Perussuomalaiset

Tuula Salo-Männikkö

Kolmen ison P:n yhteistyön tukeminen

Tässä vuodenvaihteen molemminpuolin olemme saaneet lukea lehdistä ja kuunnella radiosta sekä sosiaalisessa mediassa erilaisista onnettomuuksista, katastrofeista, terrori-iskuista jne.

Tuntuu välillä, että meillä suljetaan silmät kaikelta tuolta. Ajatellaan, ettei se/ne meitä koske, asummehan lintukodossa?

Meillä supistetaan Puolustusvoimien, Poliisien ja Pelastuslaitosten toiminnoista, kun tämän ison kolmen P:n yhteistyöhön tulisi esim. satsata lisää rahaa, yhteisiä harjoituksia enemmän, valvontaa ja valistusta,

jotta meidän kaikkien turvallisuus säilyisi. Arkiturvallisuudesta maanpuolustusturvallisuuteen asti.

Täällä voisi tapahtua ihan samoja lento-, laiva-,myrsky- ja tieliikenne onnettomuuksia sekä terrori-iskuja. Miksi emme varautuisi niihin?

Onhan meillä ollut jo Oulussa lentokonekaappaus, Estonia onnettomuus, Salli ja muut myrskyt, Konginkankaan bussiturma, Jokelan kouluampuminen jne unohtamatta patruunatehtaan räjähdystä.

Ei NATO meidän arkea pelasta, eikä tuo turvallisuutta. Kyllä meidän tulee arvostaa ja tukea kolmea isoa P:tä

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


0 kommenttia

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000