Perussuomalaiset

Tuula Salo-Männikkö

POTTI JA SEN JAKAMINEN

Nykymenosta tulee mieleen jaetaanko yhteistä pottiamme oikeudenmukaisesti? Välillä tuntuu siltä, että rahaa kylvetään kuin sontaa peltoon.

Maastamme lähtee rahaa toisiin maihin ja ihan laillisesti. Etuuksien muodossa. En vain voi ymmärtää – eikä moni muukaan -, että sosiaalietuutta voidaan maksaa toiseen maahan Suomesta. Se raha ei ainakaan ole kotimaisessa kulutuksessa mukana. Kun suomalisilta lapsiperheiltä leikataan samaan aikaan sekä eläkeläisten ja vanhusten elämään kurjistetaan. Enkä puhu nyt EU:n jäsenmaksusta, siitä vielä eri blogissa sillä siitä hölmöydestä voisi kirjoittaa romaanisarjan.

Vankiloissa ruokitaan toisten maiden kansalaisia ravintorikkailla aterioilla ja lehdissä kuvia vanhusten saamista ala-arvoisista aterioista. Meillä huolehdistaan vankien oloista ja opiskelusta kun toisella kädellä säästetään vanhusten vaipoista. Siis vanhat ihmiset pakotetaan käyttämään vaippoja, kun ei ole henkilökuntaa avustamaan heitä käymään vessassa. Rosvojen ja raiskaajien ulkoilusta ollaan huolissaan ja siitä onko sellissä vessaa. Hei hyvää päivää! Missä mennään? Eikö se olisi inhimillistä, että rikoksiin syyllistyneet palautetaan kotimaihinsa? Ja mahdollisimman pikaisesti, kun sopeutuminen vieraaseen maahan ei ota onnistuakseen.

Sosiaaliturvajärjestelmä on luotu vanhaan 80-luvun malliin. Kolme vuosikymmentä myöhemmin se ei enää toimi. Jotkut ovat ottaneet oikeudekseen elää avustuksilla pysyvästi. Sosiaalitukia ei ole luotu sitä varten, että toiset tekevät töitä, yrittävät ja maksavat veroja. Yhteiskunta perustuu työn tekemiselle. Nyt ei enää auta lässyttäminen vaan suorat toimet. Vanhat puolueet ovat lähinnä potkineet itseänsä ja kansaa nilkkaan. Ja on näyttöä siitä, että tämän saman järjestelmän nauttijoiksi on vetoa myös ulkomailla. Onhan se tietysti eräänlaista kansainvälistymistä sekin.

Samaan aikaan, kun viranomaiset kantavat tärähtäneistön avustuksella säkillä valoa pimeään säädöksien tukemana ollaan kiristämässä normikansalaisen hirttosilmukkaa. Maailman terveyskeskus nimeltään Suomi oli jo syntymässä, mutta eräs entinen sisäministeri oli tilanteen tasalla ja ymmärsi asian mahdottomuuden. Onneksi järkipuhe voi joskus tehota. Suomea ei tule avata terveyspalveluparatiisiksi niille, jotka eivät ole sitä rakentamassa samalla omat jätetään hoitamatta ja vanhukset heitteille. Annetaan arvokas elämä suomalaisille.

Suomi on hieno maa, mutta tätä kehitystä rakas Isänmaamme ei kauaa kestä. Nyt on aika todella vaihtaa päättäjät.

Äänestä oikein!

Osallistu keskusteluun!


0 kommenttia

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000