Perussuomalaiset

Tapio Lämsä

Kuntavaalien loppurynnistys on vielä jäljellä

Nämä tämänkertaiset kuntavaalit ovat tämän viikon jälkeen taputeltu pois päiväjärjestyksestä. Vielä on siis kolme yötä jäljellä ja sunnuntai-iltana tulos on tiskissä. Kyllähän tämä saajo loppuakin – tuo kahden kuukauden siirto vaalien ajankohdassa on kyllä tehnyt lisää ylimääräistä kommervenkkia meille ehdokkaille. Ja samalla se vaikuttaa edelleen myös jpokaisen henkilökohtaiseen elämään. Mutta näillä nyt mennään.

Meillä on täällä Kuusamossa ihan kohtuullinen pöhinä menossa perussuomalaisten osalta – ainakin nyt on jo päästy takaisin teltan levitykseen ja ihmisten ilmoille. Ja vielä tuossa lauantaina pidämme yhden telttasetin Kuusamon Prismalla – ihan kohtuullisesti tuossa on ehdokkaitakin tulossa loppumetrin settiin.

On hyvä päästä ihan kunnolla jututtamaan äänestäjiä ja saada samalla palautetta. Se palaute on aina tärkeää poliittisille toimijoille – meidän tehtävä on kuunnella äänestäjiä. Ja juuri sitä meidän peruskannattajaa.

Itse olen tuonut pääteemoina esille perusinfran, peruspalvelut ja yrittäjyyden – ne ovat ainakin minulle hyvin tärkeitä asioita kuntapolitiikassa. Samalla on pidettävä verorasitus kohuullisena, rajoittaa velanottoa, saada ihmiset töihin, panostaa nuoriin ihmisiin ja vanhuksiin sekä saatava Kuusamossa väestökehitys pysymään positiivisena (2020 se kääntyi plussalle yli 20 vuoden tauon jälkeen). Että kyllähän siinä niitä teemoja on jo yllin kyllin.

Joten menkäähän ihmiset vaaliuurnille sunnuntaina – äänioikeus on kansalaisoikeus ja kun on äänestänyt – silloin voi myös arvostella valittuja päättäjiä. Ja perussuomalaiset ovat minun suositus – kyllä sieltä jokaiselle se sopivin ehdokas löytyy. Mutta näillä mennään – sunnuntaina tulos on siis tiskissä.

Osallistu keskusteluun!


1 kommenttia
Kuusamo on pelastettava
#1

Herötys Lämpsä alko vsltuustovaalit

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000