Perussuomalaiset

Tommi Laitila

Uusi vaihtoehto

5 kommenttia

Niin siinä vain kävi, että perussuomalaiset hajosivat ja kyllähän näin kävi, vaikka monet toista väittävät. Kaksilla rattailla ei vain voi ajaa ja siksi toivoisinkin suoraselkäisyyttä tämän uuden vaihtoehdon kannattajilta, nyt on aika poistua.

Satakunnan piirin puheenjohtaja Anssi Joutsenlahden mukaan Soinin perintöä on älytöntä tuhlata. Älytöntä on jättää huomiotta, että tuon perinnön Soini tärväsi ihan itse, ei ole lapsille juuri jaettavaa. Sinällään tuttu tarina, kuolinpesä saattaa joskus olla yllättävästikin varaton, tässä tapauksessa nimenomaan henkinen pääoma olikin vain suurta tyhjyyttä.

”Mitä jäljelle jää, jos itsensä pettää” Soinin oma fraasi. Huhujen mukaan jäljelle jää lähettilään paikka Lontoossa. Perässä seuranneelle lammaslaumalle jää loppuun kalutut luut, kun tuttu soinimainen röhönauru vaimenee horisonttiin.

Uuden vaihtoehdon puheenjohtaja Simon Elo sanoi, että nyt suomalaisilla on Ranskan mallin mukainen uusi vaihtoehto, jolla viittasi Emmanuel Macronin ( Ranskan uusi presidentti ) joukkoihin. Macron on muuten tällä hetkellä yksi suurimpia federalisteja Euroopassa. Se siitä EU – kritiikistä ja liittovaltiovastaisuudesta.

Pakolaispolitiikasta sanoi Sipilä Halla – aholle ettei sitä tässä tilanteessa voida tiukentaa. Ei voida vaikka hallitusohjelmassa on siihen liittyviä kirjauksia. Se siitäkin. Selvää on, että näitä kirjauksia ei koskaan ollut aikomuskaan toteuttaa, saipa Soini vaan rauhoitettua omaa väkeä, nyt voidaan jättää huomiotta.

Avatkaahan Satakunnassakin silmänne. Täällä muutamat puhuvat kuinka tällä uudella vaihtoehdolla turvattiin maan etu. Taisi vaan mennä Soini ja Suomi sekaisin. Tällä turvattiin harvojen hillotolpat. Nyt hallituksessa istuu rauhallinen sylikoira Sipilän ja Orpon hellässä syleilyssä.

Hajotanko nyt, kun kirjoitan julki mitä ajattelen ? En, muut särkivät. Minä haluan tuoda julki ettei kaikki suinkaan ole hyvin. Pesäero loikkaavien ja jäljelle jäävien perussuomalaisten kesken on tehtävä nyt, ennen sitä jatko on mahdotonta. Niin ja katson etteivät nämä lähtevät, sen enempää kuin heidän tukijansakaan, ole enää perussuomalaisia.

Merkillistä meininkiä kaiken kaikkiaan. Ettehän te ”Uudet vaihtoehdot” itsekään ihan kaikkea usko, ettehän…

Tommi Laitila

Edelleen perussuomalainen Honkajoelta, joka hyväksyy demokraattisen äänestyksen tuloksen.

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


5 kommenttia
#1

Erityisesti oli Soinin oma kuuliainen joukkio,jota Timo piti kasassa mutta taustalla Halla-ahon pelko voitti että sekoitti pasmat. Terho Timon ”kummilapsena” ei saanutkaan perintöään. Jokin ei minussa vakuuttanut Terhosta. Halla-aho on taas lukunsa sinänsä jonka poliittiset käytännön näkökohdat vaatinee oman aikansa mahdollisine linjanvetoineen yhteiskunnan peruskysymyksiin. Silloin vasta selviää todelliset eroavaisuudet esim. uuden ryhmittymän välillä.
Pelkät maahanmuutto/-pakolaisais seikat eivät riitä !

Täytyy vielä mainita että Soini tavallaan nostatti niin Halmeen kuin Halla-ahon aikana omaa kannatustaankin kuin myös osaltaan myös päin vastoinkin. Tämä oli nyt saldona !

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Politiikan syklit
#2

Näin se vaan menee – oikeistopopulismin aika on menossa ohi. Perussuomalaiset on kooltaan kolmannes vanhasta, Ranskassa 8 paikkaa Le penille ja 350 Macronille. Briteissä EU eron hoitaneet saivat tuomionsa ja vasemmisto nousi. Italiassa keskustavasemmisto on nousussa jne. Vanhan Itä-blokin maissa on vielä vaaleilla valitut kansallismieliset vallassa, muualla puhaltaa EU-myönteiset tuulet. Menee taas yksi sukupolvi ja siten on uusi aika yrittää.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

kulle
#5

Mitä hemmetin populismia?
Tosiasia että kehitysmaalaiset tuhoavat maanosamme ja eliitti rosvoaa omaisuudet.
Ranskan vaalijärjestelmä nyt on ihan sanonko mistä…
Äänestysptosentti 40 ja oikeasti Macronin puoluetta äänesti ehkä 20% kansasta.
Ei mene kauaa kun siellä kansa huomaa että sama meno jatkuu ja alkaa lakkoilu ja mielenosoitukset.
Terrorismi lisääntyy, rauhanuskonnon kannattajilla on jo kaupunginosia omina kalifaatteinaan minne ei kantaväestö voi mennä.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Peter Björk...
#3

Vakuutan ettei mitään käsimerkkien rynnäkköä yleisöstä esiintynyt. Saatoin nähdä yhden, mutta kunnon poliitikko ne harvat kestäkööt. Itse istuin sopivasti keskialueen takana hämärässä, enkä havainnut kuin ihan tavallisia suomalaisia puheiden ansaitsemine taputuksineen ja jutusteluineen. Sieltä jos mistä sellaiset olisivat kyllä pistäneet silmään.

Se että esim. Terho jäi niinkin alaääniseksi johtui suoraan sanoen hänen epäuskottavuutta huokuvasta esiintymisestään ja puheen tyhjyydestä. En koskaan ole kokenut hänen ennen tuntuneen yhtä tyhjältä, luovuttaneelta ja mitään sanomattomalta. Ei niillä eväillä olisi voinut ketään päästääkään puolueen johtoon.

Samoin Jussi Niinistö, joka tuntui vain luottavan kunnioitettaviin aikaansaannoksiinsa puolustusministerinä, jätti tilaisuutensa esittelyssään käytännössä käyttämättä. Laura sen sijaan loisti osaamista ja luottamusta totuttuun energiseen ja uskoa kansaan valavaan tapaansa.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
Hämmentynyt
#4

Ilman Halla-aholaisten vallanhimoa olisi puolue vielä voimissaan, mitään joukkopakoa ei olisi tullut. Ensimmäistä kertaa piti käytännössä paikkansa PS:n tunnuslause: Sitä saa, mitä tilaa!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000