Perussuomalaiset

Pekka Hovatov

Terroristien valkopesu on käynnissä

8 kommenttia

Suomen vasta valitun uuden vihervasemmistolaisen hallituksen myötä on oma agenda-mediamme, kuten iltapäivälehdet ja Helsinginsanomat, yhdessä yleisradion kanssa alkaneet kilvan valkopesemään ISIS-terroristijärjestön jäseniä, henkilöitä, jotka hyvin suurella todennäköisyydellä ovat syyllistyneet itse rikoksiin ihmisyyttä vastaan. Jatkuvasti vahvistuvat vaatimukset auttaa noita pakolaisleireillä oleskelevia ”murhaaja- ja raiskaajavaimoja”, sekä heidän aivopestyjä jälkeläisiään, joista vanhemmat ”lapset” ovat todennäköisesti jo itsekin osallistuneet hirmutekoihin, kuten murhiin, terroristijärjestö isiksen riveissä ovat täysin absurdeja.

Tapaus Sanna

Muunmuassa amerikkalaisen mediayhtiön CNN:kin haastattelemakin suomalainen ”Sanna” muutti vapaaehtoisesti ja ihan oma aloitteisesti neljän lapsensa ja marokkolaisen miehensä kanssa Syyriaan liittyäkseen terroristijärjestö isiksen riveihin. Sannan mukaan elämä kalifaatissa oli hyvää ”vasta sota pilasi Sannan hyvän elämän” kuten Sanna itse kertoo Iltalehdessä 6.3.2019 julkaistussa haastattelussa(https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/e2ff7d7f-798d-4256-8f85-580ead19cd34).

Sota siis vei ”terroristi Sannalta” ja muilta hänen kaltaisiltaan ”ihmisjätteiltä”, heidän raakuuksillaan ja muiden ihmisten hyväksikäytöllä hankkimansa etuoikeutetun aseman. Saksalainen filosofi Friedrich Nietzsche lanseerasi aikoinaan Übermensch(yli-ihminen) käsitteen, jolla varsinkin natsisaksassa, natsit ja valtiovalta oikeuttivat ja perustelivat keskitysleirit, massamurhat, sekä muut rikoksensa ihmisyyttä vastaan. Sama kuvio on toistunut myös isiksen-johtaman islamimilaisen kalifaatin ja heidän jäsentensä retoriikassa, eikä ”terroristi Sanna” ole mikään poikkeus tuossa joukossa. Voidaankin siis kysyä, eikö Sanna ja hänen toverinsa saaneetkan enään orjia käyttöönsä yhtä helposti entisten tapettujen tilalle. Heikkenikö hänen ja muun ”islamilaisen eliitin” etuoikeutettu elämä liikaa, kalifaattia ja sen terroristeja vastaan alkaneen sodan vuoksi, jolloin heidän etuoikeutettu elämänsä muuttui ”ikäväksi” todellisuudeksi.

Suomalaisilla veronmaksajilla ei ole mitään velvollisuutta auttaa tai elättää isis-terroristeja

”Terroristi-Sannan” ja hänen uskonsisariensa takaisin tuominen suomeen ei ole mikään vaihtoehto. He ovat itse valinneet oman elämäntapansa, joten sitä saa mitä tilaa. Sannan aviomieshän on Marokkolainen, joten Sannan lapsetkin ovat siis marokkolaisia. Sanna voi siis muuttaa leiriltä lastensa kanssa miehensä kotimaahan marokkoon ja elää siellä onnellisena elämänsä loppuun asti, jos niin haluaa. Mikäli joku lapsista on syntynyt Syyriassa tai Irakissa en näe sille mitään estettä miksi he eivät voisi saada kyseisen maan kansalaisuutta. Täällä suomessa meillä on jo ihan tarpeeksi kokemusta siitä, kuinka vaikeaa näistä irakilaisista on päästä eroon jälkikäteen, kun he ovat saaneet jalkansa niin sanotusti ”oven väliin”.

Samat säännöt koskevat myös muita ”suomalaisia” isis-vaimoja. Ymmärtääkseni iso osa noista vaimoista ei ole kantasuomalaisia vaan esimerkiksi aikoinaan somaliasta suomeen tulleita. Heillä on siis kaksoiskansalaisuus, joten he voivat muuttaa leireiltä toiseen kotimaanhansa takaisin eli somaliasta tulleet voivat palata somaliaan lastensa kanssa, siellä he voivat elää islamin oppien mukaista elämäänsä helpommin ja liittyä vaikka paikalliseen terroristijärjestö Al-Shabaabiin, jos haluavat jatkaa rikoksiaan. Noilta kaksoiskansalaisilta tuleekin perua saatu suomen kansalaisuus, estää maahanpääsy pysyvästi ja syyksi varmaan riittää osallistuminen kansanmurhaan ja uskonnolliseen vainoon(muunmuassa Jesidien vainot).

Mikäli Suomi hakee tai auttaa noiden murhaajien lapsia tulemaan suomeen, niin suomen voimassa olevan lainsäädännön mukaan ”perheenyhdistäminen” laitetaan kaiken muun edelle. Käytännössä se tarkoittaa sitä, että suomen viherfvasemmistolaiset suvakit alkavat välittömästi lasten maahantulon jälkeen järjestämään myös terroristiisien ja -äitien ”kotiinpaluuta ja kotiinpaluujuhlia” suomalaisten veronmaksajien turvallisuuden kustannuksella.

Kuitenkaan nuo samat vihervasemmistolaiset suvakit eivät tule missään vaiheessa kantamaan vastuutaan, mikäli nämä ”kotiinpalaavat” terroristit tai heidän lapsensa syyllistyvät täällä suomessa myöhemmin rikoksiin tai jopa terrorimiin. Edellä mainittu on nähty ja todistettu jo moneen kertaa todeksi, vihervasemmistolaisista suvakeista kun ei ole vastuunkantajaksi.

Terroristit pitää tuomita paikan päällä

Julkisesti ympäri maailmaan on todettu että Sannan ja muiden hänen kaltaistensa tekemien murhien ja muiden rikosten toteennäyttäminen länsimaisessa oikeusjärjestelmässä ilman heidän henkilökohtaista tunnustustaan on lähes mahdoton tehtävä, koska kaikki todistajat kun on murhattu ja todisteet hävitetty.

Kaiken maailman ”Sannat” pitääkin tuomita paikanpäällä, paikallisen lainsäädännön mukaisesti. Jos heidän tuomionsa tulee olemaan kuolemantuomio, niin he ovat varmasti sen myös ansainneet, samoin kuin natsijohtajat ansaitsivat Nürnbergin oikeudenkäynnissä toisen maailmansodan jälkeen annetut hirttotuomionsa. Suomeen heitä ei siis pidä tuoda missään tilanteessa, eikä oikeudenkäyntejä tule pitää suomessa, suomalaisen lainsäädännön puitteissa. Suomalaisella yhteiskunnalla ei ole olemassa tarvittavia valmiuksia rakenteessaan ja lainsäädännössään asian hoitamisesksi kunnolla. Suomalaisessa oikeusistuimessa ei heitä saataisi tuomittua, näytön puutteessa, tästä todisteena meillä on ollut jo monta tapausta, esimerkiksi niin sanotut ”irakilaisveljekset” joiden kännyköissä ja some-tileillä oli valokuvia, joissa he itse poseerasivat naureskellen, aseitten kanssa murhattujen ja päättömien ruumiiden joukossa. Edellä kuvattu ei kuitenkaan riittänyt suomalaiselle oikeusistuimelle todisteeksi osallistumisesta hirmutöihin vaan veljekset vapautettiin, sillä jokainenhan meistä muistakin poseeraa ”lomamatkallaan” aseet kädessä päättömien ruumiiden keskellä normaalisti. Irakihan on kyllä vaatinut veljeksien palauttamista Irakiin, mutta suomi ei ole siihen suostunut, koska siellä murhatut ihmiset ja heidän läheisensä voisivat vihdoin saada oikeutta itselleen.

Terroristit eivät siis tulisi tuomituksi teoistaan suomessa. Jos jotenkin ihmeellisesti oikeusjärjestelmällemme ja oikeuslaitoksellemme sattuisi vahinko ja joku tuomittaisiinkin, niin hänen suomessa saamansa tuomio olisi lähinnä vitsi. Muutama kuukausi ehdollista tai korkeintaa ensikertalaisena pääsisi istumaan vähäksi aikaa avolaitokseen, josta vapautuisi istuttuaan ainoastaan puolet ”tuomiostaan”. Samasta syystä ei muualla tuomittuja tule siirtää istumaan tuomiotaan suomeen, koska jos muualla ulkomailla on annettu taposta esimerkiksi 12-vuoden tuomio niin se tuomio muutetaan vastaamaan suomen lainsäädännön mukaista tuomiota kyseisestä rikoksesta, mikäli suomen lainsäädäntö sallii lievemmän tuomion. Eli jos esimerkiksi ”terroristi Sanna” saisi Irakissa 12-vuoden tuomion taposta, niin kun hänet siirrettäisiin suomeen istumaan ”tuomiotaan”, se tuomio muutettaisiin täällä siten, että hän saisi maksimissaan 9-vuoden tuomion, josta hän kuitenkin istuisi ainoastaan 4,5-vuotta ensikertalaisena avolaitoksessa ja kävisi sieltä säännöllisesti lomilla. Edellä kuvattu ”tuomion kulku ja rangaistuksen alentaminen” on suomalaista oikeudenkäytön arkipäivään ja muistuttaa siten lähinnä uhrin, sekä uhrin omaisten elämän halveksuntaa ja silmille kusemista.

Kaiken maailman ”Sannat” tuleekin tuomita paikallisessa oikeusjärjestelmässä, paikallisen lainsäädännön mukaisesti ja paikalliseen vankilaan. Heitä ei pidä tuoda missään välissä suomeen rasittamaan oikeusjärjestelmäämme ja veronmaksajien kukkaroa. Jokaisen tänne maahantuodun ”Sannan” oikeudenkäyntikulut tulevat olemaan tähtitieteellisiä ja ne kaatuvat suoraan veronmaksajien niskaan, eivätkä nämä ”terroristi Sannat” tule saamaan todennäköisesti mitään oikeudenmukaista rangaistusta teoistaan. Ainoastaan heidän asianajajansa rikastuvat veronmaksajien rahoista poskettomilla laskuillaan.

Terroristeja tai heidän jälkeläisiään, varsinkaan Syyriassa tai Irakissa syntyneitä ei siis pidä tuoda Suomeen missään olosuhteissa.

Osallistu keskusteluun!


8 kommenttia
Pantalone
#1

Kun normikansalainen lähtee ulkomaille, juo tai narkkaa tai juo ja narkkaa siellä kaikki rahansa ja myöhästyy paluulennolta, niin ei häntä sieltä takaisin suomeen haeta, vaan hänen on itse hankkiuduttava takaisin. Kuinkakohan monta suomeen viemis pyyntöä nämä ihmiset viikossa suomen konsulaatteihin ja suurlähetystöihin maailmanlaajuisesti tekee? Miksi siis terroristit haettaisiin? Onko terroristi A.Rinteelle ylempiarvoinen normikansalaiseen nähden?

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

#7

Suomen kansalaisella on mahdollisuus niin sanottuun ”konsulikyytiin” takaisin suomeen tilanteessa jossa hänellä ei ole syystä tai toisesta mahdollisuutta maksaa itse kotimatkaansa suomeen. Ennenkuin valtio kustantaa lentolipun/liput takaisin suomeen, joutuu henkilö allekirjoittamaan ulosottokelpoisen takaisin maksusitoumuksen kaikista kustannuksista tai jonkun suomessa asuvan henkilön on kirjallisesti sitouduttava vastaamaan henkilön kotiinpaluukustannuksista. Suomen valtio ei siis ole koskaan antanut ilmaiseksi lentolippuja kotiinpaluuta varten kenellekään, eikä sitä mielestäni tule aloittaa nytkään. ISIS-Sannat ja kumppanit saavat maksaa oman kotimatkansa tai joku suomessa sitoutuu vastaamaan kustannuksista 100%:sesti, jollei tämä onnistu, niin pysyköön siellä leirillä. Veronmaksajien rahoja heidän tänne tuomiseksi ei tule mielestäni käyttää. Kuten blogissani kirjoitin, ”Suomalaisilla veronmaksajilla ei ole mitään velvollisuutta auttaa tai elättää isis-terroristeja”.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

onko noin?
#2

En ole yhdestäkään mediasta havainnut myätämielistä suhtautumista näiden terroristien Suomeen paluuseen. Niissä on kerrottu näkemyksiä siitä, miten kyse on ongelmallisesta tilanteesta lain kannalta. Suomen kansalaisella on oikeus tulla Suomeen, lapset ovat valtion suojeluksessa ja lasten oikeus vanhempiinsa on yleinen periaate. Mutta ei näistä ongelmista kertominen ole näkemys siitä, että terroristit pitäisi palauttaa. Jos laittaisit linkkejä niin mielelläni voisin muuttaa näkemystäni.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

eastfinn
#4

Laki ei estä palaamasta, mutta laki ei pakota hakemaan ja maksamaan paluuta. Jos vapaaehtoisesti palaa ja lähtömaa vaatii oikeuteen niin heidät on palautettava tuomittaviksi. Kaksoiskansalainen voi mennä oikeaan kotimaahansa ja Suomen kansalaisuus pitää voida peruuttaa.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

#8

Ihan mediaa kokonaisvaltaisesti seuraamalla voit tehdä ihan itse johtopäätöksesi. ISIS-Sannaa ja kumppaneista on suomen mediassa alettu järjestelmällisesti tekemään ”uhreja” vaikka he todellisuudessa ovatkin itse niitä jotka aiheuttivat ”uhreja”. Me kaikki olemme nähneet, tässä ”matkan varrella” miten ISIS ja sen jäsenet kohtelivat valloittamiensa alueiden ihmisiä. He järjestään orjuuttivat, murhasivat ja ryöstivät valloitamiensa alueiden alkuperäisiä asukkaita, joten miksi joku Sanna tai kumppanit muka mielestäsi muodostaisivat tässä massamurhaajien joukossa jonkin poikkeuksen? Netti on täynnä videoita joissa nämä ”Sannat” teloittaa ihmisiä milloin mistäkin syystä. Esimerkiksi tupakan poltt oli kiellettyä isiksen -alueilla. Joten ihan rohkeasti vain itse etsimään tietoa netistä. Tietokoneestasi varmaankin löytyy joku ”hakukone” esim. Google. 🙂

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Oikeuden Puolustaja
#3

Kansainvälisen oikeuskäytännön mukaan oikeustoimi käydään maassa jossa rikos on tehty.
Oikeus istuu maassa, jossa rikos on tapahtunut. Vastaaja voi mennä omalla kustannuksellaan oikeuteen, käyttää asianajajaa tai olla menemättä vaikuttamatta siten omaan etuunsa tyytyen päätökseen.
Tuomio kärsitään maassa jossa rikos on tehty ja oikeus on tuomionsa langettanut.
Suomen Valtiolla ei ole mitää vastuuta kansalaisestaan muuta kuin se, että oikeus on Ok.
Mitään velvollisuutta hakea syytettyä, järjestää kuljetusta ja suorittaa oikeudenkäyntiä Suomessa ei ole. Syytetty vastaa kustannuksista itse ja kärsii tuomion rikostelumaassa.

Ihmettelen ”lakimies” Rinteen puheita ja humaanista hyörintää terroristien puolesta. Globalisaatio ei ole terroristien suojelua erikoiskohteluilla vaan tuomitseminen rikoksen tekomaassa sen maan lakien mukaisesti.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

eastfinn
#5

Rinne ei tunnu tietävän mitä Suomen sana ” laiton ” tarkoittaa koska haluaa noille ohituskaistan työpaikoille ja Suomen sotun piiriin. En kyllä ymmärrä mikä hulluus on levinnyt päättäjien keskuuteen, ovatko juoneet muovilla maustettua hanavettä ja aivot tukkiutuneet?

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Jako kahteen
#6

Kyseessä on vasemmistolainen globalismi Clinton, Merkel, Macron, Katainen & kok/ sdp/vihr/vas/rkp ….joiden mollauskohteina ovat mm Trump, May, Salvini, Orban, Persut jotka ovat isänmaallisia eli konservatiiveja.
Suomen valtamedian uutisointia kun seuraa, selviää heti, ketkä maailman vaikuttajat ovat globalisteja, ketkä konservatiiveja.
Kaikesta tästä hyötyy mm iislaam (tahallinen kirj.virhe).

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000