Perussuomalaiset

Ville Tavio

Suomalaiset jäävät vähemmistöksi

3 kommenttia

Suomalaiset jäävät vähemmistöksi Turun Varissuolla. Vieraskielisten osuus väestöstä on nimittäin tunnetussa lähiössä pian yli puolet. Lähiön ulkomaalaistuminen ja suomalaisten joukkopako on ollut nähtävissä jo pitkään.

Turun Sanomat uutisoi asiasta valtamedialle kuuluvalla tavalla positiiviseen sävyyn (14.5.2018). Suomalaisten jääminen vähemmistöön saattaa olla jopa hyvä asia? Varissuo – portti Suomeen ulkomaalaisille, hienoa!

Samalla Varissuon työttömyysprosentti on Turun suurimpia. Turun rikollisuudesta huomattava osa sijoittuu Varissuolle. Mikään unelmalähiö se ei siis ole, vaan useimmille vihoviimeinen paikka asua. En siis ihmettele suomalaisten joukkopakoa.

Pidän hälyttävänä nykytilaamme, jossa Suomi hyväksyy kokonaisen kaupunginosan muuttuvan ulkomaalaiseksi ja valtauskonnon vaihtuvan keskiajalle jämähtäneeseen islamiin. Monet ”suvaitsevat” ihmiset tuntuvat jopa ihailevan tätä kehitystä.

Nyt tarvitaan suomalaista kansallishenkeä. Suomi kuuluu suomalaisille.

Osallistu keskusteluun!


3 kommenttia
Jussin ehdotus tyrmättiin!
Vihainen
#1

Ruotsin malliin mennään, eikä sille muka mahdeta mitään.
Halla-Aho ehdotti näiden muukalaisten sijoittamista asumaan ympäri Suomen maaseutua määrättyihin paikkoihin, jolloinka ghettoja ei muodostuisi. Vapaa muutto-oikeutta heillä ei olisi. Olisi myös helppo sopeutua suomalaisiin koska se olisi ”pakollista”.
Nyt työttömät mamut kerääntyvät maanmiestensä miehitämille alueille kuten Varissuolle, ja ghetto syntyy. Ehdotus tyrmättiin ihmisoikeusvastaisena!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Matti
Vihainen
#2

Kyllähän tuo turvapaikkasirkus on hyytävää touhua suomalaiselle veronmaksajalle. Lisää loisia haalitaan oikein urakalla unelmaa toteuttamaan. Onneksi monella suunnalla Eurooppaa järki on palaamassa. Ruotsikin heräilee, valitettavasti liian myöhään. Rukouskutsut kajahtevat jo Växjössä…

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#3

Oikeastaan nykyinen, täysin ajastaan jälkeen jäänyt ns. pakolaislaki kansainvälisine kiinnikkeineen on täyttä anarkiaa. Mamu-politiikka toteuttaa anarkismin ihanteita käytännössä.

ANARKISMI: ei rajoja.
ei kansallisvaltiota.
kaikilla vapaa liikkuvuus kaikkiin maihin.

Anarkismi on eräänlaista kommunismia.
Vasemmistosta löytyy anarkismin kannattajia, vallankumouksen kannattajia. Kaikki vanha halutaan tuhoja juuriaan myöten.
(tavoitteena kai uusi neuvostoliitto)

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000