Perussuomalaiset

Tapio Lämsä

Ennakkoäänestys on ohi – vielä on jäljellä vaalipäivä

4 kommenttia

Ennakkoäänestys näissä vuoden 2021 kuntavaaleissa on ohi – lähemmäs 1,5 miljoonaa ihmistä käytti äänensä ennakkoon. Kuulostaa näin perussuomalaisesta näkökulmasta hyvältä – voi olla, että perussuomalaisille ääniä virtaa. Ja Suomen kannalta se on hyvä asia.

Jokatapauksessa – kyllä meidän kannattajien on lähdettävä sinne uurnille – jo ihan itsensä takia. Nykyinen vihervasemmistolainen meininki vie vaan tämän valtakunnan käytännössä paikallistasolta lähtien konkurssiin.

Nyt esim. minun kotipaikkakunnalla Kuusamossa kaikki muut puolueet – paitsi perussuomalaiset – ajavat vihervasemmistolaistolaista unelmahöttöä läpi. Se ei ainakaan minulle kelpaa – toivottavasti ei sinullekaan äänestäjänä.

Kuusamossa on monia asioita – joista tullaan seuraavalla valtuustokaudella käymään keskusteluja. Todennäköisesti keskusta tippuu kannatuksessa about 40 prosenttiin – joka tarkoittaa seuraavaa. Muut puolueet voivat nyt ensimmäistä kertaa oikeasti täälläkin saada omia juttujaan läpi. Ja se koskee myös meitä perussuomalaisia. Tällainen tekee hyvää tuuletusta koko ummehtuneelle päätöksenteolle.

Me perussuomalaiset olemme loppupelistä se ainoa joukko – joka ajaa paikallisen normitallaajan asiaa eteenpäin. Muut puolueet ajavat lähinnä omaa unelmahöttöään tai omia ideologisia hörhöilyään. Ei kiitos tällaiselle.

Ääni perussuomalaiselle takaa paikallispolitiikassa nyt yhden asian – valittu valtuutettu ajaa paikallisten ihmisten asiaa ja samalla hoitaa asioita kunnolla. Ja kantasuomalaiset paluumuuttajat mukaan ottaen uudet muuttajat tänne ovat tänne tervetulleita. Jopa ne maahanmuuttajat – jos elättävät omalla työllään itsensä.

Mutta näillä mennään – sunnuntaina tulos nähdään. Muistakaa äänestää.

Osallistu keskusteluun!


4 kommenttia
Lasse Hietanen
Iloinen
#1

Hei. Kiitos 😕 Tapiokin. Noin: Keskustapuolue: Jota Ei todellisuudessa: Ole voinut ollakkaan, Kun ajattelemme Isän ❤️ mäkökulmasta ASIOITA: JOKA, Ei ole MINUN puolellani, on minua VASTAAN. Keskustapuolue, On, Kuin isä, Joka Ei ole osannut, Ja uskaltanut: Aikanaan tehdä: Sukupolvenvaihdosta. Nyt, TaivaanIsän Sen järjesti: ”Puolipakolla”. Keskustapuolue, oli yksipuolisesti hyljännyt,Isänsä kanssa tekemänsä Liiton, Samoin Kuin Ruotsikin teki, Ja tulos on nähtävänä: TODELLA tramaattiset seuraukset siitä tuli. Isän kanssa, Kannattaa OLLA Liitossa: Siitä saa: Sydämehen, kiitosta, ja, JEESUKSEN, Sinne Herraksi. Kiitos 😕. Siunaten, LASSE HIETANEN.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Unto
#2

Pari konkreettista esimerkkiä olisi kova sana. Monille termit ”unelmahöttö” ja ”ideologinen hörhöily” ei avaudu. Tosin tälläisten termien taakse on helppo piiloutua kun ei ole oikeasti mitään asiaa.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#3

Minäkin toivon persujen voittavan. Mutta Halla-ahon pitää muistaa jatkossakin pitää kylmänä, eikä ryhtyä jatkossakaan veljeilemään Kokoomuksen kanssa kääntämällä takkiaan, kannattamaan kokoomuksen kanssa työttömyysturvan ja irtisanomissuojan heikennyksiä, paikallisen sopimisen lisäämistä, työehtosopimusten yleissitovuuden purkamista ja lakko-oikeuden rajoittamista, lomapäivien vähentämistä. Tämmöinen takinkääntö romauttaisi persujen kannatuksen sitten muissa tulevissa vaaleissa varsinkin duunareiden keskuudessa, tuloksena olisi että duunarit jatkossakin äänestäisivät vihervasemmistolaisia puolueita.

2015-2019 voimassa ollut eduskunnan hallituspohja Keskusta,kokoomus, Timo Soinin persut ja 2017 jälkeen siniset. Oli useimpien suomen kansalaisten, erityisesti duunarien mielestä kaikista pahin suomen hallitus, eikä enemmistö äänioikeutetuista kansalaisista halua samanlaista hallitusta uudestaan voimaan. Tämän aiemman hallituspohjan toiminnan takia SDP on nykyisin pääministeripuolue

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
Utelias
#4

Tarkoitit varmaankin että Halla-ahon kannattaa pitää jatkossakin pää kylmänä?

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000