Perussuomalaiset

Tapio Lämsä

Nyt salettaa satasella

8 kommenttia

Tuossa kuuntelin ja lueskelin Tasavallan Presidentti Sauli Niinistön muutaman päivän takaisen uudenvuodenpuheen ja en olisi muuten edes kirjoittanut tätä blogia aiheesta. Mutta muutamat asiat puheessa särähtivät korvaan ja sen takia nyt pitää hieman tarttua tähän valtionpäämiehemme puheeseen. Joten puretaanpa muutamia asioita puheesta.

Ensimmäisenä korvaan särähti puheessa maininta ääriliikkeistä. Itsenäisyyspäivänä muutama kuunatsi heilutteli Helsingissä natsilippua ja tämän siis presidentti näkee valtavana uhkana. En ole mikään natsiaatteen kannattaja todellakaan ja natsiliput eivät kuulu demokraattiseen valtioon. Mutta presidentti tuntui näkevän muutaman kymmenen kuunatsin joukkion suurenakin uhkana Suomelle. Nyt voi todeta – muutaman kymmenen kaverin joukkio ei kyllä todellakaan ole suuri uhka. Kannattaa myös muistaa, että ääriporukoita on muitakin. Suomessa on enemmän kuitenkin hilluvia äärivasemmistolaisia porukoita ja tähän päälle satoja – ellei tuhansia ääri-islamisteja. Nämäkö eivät ole siis mikään uhka? Väitän – että paljon isompi uhka kuin muutama kuunatsi jossain isojen kaupunkien laidoilla. Ja toiseksi – eipä niitä keltaliivejäkään ole juuri Suomen kaduilla näkynyt.

Toinen asia mikä presidentin puheessa särähti korvaan oli se, että kantasuomalaiset oli käytännön tasolla unohdettu tyystin lukuunottamatta ääriryhmistä jauhamista. Puhe kyllä sisälsi kaikenlaista huolestumista maahanmuuttajista, ilmastohumppaamista ja EU-huohotusta. Näköjään presidentillä on unohtunut tyystin omat nuoret, eläkeläiset, huono-osaiset, yrittäjät, palkansaajat, maanviljelijät jne. jne. Tämän puheen perusteella presidentin voi väittää siis paremminkin ulkomaalaisten presidentti kuin suomalaisten presidentin. Varmasti köyhyysrajalla elävän eläkeläisen korvaan puhe särähti kunnolla ja ajatus saattaa mennä, että tässäkö palkinto. Kiskuriverotettu minimieläke ja ateriapalvelun tuoma mitätön ateria. Joo-o!

Tähän mukaan on melkein seuraavaksi otettava pääministeri Sipilän uudenvuoden tervehdys. Siinä vielä räikeämmin särähti korvaan se, että pääministeri ei muistanut esimerkkinä Oulun raiskauksia muutoin kuin lätinällä vihapuheesta. Siis kunnon lahkolaista uskonveljen soopaa ja vielä pahempi rimanalitus kuin Niinistöllä. Jos pääministerin suurin huolenaihe uudenvuoden tervehdyksessä on henkselikäsite vihapuhe, niin hohhoijaa. Muuta Sipilä suoraan Afrikkaan – sinne sinä kuulut. Tuollaisella pääministerillä – joka ei aja suomalaisten asiaa – me emme tee yhtikäs mitään.

Vaalit ovat kiivasta tahtia lähenemässä ja elämme aika lailla viimeisiä aikoja. Haluammeko siis oikeasti pitää maanmyyjät vallassa vai tehdäänkö siellä kunnon siivous. Olen aikaisemmin esimerkkinä äänestänyt kaksissa vaaleissa nyt istuvaa pressaa, mutta vuosi takaperin ehdokas olikin Laura. Ja edelleen olen sitä mieltä, että Laura oli niissä vaaleissa paras vaihtoehto.

Kevään eduskuntavaaleissa siis on valinta edessä – äänestääkö maanmyyntiä ja humpaamista kannattavia globalistisia järjestelmäpuolueita vai perussuomalaisia. Perussuomalaiset kuitenkin edustavat kaikkia kantasuomalaisia ja emme ole mikään ulkomailta ohjattu viides kolonna. Tällä hetkellä kuitenkin täällä on melkein laidasta laitaan vallassa viides kolonna. Sinä päätät – jotain rajaa! Ei saleteta satasella jatkossa!

Osallistu keskusteluun!


8 kommenttia
Vastuuton suvaitsevainen
Hämmentynyt
#1

Kalliossakin saimme eilen nauttia uudesta ja kehittyneestä kurkunleikkaaja-kulttuurista. Siis eihän tämä ole enää mikään yllätys vaan näitä tapauksia, seksuaalirikoksia jne jne tulee päivittäin esiin tämän uuden sivityskulttuurin myötä. Ihme juttu, että tämän sallimme, miksi emme käy vastarintaan?

Suvaitsevaiston pitää olla jotenkin sairas henkisesti, kun haluaa, että Suomi muuttuu samanlaiseksi viemäriksi kuin mitä Ruotsi on. Onko suvaitsevainen tyhmä vai vaan kykenemätön tajuamaan mihin maa on menossa? Puuttuuko vastuullisuus, järki, käsityskyky vai kaikki nämä.

Esimerkiksi vaalenpunainen kirjailijamme Jari saa haukkua kunnollisia suomalaisia rasisteiksi, mutta onko Jari vaan tyhmä? Jari osaa kyllä oikeinkirjoituksen, mutta puuttuuko järki siis päästä? Mistä Jarille järkeä päähän?

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Sipilät, Orpot jne ovat dzimmejä
#8

”Hyväuskoisia hölmöjä” on käytetty maailman sivu hyväksi.
Nyt menossa ovat kovasti haittamaahanmuuttoa ja sen myötä iiislaaamia kannustavat niinistöt, orpot, sipilät etunenässä.
Orpot ja muut luulevat saavansa kunnioitusta noilta vieraan kulttuurin tulijoilta, mutta totuus on toinen. Tulijat pitävät maan johtoa heikkona ja halveksivat heitä siksi. Muussliimiieen arvomaimaan kuuluu se, ettei heikkoutta arvosteta. Orpoista ja sipilöistä ON JO tullut dzimmejä. Päättäjämme ovat suurena apuna vieraan poliittisen ideologian, iiissllaaamin valloittaessa maata.
Eivät tulijat ole niin tyhmiä, etteivät huomaisi käyttää orpoja hyödykseen.
Kunhan tulijoiden määrä lisääntyy, odotettavissa on myös suvakeille kovat ajat.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Päästiin persen myyjistä
#2

Niinistö puollusteli Pakolaisbisnestä / pedofiileja / terroristeja vetoamalla kansainvälisiin sopimuksiin kuin pahinkin suvakki vaikka toisessa lauseessa tuomitsi sen, toisin kuin pahimat suvakit jotka on aiheesta hiljaa !

Monet Politikot Suomessa näyttää esimerkkiä Moraalista ja arvoista ottamalla useita vuosikymmeniä nuoremman puolison samaan aikaan ne haali terroristi,raiskaus ,Pedofilia ,Huume kulttuureista ja Uskonnosta sosiaali pummeja tänne sikaileeen ja makaamaan rahan voimalla ,siten kun nämä on maanneet aikansa rahojen kera niin kun ne käy lapsiin käsiksi ja tekevät muita rikoksia ,niin politikot näytelee yllättynyttä ja muka paheksuvat asiaa !!!!!!

VOI VITTU MITÄ KAKSINAIS MORAALIA TÄSSÄ MAASSA OIKEIN HARRASTETAAN !!!!!

Kyllä nämä Haavistot,niinistöt,lipposet,Rinteet,Kanervat ym….. joutas katsomaan peiliin !!!

Kyllä vanhat sanalaskut pitää paikkaansa

”sitä saat mitä tilaat”

”mitä isot edellä sitä pienet perässä”

jne..

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Päästin perseen myyjistä
#5

Sikailijan kotimaassa on monesti palkkataso 100,- / kk jos Suomessa on sosiaaliturvan taso kaikkineen avustuksinne n. 1500,-/ kk ei ihme että sikailijoita riittää, ei ihme että maista lähtevät pakoon pahimat sikailijat jotka ei osaa olla edes ihmistenlailla omassa kotimaassa koksa se takaa turvapaikan Suomesta kun on sikaillut jo kotimaassa ja on joutunut pakoon….kunnolliset ihmisethän palautetaan koska ne on hakeneet turvapaikkaa turhaan !!!!

Tämä on järjetön yhtälä eihän tällaisella toiminnalla voii tulla sellaisia jotka osaa elää ihmisiksi,miten ne täällä osasis elää ihmsitenlailla jos ne ei ole osannut kotimaassakaan !!!!

1500,- sosiaaliturva maksa yhteiskunnalle kaikkineensä keskimäärin 5580,- /kk !!!
kertoi uusi tutkimus josta uurisoitiin muutamia viikkoja sitten !

Tämä on hulua hommaa uhrata koko maa näille sikailijoille !
talous,moraali,lapset,turvallisuus,velkaantuminen jne..

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#3

Täyttä asiaa Lämsältä. Onneksi en edes kuunnellut/lukenut moisia uuden vuoden ”tervehdyksiä”, koska haluan huolehtia terveydestäni ja pitää verenpaineeni kohtuulukemissa. Kyllä on suuri osa Suomen kansasta aivan imbesilli-tasolla, jos vielä keväällä samaa kokkari-kepu-sinttu(hih, siis pikku sinipiikoja 🙂 ) koalitiota äänestävät tai ylipäätään mitään muuta kuin PS-puoluetta. PS-puolue on AINOA älykkäiden ja järki-ihmisten puolue.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Päästiin perseen myyjistä
#6

Jopa Turkilais omisteisessa Pitseeriassa Suomessa omistaja huusi kihtyneenä isoon ääneen kun ihmetteli Suomalaisten tyhmyyttä kun kaikki haalitaan tänne elämään kuin siat pellossa yhteiskunnan varoilla !!!

Se oli täysin Persujen linjoilla !

Persujen olisi olisi mutettava tai siis selvennettävä asiaa että Persut ei ole maahanmuuttaja eikä ulkomaalaisvastinen puolue
VAAN PAKOLAIS PERUSTEISEN SOSIAALI PUMMAUKSEN JA NIILLÄ* RAHOILLA HARJOITETTAVAN TERRORISMIN;RAISKAUSTEN PEDOFILIAN HUUMEHÖRHÖILYN VASTAINEN PUOLUE !

Persujen pitäs toivottaa kaikki turistit ja työmiehet ja naiset tervetulleeksi,mutta ei pummeja !

Näin kaikki kunnolliset ulkomaalaiset olisi Persujen linjan takana ja näin kaikki järkevästi ajattelevat Suomalaiset uskaltaisi äänestää Persuja !
Tämä on ainoa keino saada Persut nousuun !
Persujen pitää vastustaa Brysseli ja merkel peräistä Pakoalisbisneksen perseen nuolu politiikkaa !!!!
Se tuhoaa tämän maan talouden ja moraalin ja kaiken !

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Päästiin perseen myyjistä
#7

Persujen pitää nostaa vaaliteemaksi tämä asia !
Vaatia että pikku tyttölapsia ei uhrata näille Isis pedofiili porukoille !
Se johtaa samaan kuin Ruotsissa siellä nälkä on kasvanut nyödessä ne raiskaa jo poika lapsia ja pahimmilla alueilla Malmossa aikamiehiä !!!
Ylen ohjelmassa Malmosta aika mies kertoi kun ei uskalla ilalla ulos kun ne Raiskaa persesilmään pusikossa !!!

Tätä Suomen Eu-Torlli/ Pakolaisbisneksen kannataja politikot ja muut viher-kommusisti suvakit haluaa !!!!!
Persujen pitää katkaista tämä järjetön kehitys !!!
Suomesta ei saa tehdä Malmoa !

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
Hämmentynyt
#4

Mielenkiintoista nähdä miten tuota matu asiaa pyöritellään tulevissa vaalikampanjoissa. Luultavasti ainakin ”arvopohja” Orpo, ”tulkaa tyköni” Sipilä ja ”Suomi on vauras maa” Rinne välttelevät asiaa kaikin keinoin. ”Homo” Haavistosta puhumattakaan. Niinistö aivan selvästi yritti viestittää, kieli poskessa, että asialle on tehtävä jotain. Joku Vihreiden, täällä nautinataoikeuden saanut, edustaja kyllä ärähti asiasta. Näki Niinistön kuvailemissa peiaatteissa jotain väärää. Tämä on sitä kaivattua monikulttuurisuutta. Sitähän ”ei saa pelätä ja he ovat yksiä meistä”! Kulttuurin rikastumisen ylläpito on velvollisuutemme, monin tavoin. Lisää rahaa roimasti kotouttamiseen, Suojelu -ja Passipoliiseille.
Mietitään asiat ennen äänestyskoppia!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000