Perussuomalaiset

Tero Ahtola

Katsokaa Suomea, maailman onnellisinta maata

Senaattori Bernie Sanders kehoittaa Amerikoissa saakka katsomaan Suomea.

Kehoittaisin ottamaan kuvan, sillä kovin kauaa ei tarvitse enää kateellisena katsella hyvinvointivaltiotamme, koska Kokoomus on saanut Keskustapuoleen ja Soinin, Terhon, Elon ja mitä näitä loikkareita olikaan, tuekseen ansiokkaassa työssään tehdä Suomesta pienois Amerikka.

Vaikuttaa siltä, että Kokoomus, Sipilä ja nämä uuvatit olisivat oikein porukalla katsoneet, että mitkä asiat tuolla Amerikoissa on pielessä ja kopioineet sitten nuo asiat tuodakseen ne Suomeen, jotta saataisiin Suomestakin yhtä paska maa, kun USA.

Yleensä sanotaan, että virheistä oppii ja samaa virhettä harvemmin tulee tehtyä toista kertaa.

Nyt nämä globalisaattorit ovat tekemässä yksityistämisillään ym. kesselöinneillään kaikki ne virheet, mitä maailmalta löytyy.

Tavallaan ymmärtää Kokkareita tukipuolueineensa, että miksi yrittävät kaikin tavoin siirtää kaiken päätäntävallan mahdollisimman kauaksi Suomesta, koska näin He välttyvät kantavansa vastuun Suomen tuhoamisesta, kun sanovat, että ”En se minä ollut, se oli EU”

Osallistu keskusteluun!


0 kommenttia

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000