Perussuomalaiset

Tanja Isa Vahvelainen

Politiikan tavoite

Politiikan yksi tavoite olisi avittaa kansaa. Luoda olosuhteet, jossa ihmiset voivat toimia. 

Kuten vanhemmat kotona ja esimies töissä. Tehdä parhaat mahdolliset olosuhteet, jotta “lapsi” voi kasvaa ja kehittyä, työntekijä voida hyvin ja tehdä parhaansa. 


Mitä politiikka on nykyisellään tehnyt kansansa eteen? Antanut keppiä ja vähentänyt ruokaa. Kirjaimellisesti. Kuinka lapsi kasvaa, jos tätä kuritetaan ja pidetään nälässä, kuinka hyvin työntekijä työskentelee, jos tältä pienennetään palkkaa ja viedään kunnolliset työntekovälineet. Eli, kuinka kansa voi, kun sitä kuritetaan?

Otsikot ja TV1 huutavat suureen ääneen kuinka hieno hallituksemme on luonut työpaikkoja ja saanut työttömyysluvut laskuun. 

Kuinkas se hallitus niitä työpaikkoja luo. Ei yksityissektorille ainakaan. Ihmisiä tulisi tukea työllistämään itse itsensä, luomaan yrityksiä ja työllistämään kenties muitakin. 

Politiikan tehtävänä olisi helpottaa tätä, antaa verokevennyksiä aloittaville yrittäjille, luoda otolliset mahdollisuudet kansalaisille niiden työpaikkojen luomiseen, ostovoiman kasvattamiseen. 

Mitä tekee hallitus? Kiristää, kaventaa, kaataa. Suomen verotus on maailman kovimpia. Meillä erilaisia verotusaiheita kehitetään milloin mistäkin, milloin milläkin tekosyyllä. Kikystä puhumattakaan. 

Kun vielä ansiotyössä ja eläkkeellä olevien verotusta kiristetään, on ostovoiman heikentäminen taattu. Mitä seuraa, kun ihmisillä ei ole varaa ostaa? Ne loputkin pienyritykset kaatuvat. 

Ruokaa on pakko saada ja kattokin olisi mukava pään päällä. Nostetaan vuokria, vähennetään toimeentulo- ja asumistukia, niin saadaan se kattokin vietyä.

Ruokajonoissa sentään vielä saa ruokaa, nyt niitäkin uhkaa lopettaminen. Tärkeämpää on kestitä hienot vieraamme yltäkylläisiksi, kuin antaa ropon ropoa hyväsydämisille pienille yhdistyksille ja järjestöille, jotka yrittävät auttaa vähävaraisia.

Mutta terveydenhuoltohan meillä pelaa, eikö vain? Jonot ovat viitisen viikkoa paikka paikoin, ja hoitoa saavat kohta ainoastaan ne, joilla on sitä varaa yksityiseltä ostaa. Minnes ne jättimäiset sote alan yritykset veronsa maksavat? Ei suinkaan maahan, jossa toimivat, tokihan omistajien lompuukia kasvatetaan ihan muilla mailla, köyhiltä repimällä ne viimeisetkin pennit. 

Julkisen puolen taksatkin kasvavat. Ennen niin edullinen julkinen hammashoitokin on nostanut palkkioitaan ja kirii ihailtavasti yksityisen hintoja kiinni. 

Hampaat saavat pudota, katto meni jo, menköön terveyskin, kun ei sitä ruokaakaan ole. Ilmankos se julkisen puolen lompakko on alkanut pullottamaan: rahaa kerätään, palveluita heikennetään. 

Vanhukset kuolkoot, kansa nääntykööt. Näin tuntuu olevan tahtotila nykypäivän poliitikoilla. 

Mutta hei! Luvataan taas nostaa eläkkeitä ja tulotasoa: Kyllä ne meitä edelleen äänestää. Ovathan ne niin tehneet jo vuosia, vaikkemme ole kertaakaan lupauksiamme pitäneet. 

Katsokoon kansa vielä hetken Yleltä propagandaamme, kun vielä ”televisiolupamaksun” pystyvät maksamaan, sehän nääs otetaankin nykyään suoraan veroina sekin….

Köyhää kansaa on kätevämpi käsitellä……

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


0 kommenttia

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000