Perussuomalaiset

Teemu Suominen

Käymme yhdessä näin, vain puskaa päin

2 kommenttia

Syksyn aikana olemme saaneet kuulla, että turvapaikanhakijoihin ja heihin liittyvää rikollisuutta ei ole tai sellaiselle ei ole olemassa edes uhkaa. Kaikkea mikä liittyi turvapaikanhakijoihin, heidän vastaanottokeskuksiin, VOKeihin, pidettiin lähtökohtaisesti hyvänä asiana. Toisaalla Perussuomalaiset, kuten allekirjoittanut kertoi, että tähän liittyy suuri uhka. Vaikka asiaa yritettiin todentaa sillä mitä todellisuudessa on tapahtunut, niin nämä rikokset mitä ilmi tuli, niin niitä vähäteltiin ja sanottiin julkisuuteen niiden olevan “yksittäistapauksia”. Toisaalla samaan aikaan mm. Kontula kansanedustajana ihmetteli ministerin huolta lisääntyneistä raiskauksista ja turvattomuuden tunteesta kansalaisten keskuudessa. Tämä kaikki aikana kun turvapaikanhakijoiden määrä oli jo Suomessakin räjähtänyt kymmeniin tuhansiin hakijoihin.

Monikulttuurinen ihanne muistuttaa fanaattisuudessaan uskontoa moninkin eri tavoin.Yhtenä hyvänä esimerkkinä voinee käydä suomalainen media. Monet mediatalot kilvan saarnasivat monikulttuurisuuden ihanuudesta ja teettivät mantraa korostaakseen kivan ”tutkimuksia”, joilla yrittivät osoittaa ettei vastaanottokeskusten perustaminen lisää rikollisuutta. Väitteitä rikollisuuden lisääntymisestä joko vähäteltiin, yritettiin selittää sitä parhain päin tai suoraan lätkäistiin “tarun” leima.

Rikollisuuden kasvamisen mahdottomuutta perusteltiin edellisvuosien kokemuksilla. Mikä tahansa väittämä, joka oli ristiriidassa monikulttuurisen ihanuuden kanssa kelpasi karvoineen päivineen. Hyvin pienelle huomiolle mediassa jäi Kriminologiaa tutkineen Martti Lehden kommentti , jonka mukaan:

”Viime vuonna valmistuneen selvityksen mukaan afrikkalaissyntyisten tekemien raiskausrikosten määrä oli 12-kertainen kantaväestöön verrattuna. Lähi-Idässä ja Pohjois-Afrikassa syntyneiden kohdalla määrä oli oli peräti 13-kertainen.”

Edelleen hän toteaa, ettei eroa voida selittää ikä, tulotaso tms. perinteisillä selittämis mekanismeillä. Kokonaisuudessaan ulkomaalaistaustaisten osuus raiskaustilastoissa on noin kolmannes ja törkeissä tapauksessa 41%.

Mitä sitten tapahtui? Tapahtui Kempele. Kempele tuo pieni uinuva maalaispitäjä, jossa on pääministerin kakkosasunto, sai itselleen ihan oman VOKin. Pääministerikin lupasi kakkoskämpän turvapaikanhakijoiden käyttöön. Turvapaikanhakijat kiittivät kohteliaisuudesta raiskaamalla Kempeleellä 14 -vuotiaan tytön. Vielä raiskausen uutisoinnin yhteydessä Uusi Suomi vei jutun uutisoinnissa jutun siihen suuntaan ettei ulkomaalaistaustaa olisi pitänyt kertoa. Miten vai, mutta tuo tapaus mursi padon. Yhtä äkkiä uutisissa oli kymmeniä raiskaus ja ahdistelujuttuja päivittäin. Ongelman laajuus olikin heti käsinkosketeltavaa.

Hyvin nopeasti jopa paatuneimmallekin lukijalle tuli selväksi ettei sadan uuden vastaanottokeskuksen ja turvapaikanhakijoiden väliaikaismajoitustilan perustaminen Suomeen syksyn aikana ole sujunut ongelmitta. Todellisuudessa VOKien perustamisaalto on lisännyt rajusti seksuaalirikoksia ja niiden epäilyjä kaikkialla Suomessa. Ilta-Sanomat kertoikin jutussaan, että poliisi tutkii yhteensä 100 ahdisteluepäilyä, jotka ovat paljastuneet yksistään marraskuussa. Valitettavasti Ilta-Sanomat syystä tai toisesta on poistanut jutun, mutta monet sitä referoineet on edelleen luettavissa, kuten aiheesta kirjoittaneen Vantaan Sanomienkin juttu.

Suomi on maa, jossa viime vuonna raiskattiin vajaa tuhat kertaa, poliisin tiedon mukaan. Tämä on karkeasti 80 tapausta kuukaudessa. Näistäkin liki kolmannes on ulkomaalaisen tekemiä ja törkeissä tapauksissa heidän osuus onkin jo 41%. Tähän 100 ahdistelutapauksen lisäys kuukaudessa on todella paljon. Mikäli Ilta-Sanomia referoivaa Vantaan Sanomia on uskominen, niin tämä on vain jäävuoren huippu. Kaikkia tekoja ei ilmeisesti ole kirjattu, saatikka viety eteenpäin tutkinnassa.

Tätäkin suurempi on ollut kasvu väkivaltarikosepäilyissä vastaanottokeskusten sisällä. Eriasteisia tappeluita, pahoinpitelyitä ja kähinöitä on ollut n. 500. Ei pitäisi olla kovinkaan ihmeellistä siis se, että poliisit ovat joutuneet taistelemaan tiensä ulos VOKeista. Erityisesti tässä kohtaa pitäisi olla huolissaan siksi, että “hälytystehtävissä olleille poliiseille on tehty vastaanottokeskuksissa selväksi, ettei vastassa ole vain tavallisia tallaajia, vaan kovissa oloissa kouliintuneita poliiseja ja sotilaita”.

Miten tähän kaikkee vastaa pakolaisten vastaanottamisesta ja sisäisestä turvallisuudesta vastaava Ministeri, sisministeri Petteri Orpo (kok.)? Ei mitenkään. Orpo ei edes kommentoi. Ainoana mitä hän on saanut asiasta suustaan ulos on se, ettei suomalaisen pidä ottaa oikeutta omiin käsin. En ihmettelisi jos niin kävisi, kun Orpo ei tee omia hommiaan, eikä anna muidenkaan tehdä asialle mitään.

Helsingissä poliisi järjesti turvallisuus tilanteesta tiedotustilaisuuden. Tuossa yhteydessä poliisi kertoi, kertoi että lähes kaikissa raiskaustapauksissa tänä vuonna tekijöinä on ollut turvapaikanhakija. Raiskaustapausten määrä on myös noussut Helsingissä kuluvana vuonna 55% koko viimevuotiseen verrattuna. Poliisilla onkin toistaiseksi, ainakin virallisesti, uskomus, että tilanne rauhoittuu pikkuhiljaa, mutta seksuaalirikosten kohdalla poliisi kuitenkin myöntää ääneen, että tilanne on ehkä tullut jäädäkseen.

Osallistu keskusteluun!


2 kommenttia
Eevert
#1

Päättäjät eivät älyä mistä on kysymys, tai sitten eivät vaan uskalla asiaa tuoda julki. Ongelman nimi on Islam ja sen primitiivinen kulttuuri joka ei sovellu sivistysmaihin. Asian myöntäminen ei ole rasismia eikä ulkomaalaisvastaisuutta. Kulttuuria ja uskontoa joka on suurelta osin lakiemme-, demokratian-, ihmisoikeuksien-, sivistyksen ja sananvapauden vastaista on jokaisen sivistyneen ihmisen ja valtion oikeus ja jopa velvollisuus vastustaa kaikin mahdollisin keinoin.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Veicco
#2

Ns. suvaitseva väki ei voi olla järjissään ja suvaita esim. naisten sukuelinten silpomista, lapsimorsiamia, raakoja rituaaliteurastuksia, naisten alistamista ym. vastenmielisiä ja laittomia tapoja! Nämä primitiiviset asiat on ja pysyy lähi-idässä, pysykööt siellä myös maailman tappiin asti.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000