Perussuomalaiset

Tapio Lämsä

Taattua sepostiinikävelyä vihreitten kengänpohjilla

Onnea vihreät! Ervastin Seppo harrasti tyylikkäästi ja taatusti sepostiinikävelyä vihreitten kengänpohjilla Koillissanomien yleisönosastolla. Tästä Sepolle hatunnosto. Kaiken päälle koko kirjoitus oli raakaa dataa siitä, mitä vihreät oikeasti edustavat. Onhan se nähty viime aikoina sekä paikallisesti että valtakunnallisesti.

Vihreillä ja samalla myös kuusamolaisilla paikallisvihreillä tuntuu mopo komeasti keulivan. Paikalliset vihreät loistavat valtuuston työskentelystä tyystin pois ja kaiken päälle naukuvat erilaisista reissuista, mitä valtuusto tekee. Erään sitoutumattoman vihreän puolueen jäsenenä olevan valtuutetun mukaan viimeisin Tornion reissu oli mukamas jokin kaivoslobbausreissu. Ja siitä kun vähän tölväistiin, niin sittenhän se itkuparku alkoikin. Eiköhän noilla reissuilla kaikenlaisia esitelmiä ole ja toisekseen kai nyt valtuutetun on hyväkin saada muutakin infoa kuin pelkästään äärikaivosvastaista dataa. Puurot ja vellit ovat menneet sekaisin ja kalliista reissusta naristaan. Joo-o…siinä sitä vihreyttä kerrakseen. Ellei peräti äärivihreyttä.

Paikallisesti vihreät tuntuvat muutenkin keskittyvän lähinnä hilipatipippaa-hommiin, kuten esimerkkinä saamelaisoikeuksiin, metsän jatkuvaan kasvatukseen, äärimmilleen menevään kaivosvastustukseen ja vastaaviin. Toinen ongelma vihreillä näyttää olevan se, että ohjelmissa mennään täysin mitättömiin nippelinappelijuttuihin. Mitä tästä siis jää käteen? Ei yhtikäs mitään muuta kuin puuroja ja vellejä sekoittava porukka.

Valtakunnan tasolla vihreillä on sama ongelma. Omaa agendaa kyllä huudetaan, ulkomaille kyllä oltaisiin syytämässä kahmalokaupalla rahaa ja niin pois päin. Jos hiemankaan vihreitten toimintaa arvostelee, niin kyllähän sieltä Touko ja kumppanit älähtää.

Kuten todettua, vihreillä on uho päällä. Kannatuslukemat ovat nyt tapissaan ja vihreät paistattevat tällä hetkellä suut maireana julkisuudessa. Tässä on vaan yksi juttu, mitä nämä stalinistien perilliset eivät ota huomioon. Gallupeissa ei paikkoja jaeta ja toisekseen kyllä vihreätkin sieltä aikanaan alas tulevat. Politiikka kun nyt sattuu olemaan melkoista aaltoliikettä.

Joten johtopäätöksenä jatketaan sepostiinikävelyä vihreitten kengänpohjallisilla. Kyseinen huuhaa-kerho on ansainnut myös kritiikin. Vai mitähän ajattelee Flöjt & co? Saa nähdä, kuinka tulikivenkatkuista vastausta tällä kertaa tulee. Näillä mennään!

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


5 kommenttia
Tutkijaporista
Iloinen
#1

Vihreillä on puolellaan aate, jonka ihan jokainen voi hyväksyä ja allekirjoittaa. Jos ei nyt ihan, kuten Ville Komsi aikoinaan, mutta kuitenkin. Muilla puolueilla on tässä suhteessa paljon vaikeampaa.
Keskustalla maajussit, Kokkareilla porvarit, Vassareilla vassarit, Kristillisillä uskovaiset ja Persuilla, no sä tiedät…
Trumppi ruokkii Vihreiden kannatusta, kun ei hyväksy Pariisin sopimusta, arktisen alueen pj sataa Vihreiden laariin, samoin Talvivaara. Jopa kauheudet turussa kääntää katseet Vihreiden suuntaan, vaikka maallikko aattelisi, että Persuissa on pelastus. Näyttää vahvasti siltä, että v. 2019 kolme suurinta puoluetta on Vihreät, Kokoomus ja Keskusta. Veikkan vihreille jytkyä ja yli 20% kannatusta.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
Utelias
#5

Vihreitä nyt saakin hakata, sen verran vihreät ovat päässeet helpolla. Sepostiinikävely…mielenkiintoinen termi. Lienee lainattu Jope Ruonansuulta.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Yuri Komissarov
#2

Johtuu osittain vihreiden aatteen taustasta. Nykyinen vihreäliike syntyi saksassa 1920 luvun lopulla NSDAP:n varsinaisessa huuhaa osastossa, okkultismia rotuoppia kasvissyöntiä astrologiaa etc. Aate ymmärrettävistä syistä kuihtui vuoden 1945 jälkeen. Koska kommunistinen puolue kiellettiin 1950 luvulla länsisaksassa itäsaksan salainenpalvelu herätti illegaalina operaationa vihreänliikkeen 1960 luvulla. Ja mistäs mahtoikaan vihreäliike tulla meillekkin. Lisäksi kun muistetaan 1970 luvunloppu ja 1980 luvun alku niin länsisaksan vihreäliike ja rauhanliike oli stasin ja kgb syvästi penetroima. Kun tieto lisää tuskaa niin luonnonsuojelulait ja periaattéet ovat unsere Hermannin käsialaa eli Göringin. Totuus on se että vihreäliike ja demokratia, pohjoismainen kansanvalta on toisensa poissulkevia vaihtoehtoja. Kun vihreät ovat olleet kokoomuksen, demarien ja keskustan puisto-osasto he ovat saaneet pissiä meidän yhteisiin muroihin 30 vuoden aikana.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Yuri Komissarov
#3

Se missä vihreät ovat erityisesti kunnostautuneet on yhteiskunnan muuttuminen sellaiseksi missä jos jokin asia ei ole erikseen sallittua se on varmasti kiellettyä. Lähinnä lisänneet verorasitusta ja kulurakenteita yleensä luonnonsuojelun tai päästöjen perusteella. Katsokaapa suurimpia sumutuksia kuten kasvihuonekaasujen päästöjä. Meidän osuus on kärpäsenpaskan luokkaa ja vuotuinen vähennys olematon jos verrataan vaikka Intiaan, vaikka verrataan kaikkia 28 euroopan valtiota yhteensä. Yleensä vihreäasiantujia lentää businessluokassa konferenssiin Rikkitivitavi saarivaltioon ja lupaa suomalaisten vähentävän intialaisten puolesta. Tai liikenneministeriössö Pernerin valopäät puhuvat applikaatioista tai moottorin vaihdosta jossa valtio tukee vuotena tai parina pudottamalla ajoneuvoveroa 50€:n verran.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Yuri Komissarov
#4

Vihreillä on politiikoille tyypillinen ongelma. Rahaa saadaan valtion visalla ihmeellisestä taikaseinästä. Toinen asia on se että kun puhutaan yhteisistä rahoista unohtuu mitä desimaalipilkun vasemmalla puolella on. Kolmas juttu on käsityskyky mistä se raha tulee hämärtyy ja palataan taisin siihen ihmeelliseen taikaseinään javkela goldiin.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000