Perussuomalaiset

Veijo Oinonen

Omaa tyhmyyttämme maksamme itsemme kipeäksi sähköstä

Tämä sähkön hintaongelma ei ratkea nyrkkiä puristelemalla ja hallitukselle keskisormea näyttämällä Tarvitaan ulostuloa näistä suljetuista ryhmistä ja on kerrottava miten homma tehdään paremmin. Sitäpaitsi Sanna Marin ei lue tätä palstaa ja tuskin muutkaan hallituksen jäsenet. Mutta jotain on tässä sähkökaupassa pahasti pielessä. Sähkö pitäisi hinnoitella kuten mikä tahansa kulutustuote eikä kierrättää pohjoismaisen sähköpörssin kautta. Tiettävästi kukaan ei Suomessa tuota sähköä maakaasulla mutta se on sitkeästi sähkön hinnoitteluperusteena. Sähkön hinta muodostuu kalleimman tuotantotavan mukaan vaikka sillä kukaan ei tuottaisikaan. Tällähetkellä keskimääräinen sähkön tuotantokustannus on 4 sent/Kwh. Kuka nostaisi kissan pöydälle ja kertoisi Argadianmäellä keinot mitä olisi tehtävä. Pitkään ei onnistu tämä nykyinen tapa että otetaan lainaa sähkön hinnan kompensoimiseen. Siinä ennenpitkää tulee katto vastaan. Tässä muutama ehd -Irtaannuttava pohjoismaisesta sähköpörssistä. ****Sähkön omavaraisuusaste nostettava 110% ja ylijäämä myydään keskieurooppaan. ***Valtion investoitava sähköntuotantoon. (Fortum sai Saksasta 8 miljardia, Ne investoitava kotimaahan . ***Kaikki sähköverkot lunastettava tai kansallistettava määrittelemällä siirtoverkon käytöstä enimmäishinta. ***Wärtsilä tekee monipolttoainevoimaloita ja sähkölinjoilla voidaan kasvattaa energiapajua sekä poistuneissa turvesoissa rahkasammalta ja ne kaasuttamalla saadaan voimala toimimaan. 

Tämä maa alkaa olla typeryyksiä täynnä kun kaikki ongelmat koetetaan ratkaista lainaa ottamalla. Joskus pitäisi käyttää järkeäkin.

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


52 kommenttia
Nimetön
#1

Teollisuusvaltio pyörii sähkön avulla, ei kuin tahko historiassa, käsipelillä tai vilja kaatui hevosvoimin. Hyvinvointimme on käänteisessä suhteessa sähkön arvosta, jos sähkön hinta on pilvissä, hyvinvointi on helvetissä. Kilpailun voittaa se, jolla on halvin sähkö. Suomessa kilpaillaan kalleimman sähkön tuottamisesta, kuuluu Sosialistisen internationaalin tavoitteisiin, jota myös demarit tavoittelee, ovat kansainvälisen Sosialistisen internationaalin täysjäseniä. Suurin osa sivistyneistä maista on irtautunut kyseisestä aseellisia terrorivaltiotakin käsittäviä jäseniä sisällään pitävä järjestöstä. Demarivaltio Suomi on kommunistivaltio, vähintäänkin DDR:n tasoinen kehitysmaaksi ajautuva persaukinen velkavaltio, muiden sosialistimaiden mallin mukaan. Maamme hylkäsi oman valuutan, myi Ylen ja sähköverkkojen osia, ja tuhosi paljon muutakin maamme talouden kannalta merkittäviä osia, ja nämä älyn peukaloiset velkaannutttivat maamme sadoilla miljardeilla, euroilla.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Järkipersu
#8

Suomessa on tehty kaikki järjettömät mahdolliset tyhmyydet tahallaan jotka nosti ja nostaa edelleen sähkön hintaa !

1. Osallistuttiin pakotteisiin (tuli -30 % vaje kun Venäjän sähkön myynnin /oston loppumisesta

2.Keskeytettiin Hanhikiven ydinvoimala työmaa

3.Fortum/Hallitus lahjoitti Natseille Kymmeniä Miljardrja ja Venäjälle 5 Miljardia

5.Fortum/Hallitus myi sähköverkot ulkomaille

6. Tuulivoiman järjetön lisärentaminen (Ilman säätövoiman rakentamis velvoitetta)

7. Sähköautojen myynnin salliminen vaikka sähköä niille ei ole
ja valtion tukeminen autoverottomuudella ja tukirahalla.

8. Kivihilivoimaloiden räjäytys maan tasalla (1 suuren ydinvoimalan kapasiteetin verran)

9. Stuk suojeleminen jonka tarkoitus on estää ja hankaloittaa
ydinvoima rakentamista

10. Turvetuotannon alasajo

11. Nyt suunnitellaan jo Terästeollisuuden sähköistämistä vaikka sähköä siihenkään ei ole

12. Rakenteelle olisi pitänyt saada 5 uutta ydinvoimalaa

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Järkipersu
#14

Tämä on tahallista hommaa ollut kaikki Meillä istuu 2 Ministeriä jotka on jo edellisessä Hallituksessa olleet tuhoamassa Suomen sähkön varmuutta Lintilä ja Haavisto
Persujen on vaadittava että nämä Vangitaan maanpetoksessa yhdessä Juoppo-Marinin ja Tuppureisen ja koko Fortumin Johdon ja Halituksen kanssa ja Fortumin entisen johtajan (Nokialla nykyään )
TÄMÄ PASKA PORUKKA ON AIHEUTTANUT KYMMENIEN MILJARDIEN VIHINGON TÄHÄN MAAHAN JA VAHINKOA TULEE JATKUMAAN VUOSIKYMMENIÄ !!!

Nämä on saatava vastuuseen teoistaan !

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Järkipersu
#23

Nopeana keinona jolla yritetään saada sähkönhinta järki tasolle ja maan velkaantuminen kuriin on Noiden vangitsemisen lisäksi mm.

1.Sähköautojen myynnin ja talvi käytön täys kieltö

2.Räjäytettyjen .Kivihiili voimalaoiden uudelleen rakentaminen ja käyttö ainakin siihen asti että saadaan 5-10 uutta ydinvoimalaa käyttöön

3.Tuulivoimaloiden lisä rakentamisen täys kielto (siihen asti että niille asettettu säätövoima on tuotannossa ) ja entiset TUULIVOIMA VEROLLE (Veron suuruus pitää olla sen hetkinen pörssi sähkön hinta kun myllyt ei pyöri)
EI OLE OIKEIN ETTÄ NE KUORII KERMAT PÄÄLTÄ JA NOSTAA SÄHKÖN HINNAN 10 X PAKKASELLA JA TUULETTOMINA PÄIVINÄ !
Pitää muistaa että tuulivoiman säätövoimaa ei voi tehdä ydinvoimalla eikä vesivoimalla koska niitä ei voi kaasuttaa kysynnän mukaan.
Eli sen on oltava joku poltettava energia, Diesel,Kivihiili,Turve hake (Puuta ei kannata sen takia polttaa )
Tästä syystä tuulivoimalat pitää kokonaan kieltää koska ne saastuttaa niin paljon.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Järkipersu
#30

Aurinkovoiman ja Tuulivoimaan voidaan sitten palata kun niiden säätövoima on valmis tai jos niille on keksitty Super akku (joka nyky tieteen valossa on mahdottomuus)

Sähköautojen myynti voidaan aloittaa uudelleen kun maassa on halpaa sähköä riittävästi ja kun nämä (Prototyyppi ) autot on kehittyneet (Nämä ei ole Suomen olosuhteisiin edes tehty)
Nissä ei ole edes eristeitä seinissä, harvassa on ilmalämpö pumppua joka vähän pienentää Suorasähkö lämmityksen kuluja akut ei kestä talvi ajossa kuin 100-200 km matkan jos sitäkään kun otetaan huomioon että sitä ei voi tyhjäksi ajaa eikä ladata kohtuullisessa ajassa 80% yli ja että kun kulutus on pakkasella 2-3 kertainen .
PERSUJEN ON VAADITTAVA SÄHKÖAUTOILLLE SAMAA ENERGIA TEHOKKUUS VAATIMUSTA KUIN OMAKOTITALOISSA !
Eihän niitäkään ole saanut eritämättöminä tehdä eikä suora sähkö lämmitteisinä vuosi kymmeneen !!!

Sähkö autoissa suorasähkölämmitys on toteutettu akun välityksellä joka vielä lisää hukkaa energiaa !!!
JÄRJETÖNTÄ !

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Järkipersu
#36

Persujen on vaadittava myyntikieltoa Ladattaville Hybridi autoille joiden todellinen sähkö kantama tavipakkasella on naurettava.
Ihmisille valehdellaan niiden kulutukseksi 1,5 L /100 km vaikka osa syö todellisuudessa 15 l / 100 km Bensaa
Jopa Taxi miehiä on höynäytetty ostamaan näitä bensa rosvoja samoin kuin sähköautoja joilla Taxi ajosta talvella ei tule mitään kun aika ja rahat menee lataukseen kun kuskin tai oma palkka juoksee.
On Hybridi auoja jotka toimii joiden myyntiä ei tarvitse kieltää Suomessa lähinnä Toyota jotka on tehty talvi olosuhteisiin ja koska sillä on 20 v. kokemus niiden valmistamisesta kun muut vasta harjoittelee ja työntää markkinoille naurettavia prototyypopejä joiden akut maksaa jopa 30.000,- euroa !

Vaikka Suomessa on kuluttajan suojalaki niin ostaja kirjoittaa nimen paperiin että toiminta matka voi heiketä merkittävästi ja kulutus nousta talviolosuhteissa joloin koko vahinko jää ostajan tappioksi kun kusetus on tapahtunut allekirjoituksella !

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Järkipersu
#37

Sanoohan se järkikin että jos autossa on iso Bensa moottori ja painoa yli 2000 kg ja kovalla pakkasella pitää raahana mukana tyhjiä jäisiä akkuaja ja yrittää vielä niihinkin työntää bensa moottorilla tehtyä sähkö että Bensan kulutus on päätä huimaavaa 5.0 V8 luokkaa !!!! varsinkin jos Hybridi auto viimeistelty nelivedolla ja sähkö lämmitys vastuksilla….SANOOHAN SE JÄRKIKIN !

Lakihan se pitäs saada ettei jokaisen Suomalaisen tarvitse tätä kusetusta kantapään kautta maksaa !

Miksi näitä autoja muuten olisi vuoden vanhoina myynnissä liikeet täynnä 10-20 Tkm ajettuina jos ne hyviä ja taloudellisia olisi ja osa puoleen hintaaan ???
Miksi Toyota merkkisiä vähän ajettuja Hybridi autoja ei ole vähän ajettuina puoleen hintaan myynnissä ??? Miettikää ja käyttäkää järkeä ?
LAKIHAN TÄHÄN PITÄÄ SAADA KUN EI KAIKKI VOI OLLA ASINTUNTIJOITA EIKÄ KAIKKI MAALLIKOT OSAA AJATELLA JÄRJELLÄ.
TÄMMÖINEN KUSETUSHAN PITÄÄ SAADA LOPPUMAAN !

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Järkipersu
#41

Esim on Myynnissä Saksalaisia Edustus luokan laatumerkkejä (Myös muita) lähes uusia (joilla ei ole ajettu juuri mitään) puoleen hintaan ja niiden kulutukseksi valehdellaan surutta n. 2 L/ 100 Km (vaikka totuus voi olla 15 / / 100 km)

Miettikää mikä vahinko on jo tapahtunut sille joka tämän 150.000,- auton on erehtynyt ostamaan , vuodessa hinta on tippunut puoleen vaikka sillä ei paljoa ole ajettu.

Miettikää mikä vahinko sille seuraavalle ostajalle tulee joka sen 75.000,- ostaa, siihen kykenee jo työmiehen kynnetkin kun taas vuodessa parissa sen hinta tippuu puolet pois..
Sitten jo edessä häämöttää 30.000,- akun uusiminen !!! joka takaa että edes liikeet ei ota tällaista autoa vaihdossa.

EIKÖ TÄHÄN PITÄS LAKI SAADA ETTÄ TÄLLAINEN PELI LOPPUU ?

Jopa Minisitereillä näkyy näitä rahan/Bensan /sähkön tuhlaus autoja olevan käytössä !

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#38

Näitä ns. superakkuja tulisi sinne tänne, sisältäen jopa atomipommin verran tehoja, akut tulisi sijoittaa kauas asutuksesta. Pitää ymmärtää, miksi luoja ei jalostanut ydinpommin tasoisia energioita maaperään, vaikka nuo energiat voidaankin rikastamalla saada kokoon. Tuskin ihmiskunta tulee näillä näkymin hallitsemaan fuusiovoimaakaan vielä pitkään aikaan, ties mitä tuostakin seuraisi. On paljon asioita, joiden kehittämiseen ihmisen aivot eivät vielä kykene, ja hyvä näin. Bikinin atolli säteilee vielä tuhansia vuosia.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#40

Lintilä ja muut rosvot vauhdissa ja sähkön kuluttajat maksumiehinä

https://www.fortum.fi/media/2019/11/inkoon-hiilivoimalaitoksen-kaikki-kattilarakennukset-purettu-ja-92-materiaaleista-kierratetty

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#9

Sähköverkot ja -laitokset on KANSALLISTETTAVA takaisin valtiolle eli Suomen kansalle! Samoin kaikki luonnonvarat ja elintärkeät yhteiskunnalliset toiminnot, kuten vesivarat, maaperä, terveydenhoito, rahoituslaitokset ja ruokakaupat. Ne eivät saa olla ulkomaisessa omistuksessa!!!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#17

Oishan se hyvä kansallistaa että saa Kommunsiti Hallitus herrat uutta yhtiöitettävää ja myytävää !

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#25

Kansallistaminen tarkoittaa samalla sitä, ettei luonnonvaroja ja elintärkeitä toimintoja saa myydä ulkomaille. Valtio kuuluu kansalle.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#10

Näyttää tuulivoima jälleen hiipuvan, tuulivoiman tuotanto on tällä hetkellä Suomen sähkön kokonaistuotannosta alle 2% eli 172 MW (Suomen kokonaiskapasiteetti tuulivoimassa n. 5200 MW)

Tarvittaisiin vähintään 10 kertaa enemmän tuulivoimaloita, että niistä riittäisi sähköä kulutuksen tarpeisiin vähätuulisina aikoina. Muut pohjoismaat ovat olleet viisaampia näissäkin asioissa verrattuna Suomen päättäjiin.

https://www.fingrid.fi/-/custom/sahkojarjestelman-tila-169/

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Eddie
#2

Suomen valtio omistaa Fortumista noin 51 %. Eli suurin omistaja.
Ruotsin valtio omistaa Vattenfallista 100%.
Norjan valtio omistaa Statkraftista 100%.

Nyt Sanna Marinin ja Tytti Tuppuraisen pitäisi ottaa yhteyttä Norjan ja Ruotsin vastaaviin ministereihin ja sopia valtionyhtiöiden sähkön myyntihinnan kohtuullistamisesta. Näin ei tarvitsisi ottaa lainaa.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#7

Veijo on lyhyesti sanottuna ” oikeassa ” Suomen maa on typeryksiä täynnä !?! Ei tarvitse , kuin vertailla Sähkön hintaa !??

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#3

Olen todella iloinen, että ps-puolue on ja pysyy suomalaisesta päätöksenteosta sivussa ja kyräilee itsekseen omassa harhaisessa nurkassaan. Esim. edellä oleva juttu ja sen kaksi kommenttia perustuvat ps-harhaan, jossa kuvitellaan maailman olevan nollasummapeli ja Suomen olevan sen ja maapallon keskiössä ohjaamassa peliä ja muuta maailmaa tyhmästi omaksi tappioiden. Pöyristyttävää imbesllismiä taas jälleen kerran.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#6

Ei täällä ole muista harhaisia, kuin demarit ja muu vihervasemmisto.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#13

Juuri näin, Suomen demarit ovat ainoa pohjoisen pallonpuoliskon maa, jossa demarit ovat Sosialistisen internationaalin täysjäseniä. Muista maista, kuten Ruotsin, Tanskan ja vaikka Kanadan demarit ovat sanoutuneet irti sosialistisesta internationaalista, joka tukee mm. aseellisiakin terroristisia järjestöjä maailmalla. 1800-luvulla perustettu demarit ovat jäätyneet alkukantaiseen ideologiaansa, eikä järjestön kannattajat edes ymmärrä, miten maailma on ympärillä muuttunut.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#22

Näin on, demarit saavuttivat menestyksensä Suomen teollistumisen myötä, ampuivat patruunoita kateellisina tienpelkalta, ja kateelliset aktivistit taputtivat karvaisilla käsillää, kun patruunat oli tapettu. Demareiden suosio perustui hyviin agitaattoreihin, jotka villitsivät köyhät viljelijät taistelemaan rikkaita vastaan, vaikka ei ne 1800-luvun ryssät tehnyt muuta, kuin nykyiset demaritkaan, lupailevat hyvää, ja verottavat köyhät duunarit luita myöten.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#29

Verottamisen demarit todella osaa, ja sama 1800-luvun kateellisuus. Demareiden parhaimpia agitaattoreita oli Lenin, joka tuki satojen tuhansien työläisten murhaamista, ja Stalin jatkoi samoilla linjoilla, kuten Putin jatkaa tänäkin päivänä.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#35

Ja Orpo pohtii sinipunaa, jossa yhdistyy läntinen maailma ja leninistinen maailma, massamurhaajahistorioineen. Se on kumma, miten suomalaisia kiinnostaa edelleen ihmiskunnan historian pahimpien tappajien kanssa yhteistyö.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#42

Ihmiskunnan pahin tappaja on kylläkin äsläm!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
Utelias
#44

Tottakai se kiinnostaa.Pahimmat”Lahtarit”=Valkoiset olivat kokoomuslaisia.Eikä ollut ilmeisesti näiden L………n omatunto vieläkään puhdas?Kun Orpo ei voinut/saanut huväksyä,ilmeisesti Sipilä kielsi?Itsenäisyysmitalia.Kun siinä olisi ollut toisella puolella punaisten teloitus kohtaus.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Leninisteillä tappajan vaistot
#45

1800-luvun osaajat tulivat ulkomailta, ja perustivat paperitehtaita, eivät olleet lahtareita, jotka kasvoivat ja kehittyivät Suomessa. Lahtareita oli sekä punaiset että valkoiset, enemmänkin tappajat olivat alkujaan punaisia, kuten Helsingin valloitus, sitä leninististä tappajavaistoa. Voima kasvattaa usein vastavoiman.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#46

Juuri näin, kommunistijohtajien kateus menestyviä tehtailijoita kohtaan sai väestön aseisiin, muka tuolla saatiin hyvä jaettua. Menestyvien osaajien murhaaminen ja omaisuuden jakaminen sai kannatusta erityisesti demareiden keskuudessa. Ilman näitä menestyviä tehtailijoita ja kotimaisia koulutettuja osaajia, maamme eläisi edelleen sovhoositunnelmissa, ja kentien olisivat kaalimaan vartioita ryssänvallan alla. Vihreät koettava murtaa tällä hetkellä maamme hyvinvoinnin, kuten heikentää maamme puolustuvoimat. Täytyykin ihmetellä, mitä helvettiä kokoomus näkee viherhuligaaneissa, jotka ovat kaatamassa maataamme ryssännatsivallan alle.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#15

Niin ja Kepu, joka alkoi tämän hallituksen pönkkäpuolueeksi. He keksivät samalla sähköyrityksille ylimääräisen voittoveron eli kansalaiset maksaa kalliisti sähkönhinnasta sähköyhtiölle, joka saa muhkeat voitot, sitten tulee valtio joka nappaa veron/rahat siitäkin hyvästä. Sähkön hinta pitää laskea alemmas tai sähköyhtiön ylimääräiset voitot pitää palauttaa takaisin asiakkaille. Suomessa pitää olla sähköä saatavissa kaikille kohtuu hinnalla.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Järkipersu
#24

Tänään Kepu (LINTILÄ) Laittoi vaalikamppanjan liikkeelle !

Ilmoitti että Norjalainen perseaukinainen pöytälaatikko Firma investoi 4 Miljardia Suomeen sähköllä / Vedylllä toimivaan terästehtaaseen Inkooseen !

Joku tässä hommassa haiskahtaa Koska

-Suomessa ei ole sähköä edes omaan nykyiseen käyttöön
-Ydinvoimalaoita ei ole työnalla
-Suomessa ei ole vetyä,se on vasta kehittely asteella maailmallakin
-Firmalla ei ole rahaa ! ei se ole edes pörssissä !
-Inkoossa ei ole edes työntekijöitä (eikä lähistöllä)
Eikä lähistöltä löydu sellaista määrää Huumevapaita
työntekijöitä (Ydinvoimalssa,Vety tehtaassa ja Terästehtaassa nykyään tehdään huumetestit työhön oton yhteydessä.)

TÄMÄ ON KEPUN VAALI TEMPPU ! Täysi kusetus !

Lintilän valtuuskunta on voinut käydä joillakin massuilla avokätisesti kalastelemassa investointeja Norjasta ,ja mitä enemmän jollakin on mielikuvistusta ja isomman investointi suunnitelman pöytään heittää niin voihan huhu totena levittää.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Järkipersu
#31

Tällaisesta toiminnasta ei voi edes Minsiteriä mistään syyttää vaikka kyseessä olisi puhdas vaalikamppanjointi.

EIHÄN LINTILÄÄ OLE SAATU HÄKKIIN KYMMENIEN MILARDIEN JAKAMISESTA RYSSILLE JA NETSEILLEKKAAN !
(Fortumin kautta) ja samalla sähkön hinnan 10 kertaistamisesta.

Tällaista se Poltiikka on !

Jos tällaisia 4 MIljardin investointi huhuja levittelee vaalien alla niin pitäs tarkistaa firman maksukyky ja onko sähköä ja vetyä maassa josta huudellaan !

TÄMÄ ON TÄYTTÄ PASKAA JA HUIJAUSTA !

Investointejhan tähän mahan pitäs kiireellä saada se on selvää…!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#32

Tämäkin temppu kuuluu sarjaan Kepun Juksautuksia.

Toivottavasti äänestäjät ovat seuraavissa vaaleissa viimeinkin hereillä ja saadaan kepulaiset lopulta katsomon puolelle.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Kepulikonstit
#39

https://www.kauppalehti.fi/uutiset/inkoon-jatti-investoinnin-takana-on-rikas-oljytaustainen-liikemies-joka-vei-yhtion-wall-streetille-toisella-taustahenkilolla-kytkos-tyovaenpuolueeseen/7a841430-428d-48d2-940d-cbcc4d51550f

Nämä on samaa LINTILÄN VAASAAN LUPAILEMAN AKKUTEHTAAN porukkaa.

Käyköhän tässä samanlailla kun se Nabialainen nainen meinas investoida ja tehdä Suomen suurimman autoliike keskittymän Hämeenlinnaan synnycarcenter vai mikä se oli 🙂
Rahat menii ….ja mitään ei tullut !

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Juks juks
#43

Ei tämä juksautus paljastu ennen vaaleja !

Kaikki luulee että tuhansia työpaikkoja tulee ja Inkoon ja Vaasan rahat menee kuin Nigerialais huijauksessa.
Kepu kun voittaa vaalit ,se sanoo että voi voi kun ei tullutkaan..kun tuli tuo lama ja korkojen nousu tai joku muu hyvä selitys-

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
Tyytyväinen
#16

Ja tuo yläpuolella kommentoiva Imbesilli Einstein 😉

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#26

Ps-puolueen vastine 70-luvulla oli SKP: silloin ennustettiin maailmanloppua riistokapitalismin vuoksi ja nyt, koska pääministeri kannattaa työperäistä maahanmuuttoa. SKP:n ennusteesta huolimatta ei tullut pahaa vaan hyvää ja samoin taitaa käydä nykypäivän ps-ennusteelle.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#19

En äänestä demareita, mutten myöskään ylläty, että Sanna Marin, joka on ainoa pohjoismaalainen Kyiv Postin eniten Ukrainaa auttaneiden tuoreella listalla, on perussuomalaisten vihollinen numero yksi = Marinille diktatuurit ja autorihallinnot ovat suomalaista enemmistöä myötäillen sietämätön käsite.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
Hämmentynyt
#28

Mutta Marinhan on itse Digtaattori/Narsisti!Joka ei myönnä omia virheitään,vaan syyttää aina muita.Ja vika on aina jossain muualla kuin hänessä itsessään.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#34

Asetun tässä kiistassa ukrainalaisten peesaajaksi. On tietysti täysin loogista, että perussuomalainen johtajisto ei niin tee.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Äänestäjä
#4

Omaa tyhmyyttään hesarin avustuksella savustivat kokeneen poliitikon pois puolueesta häiritsemästä puolueen hyveellisen siiven tai jonkun muun tahon agendaa. Salaliittoteoriat on kovassa huudossa, tässä yksi;. Ei ollut sattuma, että hesari julkaisi mustamaalausartikkelin ja pilasi uran puolueessa. Ei heti pormestarijupakan jälkeen vaan sopivasti vähän ajan kuluttua. Olisi kiva saada kuvaus artikkelin matkasta lehden sivuille.
Ei ollut ensimmäinen ja tuskin viimeinen vääränlaisen kalliolta alas työntäminen. Muistatteko vielä joulupukin ja miten hänen avustusjärjestölle kävi? Väärin ja vääriä autettu.
Menestystä Rydmanille PS- puolue voitti, kokoomus ja sen notkeaselkärankaiset hävisivät.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#11

VAROKAA PERSUT ETTEI SE VENÄJÄN TROLLI MIKKO KÄRNÄ VAAN PÄÄSE LIVAHTAMAAN PUOLUEESEEN !
Trolli joka oli Espanjan sisällisotaaa aloittamassa Putinin kanssa Kataloniassa.

Persujen tarina loppuu siihen silloin !

Ryydmanista en oikein tiedä mikä se on miehijään…ja oisko sitä kannattanut ottaa ? aika nyttää ?

https://www.youtube.com/watch?v=utKE1mS_6wI

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#18

Tämä on hyvä ja ajankohtainen ! Euroopan retkellä Väärällä hetkellä

https://www.youtube.com/watch?v=J6yXB2C7E7A

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#5

Ttyöperäisten maahanmuuttajien ylläpitämisestä maksetaan enemmän kuin niille maksettu palkkavirta on ollut ikinä. Tähän logiikkaan sopii hyvin, että talous yritetään pelastaa maksamalla sähköstä ylihintaa valtion tuella.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Haloo!
Vihainen
#12

Valtio lahjoo maahanmuuttajat ilmaisilla uusilla asunnoilla, huonekaluilla, terveyspalveluilla, käteisellä ynnä muulla.

Onkos sitten mikään kumma, kun tänne lappaa kokoajan lisää väkeä eikä ketään saada palaamaan, vaikkei tarvetta turvaan olisikaan?!

Haittamaahanmuutto on siis itseaiheutettu ongelma, joka poistuu vain poistamalla valtionlahjukset maahanpyrkijöiltä.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#20

Avaa jo harhaiset silmäsi ja ota selvää, miten Suomessa maahanmuuttajiin aivan oikeasti ja todellisuudessa suhtaudutaan.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#27

Niin avatkaa silmänne !
Tänne haalitaan(Vihreiden ja Kommunistien) Ihmiskaupalla sosiaalipummeja Välimeren takaa maista joissa työmiehen keski palkka on 100,-/ kk Sikamaisilla sosiaali tukien voimalla maleksimaan ja rikoksia tehtailemaan !
Maksetaan tukia noin 2500,- / kk siis kaikki yhteensä Asumistuki.työttömyys tuki toimeentulotuki jne……..
Kaikki tulee nokan eteen valmiina kuin Saulille illallinen !

Mitä helvetin järkeä tässä hommassa on että 20-30 kertaisilla rahamäärällä tänne houkutellaa rikollisia maleksiin ?

AVATKAA SILMÄNNE !

Menishän Suomen rikoolisetkin ulkomaille jos joku olisi niin tyhmä että houkuttelisi niitä maleksimaan 20 x rahamäärällä houkutelleen.
Ruotsi Houkutteli kyllä -70 luvulla ja Suomi pääsi monesta rikollisesta silloin eroon ! mutta silloinkaan ei näin isosta tuhansien Prosenttien erosta ollut vaan puhuttiin kymmenien prosenttien erosta vaan ja sekin riitti haalimaan paskat maasta pois.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

#33

Nau’t kuin kissanpentu.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#21

JA Tupakillla lahjoo.. 2 askiä paivässä 20,- / p siis 600,- /kk Pelkkään tupakkiin !
Vaikka tupakissa on se hyvä puoli että rahat palautuu valtiolle 95 % takaisin veroina ja polttajat kuolee ennen aikaisesti.
Mutta silti outoa hommaa ,iso tuloisilla jotka tienaa 2500,- / ei ole varmaa polttaa tupakkia ruoka ja tupakki rahaa ei jää kun se 20,-/ pv pakollisten muiden menojen jälkeen.
MIKSII SOSIAALI PUMMEILLE MAKSETAAN ENEMMÄN ?

Olen nähnyt Suomalaisiakin sosiaali huollon elättejä jotka vetää päivät pitkät tupakkaa !!!!!!
Miksi niitä tapetaan ,eikä ois järkevämpää panna töihin ne vaikka risusavottaan että saadaan haketta ja sähköä ja sitten kun ne oppii tienaamaan oman leipänsä ne hakeutuisi johonkin oikeaan työhön esim. valmistamaan vientituotteita josta tämä maa saa ulkomaan valuuttaa !
Samoin Julkisen sektorin pummeista pitäisi laittaa 50 % saman kaavan mukaan tienaamaan oma leipänsä eikä pitää valtion velkarahalla niitä yhteiskunanna elättin

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000