Perussuomalaiset

Teemu Lahtinen

Ratkaisun hetki lähenee, voit vaikuttaa!

Terrorismin uhka, rikollisuus, julkisten menojen kasvu – maahanmuutolla on monenlaisia kielteisiä vaikutuksia suomalaiselle yhteiskunnalle. Maahanmuutto ei ole Suomelle mitenkään merkityksetön asia: vieraskielisen väestön määrä ylitti viime vuonna ruotsinkielisen väestön määrän ja väestönkasvusta vieraskielisten osuus on tällä hetkellä jo 90 prosenttia. Maahanmuuttopolitiikkaa tulee siis tiukentaa!

Maahanmuuttopolitiikan tiukentamisen lisäksi monikulttuurisuuspolitiikasta tulee luopua välittömästi. Maahanmuuttajille ei tule tarjota omankielisiä palveluita eikä maahanmuuttajien kulttuuria tule ylläpitää verovaroin – maassa maan tavalla!

Ellei vallitsevaa maahanmuuttopolitiikkaa tiukenneta ja monikulttuurisuuspolitiikasta luovuta, olemme pian samanlaisissa ongelmissa, kuin monet länsimaat, joissa maahanmuuttajataustaisen väestön määrät ovat vieläkin suuremmat.

Maahanmuuttopolitiikan korjaaminen on pääteemani tulevissa eduskuntavaaleissa. Muita teemojani ovat muun muassa Euroopan Unionilta liittovaltiokehityksen vastustaminen, julkisen talouden velkaantumisen vähentäminen, liiallisen byrokratian karsiminen, maanpuolustuskyvyn ylläpitäminen ja aseharrastuksen toimintaedellytysten turvaaminen.

Lisätietoa minusta ja ajatuksistani löydät nettisivuiltani http://www.teemulahtinen.fi/ ja kampanjaani voit tukea rahallisesti antamalla lahjoituksen tukiyhdistykseni tilille IBAN: FI35 5722 9020 1568 88 / Teemu Lahtisen tukiyhdistys.

Perussuomalaisten maahanmuuttopoliittisen ohjelman löydät osoitteestahttp://www.perussuomalaiset.fi/wp-content/uploads/2013/04/ps-maahanmuuttopoliittinen_ohjelma_2015_v3.pdf. Mikäli et ole Uudeltamaalta ja haluat äänestää maahanmuuttokriittistä ehdokasta, suosittelen tutustumaan Jussi Halla-ahon vaalipiirikohtaisiin äänestysvinkkeihin osoitteessa http://halla-aho.com/scripta/vaalivinkkeja_lukijoille.html.

Muutetaan yhdessä Suomen suunta 19. huhtikuuta!

Osallistu keskusteluun!


1 kommenttia
Virpi
Utelias
#1

Hei. olen pohtinut pitkään mitä tämä monikulttuurisuus tarkoittaa. Minulle tuli mieleen sen kaunein ja kirkkain ydin. Se oli Suomessakin -70 luvulle asti mutta hiipui vähitellen kaupungistumisen, työväen siirtymisen ja ties minkä muun takia.
Se kaunein asia on omista vanhuksista huolta pitäminen omassa kodissa, niinkuin he pitivät meistä huolta. Suomen romanit ovat aina kunnioittaneet vanhuksiaan, ainakin pelänneet.
Jotenkin en usko, että nykyiset suomalaiset hurmahenget jaksavat tai viitsivät huolehtia isistään ja äideistään kun sen aika tulee; valtio/kunta huolehtii. Maahanmuuttajilla se asia on tärkeä ja todellinen.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000