Perussuomalaiset

Tomi Salonen

Historian huonoin hallitus.

Hallitus lopetti niin kuin se aloitti, surkeasti! Työttömyys kasvoi räjähdysmäisesti, mitä teki SDP ei mitään, mitä teki Vasemmistoliitto, pakeni vastuutaan opposition kainaloon. Siinä meillä Työväenpuolueet.

Valtion velkaantuminen riistäytyi käsistä, Saksalaiset ja Ranskalaiset pankit tosin siinä sivussa pelastettiin, ei Kreikkaa, eikä varsinkaan Kreikkalaisia, jotka kärvistelevät jo lähes kehitysmaisissa olosuhteissa, tätä Kokoomus ja RKP halusivat ja muut hallituspuolueet peesasivat, no Katainenhan sai ainakin ”hyvän” EU-viran, sen verran Suomi tästä siis hyötyi.

Suomi ei ole hakenut EU-jäsenmaksuihin helpotusta, vaikka olisimme niihin kyllä olleet oikeutettuja, olisiko se ollut hallitukselle liian noloa? ”No otetaan  lisää velkaa”, näin ajattelivat Kokoomus ja Demari päättäjät, ja kansa maksaa, Ei näin.

Haluammeko tukea Keskieurooppalaisia pankkiireja, haluammeko maksaa muiden maiden EU-jäsenmaksuja, tahdommeko antaa työpaikkamme maahanmuuttajille, haluammeko että maamme asiat päätetään meidän puolestamme Brysselissä, onko mielestäsi parempi auttaa sotaa käyviä kehitysmaita asehankinnoissa, kuin oman maasi vähäosaisia?

Jos olet kyllästynyt siihen, että verorahojasi käytetään yllä mainittuihin asioihin, voit äänelläsi siihen vaikuttaa, äänestä Perussuomalaista. Me olemme tavallisen Suomalaisen puolella.

Osallistu keskusteluun!


3 kommenttia
Nimetön
#1

Huonoin? Kenen mielestä? Ehkä osa onnistuikin omasta, tai ainakin taustajoukkojensa mielestä hyvin. Kansan, demokratian, ihmisoikeuksien, hyvinvoinnin ja Suomen valtion kannalta hallitus todella oli katastrofaalinen, mutta suomenruotsalainen ja transatlanttinen eliitti rahamiehineen ja pankkiireineen saattaa olla täysin päinvastaista mieltä.

Maatamme on ajettu kohti heidän tavoitteitaan, ulkomaisille suuryrityksille vapaata riistokenttää:

-luonnonvarat, ideat ja yritykset annettava lähes ilmaiseksi pois ulkomaiselle pääomalle, alhainen verotus
-hyvinvointivaltio ajettava alas, keinoina tahallinen velkaannuttaminen ja talouden alasajo ja leikkaustarvepropaganda sekä talouspolitiikan väärentäminen kansalle, ja myös maahanmuuttotulva, jonka kustannukset pakottavat hyvinvointivaltion romuttamiseen, ja näillä päästäänkin päätavoitteeseen: vailla oikeuksia olevaan halpatyövoimaan suuryritysten riistettäväksi
-lehdistö toistaa pääosin eliitin propagandaa maahanmuutosta, EU:sta, eurosta, NATOsta, Venäjästä, ”monikulttuurisuudesta”, vähemmistöjen ”oikeuksista” ym.

Näin eliitille on saatu paljon rahaa, ja eliitti saa hyviä virkoja ja työpaikkoja, ja vahvistaa asemaansa kansaan nähden. Monet kuitenkin ajattelevat kuuluvansa eliittiin, kun toisella kädellä taputetaan selkään ja hymyillään kauniisti, vaikka toinen käsi kaivaa samalla taskuja tyhjäksi.
Pian juoma- ja sadevesi ja synnytysoikeuskin, ehkä jopa hengitysilmakin on yksityistetty, jos teemme kuten eliitti haluaa, lue lisää Wahlroosin uudesta kirjasta.

Hyväuskoiset, mutta epärehelliset ”putsattavat”, jotka luulevat pääsevänsä osalliseksi ryöstösaaliista, äänestävät herrojen keskiviikkokerhon jäsenten pääasiallisia puolueita RKP-Kokoomus-Keskusta-SDP-Vihreiden Soininvaara. Voi vaan olla, että kovin moni suomalainen ”eliitin” ryöstäjä jää tyhjin käsin, kun ulkomainen pääoma on saavuttanut tavoitteensa. Ukrainassakin kovasti lupailivat Euroopan elintasoa, nyt kansa syöksyy kurjuuteen ja nälkään paljon alemmas kuin alkupeärinen Ukrainankaan elintaso oli, pettymys on ollut valtava. Pellot, luonnonrikkaudet ja yritykset siirtyvät ulkomaisen pääoman käsiin ja kansalle ei jää kuin tähtitieteelliset hinnat ja alasajettu sosiaaliturva, eli kuolelma nälkään ja tauteihin. Tätäkö me Suomeenkin haluamme?

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#2

Kauppalehti: ”Komissaari: EU:ssa vain 4 ongelmamaata, mukana Suomi
EU-komission varapuheenjohtaja Valdis Dombrovskis patistaa Suomea rakenteellisiin uudistuksiin.”

No niin, pian Suomessakin päästään kunnon leikkauksiin; EU-Troikka ja IMF vieraaksi ja Espanjan ja Kreikan, Romanian ja Ukrainan malliin kansa kurjuuteen, masastyöttömyyteen, terveydenhuollon lakkauttamiseen ja nälkäjonoihin, talous alas, ja kansan ja valtion omaisuus yksityisille ulkomaisille yrityksille.
Tästä se pian alkaa! Vai äänestääkö? riittävän moni itsenäisyyden, työllisyyden, tutkimuksen, koulutuksen, hyvinvoinnin ja talouskasvun puolesta, eli Perussuomalaisia! Vai maamme myyvää eliittiä?

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

järjenkäyttäjä
Hämmentynyt
#3

Työtömyyden vähentäminen, Kreikka pois EU,sta, EU maksut alas, työperäinen maahanmuutto??.

Taitaa mies purasta pikkuisen liian isoa kakkua

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000