Perussuomalaiset

Aleksi Hernesniemi

"Puoluevallankaappaus" ja pari muuta satua

8 kommenttia

Viimeisen 24 tunnin sisällä on kuultu monia perusteluita, miksi Uusi vaihtoehto -ryhmälle löytyy yhtäkkinen oikeutus. Jo pikaisella tarkastelulla nähdään, että perustelut ovat hyvin onttoja.

Vallankaappaus puoluekokouksessa on argumenttina heikko, koska:

1) puolueen kaikilla jäsenillä on ollut yhtäläinen mahdollisuus osallistua puoluekokoukseen ja käyttää siellä äänioikeuttaan. Ketään jäsentä ei ole estetty osallistumasta.

2) kaikilla osapuolilla on ollut yhtäläiset mahdollisuudet ja oikeudet rekrytä itselleen kannattajia puoluekokoukseen. Ketään ei ole estetty rekryämästä omiin joukkoihinsa jäseniä.

3) jäsenille soittelu ja kampanjan suunnittelu on normaali osa mitä tahansa kampanjaa, ja se on ollut sallittua kaikille osapuolille. Ketään ei ole kielletty tekemästä omaa kampanjaa.

4) vallankaappaus viittaa oikeudettomaan keinoon saada haltuunsa valta, mistä ei ole kyse, koska äänestys tapahtui laillisesti ja demokraattisesti. Äänestys toteutettiin sääntöjen ja puoluekokouksen hyväksymien toimintaohjeiden mukaisesti.

5) Halla-aho olisi voittanut joka tapauksessa, vaikka hylätyt äänet olisivat menneet jollekin vastaehdokkaista.

6) ääntenlaskijoita on ollut puoluekokouksessa laaja joukko ja kukaan heistä ei ole kertonut julkisuuteen, että vaalivilppiä olisi tapahtunut tai että äänestystä olisi ulkopäin manipuloitu.

Poikkeava arvopohja on argumenttina heikko, koska:

1) UV jatkaa vanhan hallitusohjelman noudattamista, johon Halla-ahon johtama PS olisi myös sitoutunut. UV noudattaa PS:n laatimaa kompromissia.

2) UV:n kaikki jäsenet ovat kaikki tavalla jos toisella maahanmuutto- ja EU-kriitikoita (joskin sisältö on tulkinnanvarainen), eikä se ole kadonnut yhtään mihinkään, että he kannattivat vielä päivä sitten PS:n omia ohjelmia.

3) Kukaan UV:sta ei ole kertonut konkreettisesti mikä se arvopohjaero on, kun UV:n poliittinen linja on kuitenkin pitkälti PS:n päälle rakentunut.

4) hallitusohjelmassa on selkeästi irtisanouduttu rasismista, ja sitä ohjelmaa PS on ollut myös tukemassa.

Loikkarien väitteet ”natsitervehdyksistä” on jo todettu huonoksi huijaukseksi. Kyseiset kuvat ovat sunnuntailta 11.6. jolloin äänestettiin PS:n presidentinvaaliehdokkaasta, ja jolloin osa jäsenistöstä vaati suljetun äänestyksen järjestämistä. Kyseinen kohta löytyy myös videolta, mikä todistaa mielettömät väitteet täydelliseksi huuhaaksi. Lähdekriittisyyttä hieman peliin ennen kuin tällaisia väitetään!

Kyse ei ole siitä, mitä puheenjohtajaehdokasta joku on äänestänyt. Jokaisella jäsenellä on vapaus äänestää ketä tahansa ehdokasta jatkossakin. Kyse on siitä, että hävinnyt osapuoli ei hyväksynyt äänestystulosta, minkä johdosta he hylkäsivät jäsendemokratian ja polkaisivat oman ryhmänsä pystyyn. On kumma, jos samat säännöt ja menettelyt ovat kelvanneet useita vuosia, ne ovatkin yhtäkkiä ongelma. Huonot selittelyt näkyvät kauas.

Puolueen toiminta jatkuu normaalisti. Valtuustoryhmät ja paikallisyhdistykset ovat jo tuoneet julki tiedotteita, jossa osoittavat tukensa demokraattisesti valitulle puoluejohdolle. Puolueella on käytössä edelleen samat kuntavaali-, eduskuntavaali- ja eurovaaliohjelmat kuin ennenkin.

Osallistu keskusteluun!


8 kommenttia
Nimetön
Vihainen
#1

Tiina Elovaaran täytyy esittää julkinen anteeksipyyntö, niin törkeä tuo natsitervehdys väite oli voiko enää alammaksi vajota. Tulen äänestämään edelleen perussuomalaisia.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Sulo
Vihainen
#2

Kuvien henkilöiden pitäisi haastaa syytöksen esittäjää oikeuteen kunnian loukkaamisesta.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#7

Festareilla nuoriso vasta natsitervehdyksiä tekevät. Kättä kun heilutetaan ylhäällä ja sopivalla kohtaa kuva pysäytetään, saadaan aito ”natsitervehdys”. Näin on myös Jyväskylässä tapahtunut. Elovaaran olisi syytä panna mietintähattunsa päähänsä tätäkin ajatellessaan eikä mennä median viemänä.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#3

Kannattaa ottaa positiivisesti perseenmyyjien ja Eu/Nato-Trollien loikkaus !
Sehän on hyvä vaan kun tuosta Eu miljooona virkoja kyttäävästä paska porukasta päästiin eroon joka toiminnallaan on aiheuttanut sen että puolueen kannatus olisi tulut laskemaan n. 20 % 5 % tasolle !
Perseen myyjät tiesi itsekkin tämän tosiasian että seuraavissa vaaleissa 3/4 lentää pihalle eduskunnasta ja hallituksesta.
Tämä paska porukka esti Autoveron poiston jakoi Suomen rahat Kreikkaan ,Turkkiin ja Ukrainaan ja haali tänne kymmeniä tuhansia pakolaisia elätiuksi josta koituu 1 Miljardin vuosittaiset lisä kulut !!!!
Eli ihan kaikki Persujen vaali lupaukset pettivät !!!!

TÄMÄ PASKA PORUKKA ON EROTETTAVA PUOLUEESTA MAHDOLLISIMMAN PIAN !

t. Persut on perseensä myyneet

ps. Ennen vaaleja nimi oli persut ei persettä myy,kun hallitus alkoi tehdä päätöksiä muutin nimen ”persut on perseensä myyneet nyt on aika keksiä uusi nimi kun perseen myyjistä päästiin eroon.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#4

Uuden jäljelle jääneen Persujen kannatta tehdä kunnon ohjelma puolueelle jotta seuraavien vaalien jälkeen pääministeri (suurin puolue olisi mahdollinen)

1. Rasismista eroon siis Tänne elätiksi tulevia sosiaali pummeja pitää vastustaa tietenkin ,mutta samalla vaatia että maan talous laitetaan siihen kuntoon että täällä ja tänne kannattaa investoida ,yrittää ja tehdä töitä eikä elää pummina toisten kustannuksella.
Kun näin tehdään luodaan samalla pohjaa tulevaisuuden työperäiselle maahan muutolle kun työpaikkoja tulee (Sitä vastaan tuskin kenelläkään persulla on mitään )
Se että terrorismia vastusteaan ja ja Suomen uhraamista Merkkelille ja Brysselille politiikojen miljoona virkojen takia vastusteaan ei todellakaan ole mitään tekemistä rasismin kanssa !
Päinvastoin tätä mieltähän lähes kaikki jo täällä asunvat (töitä tekevät) ulkomaalaisetkin on !!!
Ei ne pidä siitä että tänne haalitaan sosiaali pummeja maleksimaan koska niidenkin verorahat menee tuohon järjettömään toimintaan

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#5

jatkoa.. siis toimintaan josta osa 1 Miljardin potista menee suoraan terroristi alueelle ja terroristeille välikäsien kautta rahan välitys firmojen kautta…
(ei ole salaisuus että raha liikkuu terroristi aluiden suuntaan)
Persujen pitää vaatia myös Viron veromallia tähän maahan ! se on ainoa oikea keino saada järkeä työntekoon yrittämiseen ja investointeihin ja sitä kauttta luoda työtä tähän maahan.
Se jojka sitä vastustaa se on rasisti koska tämä juuri luo pohjaa työperäiselle maahan muutolle ja luo vaurautta maahamme !
On päivän selvää että valuutta tuloja pitää olla enemmän kuin menoja että kansakunta vvoi kasvaa ….velaksi el’ämisestä seuraa konkurssi kuten nyt tehdään kun terrorismia tuetaan ja merkkeliä nuollaan ja Puuttinia ja Trummipa haukutaan Velaksi !!!! Kaikki tämä toiminta nakertaa Suomealaisen yhteiskunnan peruspilareita ja taloutta , tietenkin Viher.-Vasurit on tässä hommassa paljon pahempia kuin Hallitus on ollut.
T.Perseen myyjistä päästiin eroon

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#6

Jatkoa vielä.
On 100 % varmaa että Perseen myyjien loikkaus kääntyy Persuille voitoksi ennen seuraavia veeleja jolloin kannatus olisi ollut todellakin 5 % ilman loikkausta.
on selvää että kannatus tulee olemaan vähintääkin 2 kertainen siihen ja jos homma hoidetaan oikein niin kannatus voi olla jopa 5 kertainen siis 25 % luokkaa silloin jussi on Pääministeri !!!

t. Perseen myyjistä päästiin eroon

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#8

Hyvä kun kunnolla tuuletetaan! Suurimmalle osalle persujen kannattajista Jussin valinta on täys kymppi. Se takaa kannatuksen jatkuvan. Myös uutta verta saadaan kehiin. Kahvihuoneessa jutellessa on suhtauduttu myönteisesti Jussin valintaan ja tulevaisuuteen.
Tuntuma muualtakin saaduista mielipiteistä on se, että kannatus lisääntyy.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000