:
Vuosia sitten otin kuvakaappauksen, jossa oli haettu Googlesta aiheella: ”white people stole my car”. Kuten tiedät, jos Google ei tunnista aihetta, se kysyy lisäinfoa. Tuolla kertaa Google oli kysynyt Did You mean: ”black people stole my car”. Tarina on tosi.
Sulje
Ilmoita asiaton kommentti
Mikä on elämän tarkoitus ?!? Tämä tuli mieleen ! Jeesuksen Kristuksen tunteminen ja Jumalan lapseksi pääseminen on elämämme , kallein asia !!!
Sulje
Ilmoita asiaton kommentti
Blogistikin voisi vähän vaivata päätään, ja miettiä mitä on kysyttävä ihan ensiksi. Se on tietysti, että onko elämällä jotain erityistä tarkoitusta. Jos vastaus tähän on tosiaankin myönteinen, voi seuraavaksi kysyä, että mikä se tarkoitus sitten on. Sirille terveisiä; hyvä vastaus transsendenttiseen kysymykseen.
Sulje
Ilmoita asiaton kommentti