Perussuomalaiset

Rene Rossi

Kiitos kaikille äänestäneille!

Kiitos jokaiselle minuun luottaneelle, ja äänensä antaneelle! Oli jännä ilta.

Vaikkei ”arpa” osunutkaan tällä kertaa minuun, Vantaalla PS menestys oli erinomainen. Tämä on yhteisen pelikentän rakentamista ja valituksi tulleet ovat asioidemme äänitorvi.

Tästä on hyvä jatkaa 🙂

Kiitos vielä kerran!

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


2 kommenttia
Lasse Hietanen
Iloinen
#1

Hei. Kiitos 😕 Renekin: Tästä on ❤️ hyvä JATKAA, Meidän yhteistä matkaa, jonka: Taivaan ISÄMME on ❤️ Jo edeltä valmistanut: Samoin, KUIN ❤️ tähänkinasti pääsemisemme: Hän Sanoo Meille: ”Minä olen Teidän kanssanne, Aina maailman loppuun saakka: Olkaa rohkeat, Ja älkää peljätkö.” Kiitos 😕 . SIUNATEN, LASSE HIETANEN.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Lasse Hietanen.
Iloinen
#2

Hei. Kiitos Renekin: Tästä on hyvä jatkaa, meidän yhteistä matkaa, jona Tivaan Isämme on jo edeltä valmistanut: Samoin, kuin tähänkinasti pääsemisemme: Hän sanoo meille: ”Minä olen teidän kanssanne: Aina maailman loppuun saakka: Olkaa rohkeat, ja älkää peljätkö. Kiitos. Siunaten Lasse.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000