Perussuomalaiset

Taisto Miettinen

Mielipiteiden rikkaus on voimavaramme - vai onko ?

Perussuomalaisten ohjelmissa on yhtenä kohtana maahanmuuttopolitiikka. Perussuomalaiset tunnetaan tästä näkemyksestä ilmeisesti parhaiten, vaikka se ei ole olennaisin perussuomalaisten ajama asia maamme niin moninaisissa asioissa. Mitä muita perussuomalaisten ajamia asioita tiedät? Tiedätkö perussuomalaisten ajamista esim. maaseutu-, puolustus-, koulutus-, vero-, elinkeino-, oikeus-, kunta- ja energiapolitiikasta?

Miksi muita perussuomalaisten ajamia asioita ei tunneta? Tämä on sen vuoksi, että muiden suurten puolueiden ohjelmissa maahanmuuttoa ei ole haluttu tuoda esille ja perussuomalaiset erottuvat muista suurista puolueista tämän perusteella. Kaikki taikka ainakin monet perussuomalaiset puoluejohtajaa myöten leimataan tämän perusteella maahanmuuttovastaisiksi ja jopa rasisteiksi, unohtaen samalla muut puolueen ajamat asiat.

Tuoreen mielipidetutkimuksen mukaan suomalaiset haluavat säästää näistä seikoista 1. maahanmuutto 42 %, kehitysyhteistyö 35% ja 3. kansainvälinen kriisien hallinta 32 %. On erikoista, että miltei puolet Suomen kansasta haluaa maahanmuuton kustannusten pienentämistä, mutta samalla yleisen käsityksen mukaan maahanmuuttoa ei saisi kuitenkaan tuoda asiana esille. Vastaava ilmiö ilmenee myös muissa asioissa, joita on nostettu esille. Jos perussuomalaiset eivät toisi säästökohteeksi toivottua maahanmuuttopolitiikkaa keskusteltavaksi, niin kuka sen toisi? Ei ainakaan kukaan muu suurista puolueista, koska silloin leimautuisi samalla rasistiksi.

Pidän rikkautena sitä, että asia kuin asia voidaan tuoda esille ja asiasta voidaan keskustella rakentavasti ilman leimautumista. On rikkaus, että meillä on erilaisia mielipiteitä, erilaisia puolueita ja erilaisia puolueiden jäseniä. On melkoisen pölhöpopulismista ajatella, että jokainen puolueen jäsen olisi samasta puusta veistetty.

Mielipiderikasta ystävänpäivää kaikille

Muihin ohjelmiin voit tutustua http://www.perussuomalaiset.fi/
Tutkimus http://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/lehdet-suomalaiset-leikkaisivat-eniten-maahanmuutosta/4763266

Osallistu keskusteluun!


8 kommenttia
Nimetön
#1

Miksi sitten leimautuu rasistiksi?
Koska median omistajat, maahanmuuton ja työehtojen romauttamisen ja luokkajaon vahvistamisen kannattajat sitä haluavat. Jos vastustat yllä mainittua kehitystä, olet ”rasisti”. jos haluat,että meillä säilytettän hyvinvointi, olet ”rasisti”. Mamuttajat haluavat maan, jossa suuri köyhien palvelijoiden armeija kiillottaa rikkaiden pääomat omistavien laiskureiden kenkiä, ja nuoret naiset joutuvat rahoittamaan opiskelunsa tarjoamalla huonokäytöksiselle ja ylimieliselle eliitille palveluksia.

Eikö tämä ole rasismia ja ihmisoikeuksien polkemista? Luokkajako kulkee myös etnisyyden mukaan, kun maahanmuutto lisääntyy. Yhdysvalloissa on 2 miljoonaa vankilassa ja tehdään vuosittain 80 000 SWAT-hyökkäystä ihmisten koteihin, 90% näisät kohdistuu mustiin.
Kokoomuksen nuorilla on ollut hyvin eugenistisia, oikeasti rasistisia ajatuksia ja heidän eräs puheenjohtajansa tappoi ulkomaalaisen. Eikö rasistinen puolue ole juuri siinä?

Suomalaisten edun ajaminen ei ole rasismia. Perussuomalaiset eivät ole rasisteja. Kokooomusnuorissa on rasismia ja Kokoomus ajaa ihmisoikeuksien polkemista ja luokkajakoa, joka käytännössäkohdistuu valikoivasti eri rotuihin.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

PS
Tyytyväinen
#6

Veit sanat suustani, tämä on juuri se asia joka tulisi tuoda suuren yleisön tietoisuuteen. Silloin monelta tipahtaisivat laput silmiltä. Loistava kirjoitus !

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#2

Mitä pahaa on maahanmuuttovastaisuudessa? Kerrot, että maahanmuuttovastaisuuteen voidaan leimata ikään kuin se olisi paha leima?
Eikö se ole isänmaallisuutta, ja hyvä asia? Millä perusteella se olisi paha asia, kerro.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#3

Miksi asioitamme ei saada esille, mutta lähinnä vain pilkka- ja propagandakirjoituksia julkaistaan?
Koska RKP, Kokoomus, Keskusta ja SDP keskeisiltä jäseniltään istuvat samoissa herraklubeissa liike-elämän johdon ja sanomalahtien päätoimittajien ja omistajien kanssa. He ovat samanmielisiä uusliberalistisen talouspolitiikan, NATOn, euron, EU:n ja maahanmuuton kannattajia. Tämä on maamme eliitti. Jos et ajattele samoin, on sinun vaikeaa saada työpaikkaa liike-elämstä tai virkoja. Jos julkistat erilaisia mielipiteitä, joudut mustamaalauskampanjan, vihapropagandakampanjan kohteeksi mediassa.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#4

Onhan meillä mielipiteiden rikkautta: tiedotusvälineet ovat Alman ja Sanoman hallussa- ja näiden omistajat ja päätoimittajat istuvat samoissa herrakerhoissa.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Taisto Miettinen Kauppatieteiden lisensiaatti, Varatuomari. Kaupunginvaltuutettu
#5

Tarkoitan sitä, että asian esilletuominen ja maahanmuuttokustannusten leikkaaminen ei tarkoita suoranaisesti maahanmuuttovastaisuutta yleisellä tasolla, saati sitten rasistisuutta. Jos esim. vaaditaan minkä tahansa muun kustannusten leikkaamista, niin se ei tarkoita heti sitä, että vastustaa ko. asiaa kokonaisuutena. Jostainhan on aina leikattava……Meillä on myös muita ohjelmia, eikä ne tarkoita sitä, että meidät niiden perusteella luettaisiin suoraan ko. ohjelman vastustajiksi.
Laitan tänne uuden kirjoituksen asiasta…..jos se vaikka selventää näkemyksiäni….

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000