Perussuomalaiset

Tomi Salonen

Eurajoki sanoi ei eläintenhoitajalle!

Tein seuraavan esityksen 8.6 Eurajoen kunnanhallituksen kokouksessa. ”Eurajoen kunnan pitää neuvotella Porin kaupungin kanssa malli, jossa Eurajoen kunta maksaa eläintenhoitajan palkan Porin kaupungille, jotta Eurajoen toimipisteelle saadaan ammattitaitoinen eläintenhoitaja, Porin kaupungin palkkaamana 31.12.2021 asti”.

Asiasta ei päästy äänestämään esitykseni pohjalta, koska kokouksessa tehtiin pöydällepano esitys, joka voitti vastaesityksen siitä äänin 6-3, että asia oltaisiin käsitelty valmiiksi samassa kokouksessa. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, ettei Eurajoella enää ole eläinlääkärin apuna eläinten hoitajaa 1.7.2021 alkaen. Rahaa oltaisiin tämän palvelun jatkumiseen tarvittu noin 20000€, tähän ei siis ollut valmiutta, kuitenkin esimerkiksi kukkaruukkuihin toki voidaan käyttää puolet enemmän. Kannattaa muistaa tämä asia, kun teet äänestyspäätöstäsi sunnuntain vaalipäivänä! Nuo kukkaruukut muuten ovat tulleet SDP:n esityksestä kuntalaisten iloksi mukaan talousarvioon, miettikääpä sitä!

Kuntavaaliehdokas numero 126 Perussuomalaiset, Eurajoki.

Osallistu keskusteluun!


0 kommenttia

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000