Perussuomalaiset

Teemu Tares

Mitä viisaat miehet ennen meitä ovat sanoneet

”Jälkimaailma, seiso täällä omalla pohjallasi äläkä luota vieraaseen apuun.”
Augustin Ehrensvärd (1710-1772)

”Kansani pelastumiseen ja onnelliseen tulevaisuuteen en hetkeksikään ole menettänyt uskoani. Pahimmat vihollisemme ovat omassa keskuudessamme ne, jotka itsekkäistä syistä ovat valmiit uhraamaan kansakunnan elinedut ja ne, jotka jatkuvasti ja toistuvasti julistavat totuutena sitä, minkä tietävät valheeksi.”
Risto Ryti (1895-1956)

”Kaiken viisauden alku on tosiasiain tunnustaminen.”
Juho Kusti Paasikivi (1870-1956)

”Perustavoitteemme on Suomen itsenäisyyden ja riippumattomuden turvaaminen kaikissa olosuhteissa ja sen myötä huolenpito kansalaisten turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Tämä kulkee kaiken muun edellä.”
Urho Kaleva Kekkonen (1900-1986)

”Suomi on hyvä maa. Se on paras meille suomalaisille. Se on puolustamisen arvoinen maa ja sen ainoa puolustaja on Suomen oma kansa.”
Adolf Ehrnrooth (1905-2004)

Lähdeviitteet

https://bit.ly/2T9OoQb, https://bit.ly/2TloDg3
https://bit.ly/3yFdfvB
https://bit.ly/3fKgTf7, https://bit.ly/3yIdaHk
https://bit.ly/3hVLlW4
https://bit.ly/3vo4jJ7

Osallistu keskusteluun!


0 kommenttia

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000