Perussuomalaiset

Toni Seppänen

Ukraina on varoittava esimerkki EU:lle

Se mitä Ukrainassa tapahtui on seurausta siitä ettei kansan syviä rivejä kuunnella vaan omavaltaisesti toimitaan siten mikä on valtionjohdon ja pienen lähipiirin etu.

Unionin alku aikoinaan oli lähes pakon sanelema varmuuslukko Euroopan vakaudelle ja sinällään täysin perusteltu, järkeenkäypä ja oikeamielinen ratkaisu.

Kurjuutta oli ollut riittävästi, nyt se saisi riittää. Ja riittikin hetkeksi.

Valitettavasti se ei ole kantanut näihin päiviin vaan hyvä ja toimiva järjestelmä on muuttunut romahtaneeksi tähdeksi tai nipuksi tähtiä, mustaksi aukoksi jonka ainoa olemassa olon syy ja edellytys on imeä sisäänsä kaikki mikä joutuu sen vaikutuspiiriin.

Eu:n tulisi olla järjestelmä joka helpottaa sen jäsenmaita keskinäisessä kaupassa sekä toimia globaaleilla markkinoilla Euroopan teränä. Ei muuta.

Historia ei tunne mitään holtittomasti laajentunutta “valtakuntaa” joka olisi pystyssä pysynyt ja valitettavan usein loppu on ollut ruma päättyen kansannousuun, verenvuodatukseen tai täysimääräiseen sotaan.

Ukrainan tilanne ei ole täysin poissuljettu myöskään Eu-maissa aikain päästä jos mikään ei muutu ja oteta reippaita paluuaskeleita auvoisessa Eu:n toteemipolitiikassa.

Lanka kytee.

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


1 kommenttia
Nimetön
#1

näinpä, siellähän on 5 mrd dolalrin kamapanjalla saatu tietty porukka valtaan, ja kansa saa vain seurata sivusta, kun ulkomaisten ja rahamiesten etu on ykkönen. Kansa kurjistuu ja sitä tapatetaan turhassa sodassa.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000