Perussuomalaiset

Tomi Salonen

Satakunnan vaalikuulumisia.

2 kommenttia

Eduskuntavaalit on käyty, mutta tätä kirjoittaessa tuleva hallituspohja on vielä avoinna. Perussuomalaiset olivat vaalien suurin voittaja, tästä ei ole epäselvyyttä 22 paikan lisäys on kova temppu, kun ottaa huomioon valtamedian vääristelevän tavan uutisoida puolueestamme ja meille tärkeistä aiheista.

Omaan vaalitulokseen en voi olla täysin tyytyväinen, vaikka lisäystä vuoteen 2015 verrattuna olikin noin 20%. Tavoitteeni oli olla kolmen joukossa ehdokaslistaltamme ja tähän ääneni eivät tällä kertaa riittäneet. En ole silti pettynyt, Perussuomalaisten tulos oli loistava Laura Huhtasaari ja Jari Koskela olisivat loistavia edustajia Satakunnan Perussuomalaisista eduskuntaamme. Laura Huhtasaaren tavoite on kuitenkin Europarlamentissa, varsinkin kun nyt näyttää vahvasti siltä, ettei Perussuomalaisia olla ottamassa mukaan maamme hallitukseen. Petri Huru kyllä pystyy hoitamaan kansanedustajan tehtävät mainiosti, jos ja kun Laura valitaan edustamaan Satakuntaa ja Suomea Brysseliin.

On surullista kuinka Perussuomalaisten vanhoja sanomisia ja kirjoituksia käytetään meitä vastaan. SDP:ltä kun löytyy kaikenlaista rasistia listoiltaan, mutta hehän pääsevät tekemisitään irti, kun pelkkä anteeksipyyntö tuntuu oikealla puoluetaustalla riittävän.

Kaikesta huolimatta, kiitän äänestäjiäni vielä tätäkin kautta. On hieno huomata, että kannatusta riittää. Seuraava tavoite onkin saada eduskuntavaalien tulos siirtymään kuntavaaleihin, siihen on paremmat mahdollisuudet kuin koskaan ennen. Nyt vaan kaikki tarmo ennen sitä onkin suunnattava siihen, että saadaan Laura Huhtasaari menemään läpi ja Europarlamenttiin saataisiin Satakuntalaista väriä.

Numero 146 lapulle ja Laura Brysseliin!!!

Eurajoen ja Luvian Perussuomalaisten puheenjohtaja.

Osallistu keskusteluun!


2 kommenttia
Nimetön
#1

Tomi kyllä se niin on että valtamedia , mustamaalaa persuja ja asiat kertoo synkemmältä puolelta puolueellisesti ! Minä olen jo siihen tottunut en ota enään , niin vakavasti !?

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

17+22=39
#2

Tottakai ollaan vaalivoittajia. Puolueesta erosi iso joukko kansanedustajia, jotka perustivat uuden puo!ueen. PS puolue ei kadonnut mihinkään. Perussuomalaiset jäivät normaalisti olemaan pitäen edelleen nimenään Perussuomalaiset. Toiminta jatkui 17 kansanedustajan toimiessa.
Nyt juuri viime vaaleissa paikkamäärämme eduskunnassa lukemasta 17 lisääntyi lukuun 39.
Puo!ueesta 2017 eronneet nykyiset -siniset- lukuisine ministereineen katosivat kaikki kartalta kuin pieru saharaan.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000