Perussuomalaiset

Reijo Tossavainen

Loikkaripettureilla ei ole poliittista tulevaisuutta

4 kommenttia

Monet ovat liittyneet Perussuomalaiset -puolueeseen jäseniksi ja äänestävät puoluetta siksi, että he näkevät sen vaihtoehdoksi likaiselle poliittiselle pelille. He ovat suomalaisia, jotka eniten arvostavat rehellisyyttä ja suoraselkäisyyttä.

Järkytys oli todella raju, kun puolueesta löytyi porukka, joka petti omat joukkonsa täydellisesti. Nämä Juudas Iskariotiin verrattavat henkilöt laittoivat oman hillotolppansa ykköstilalle ja houkuttelivat lisäksi muutaman opetuslapsen mukaan.

Vanhan sanonnan mukaisesti ”onni käy myös onnettomuudessa”. Näin on tälläkin kerralla, sillä selkärangattomilla loikkaripettureilla ei ole poliittista tulevaisuutta.

Gallupit kylläkin näyttävät muuta, kun kysytään kaikilta suomalaisilta. Toki vihamiehemme ja -naisemme iloitsevat loikkaripettureista.

Perussuomalaisten jäsenten ja äänestäjien osalta tilanne on toinen. Paikallistasolla puolueen rivit ovat pysyneet yllättävänkin yhtenäisinä. Vain yksittäisiä loikkaripettureita on ilmaantunut. Jäsenkunnassa tulijoita on ollut jopa enemmän kuin lähtijöitä.

Nykyhallituksen tulevat pari vuotta tulevat paljastamaan nyt vielä epävarmoille mistä on kysymys. Silloin nähdään käytännössä mitä Orpo tarkoitti sanoessaan, että ”Terholle on tehty pelisäännöt selviksi”. Sehän tarkoittaa sitä, että loikkaripetturit ovat sitoutuneet kaikessa siihen mitä Orpo ja Kokoomus ja Sipilä ja Keskusta päättävät. Loikkaripetturit saavat vain hillotolppansa.

Perussuomalaisten on helppo paljastaa petoksen täydellisyys. Sen jälkeen kansalaisten tuomio seuraavissa eduskuntavaaleissa tulee olemaan murskaava.

Osallistu keskusteluun!


4 kommenttia
paljon avoimia kysymyksiä
#1

Annas nyt kattoo kaikessa rauhassa.
Kenenkään tulevaisuus ei ole vielä kirkossa kuulutettu.
Aika näyttää, miten itse kunkin osalta poliittinen menestys jatkuu tai ei jatku.

Persujen nuivan johtoryhmän arvomaailma on vielä tuntematon asia.
Ainakin ateismi lisääntyy ajattelussa. Mitä se tarkoittaa? Mitä vaikuttaa toimintoihin?

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
Hämmentynyt
#2

Hyvä kirjoitus Reijolta, oikein odottaa uutta päivää että pääsee lukemaan Reijon kirjoituksen, jatka samaan malliin.
Voi tätä pettymyksen tuskaa jonka tämä loikkariporukka sai aikaan. Täydellä sydämmellä mukaan lähteneenä on oloni ollut todella pettynyt, tätäkö tämä perussuomalaisten edustajien valtakirjan käyttö on ollut, pettää kannattajansa ja kentällä työtä tehneet ? Pettymys on niin rintaa raastavaa, ettei voi muuta kuin sinnittyä ja jatkaa alkuperäisessä Perussuomalaisessa porukassa, me tulemme vielä. Hienoa että porukkaan jäi nämä todelliset perussuomalaiset.
Täytyy todeta että onko Halla-aho ainoa puoluejohtaja joka on rehellisellä pelillä puoluejohtajan asemassa tässä rakkaassa Suomenmaassa ?

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

rauha maahan
#3

Halla-Ahoko on taivaasta tullut Jumalan poika, jos lähtijät olivat Juudaksia ? Eikös kannattaisi hiukan palata maanpinnalle …
Samoilla tavoilla ne lähtijät tulevat varmaankin toimimaan uudessa ryhmässään kuin aiemmin persuissa. Rahaa eivät saaneet mukaansa. Tässä nyt on vaan se opetus, ettei kannata minkään ryhmän mesota omiensa puhtaudesta ja syytellä muita, koska tilaisuuden tullen kukaan ei voi olla varma omasta saatikka muiden valinnaoista….

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#4

Luuletko tosiaan, että petturien ministerinpaikat tulivat ilmaiseksi? Orpohan otti varapääministerin viran pois Soinilta itselleen ja turhaan Terhokin siitä haaveili. Se vaan meni niinpäin, että todellinen pomo on Orpo, Sipilä on mäkättävä juoksupoika ja loikkarit joo-miehiä.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000