Perussuomalaiset

Sari Sikkilä

Uusi vuosi - muutosten tuulet

Paikallistasolla Orimattilassa perussuomalaiset odottavat muutosten tuulien puhaltavan. Valtakunnan tasolla puolueen kannatusluvut näyttävät hyvältä vaikka menestykseen einsen perusteella voikaan tuudittautua. Orimattilassa virkamiehiä on vaihtunut ja osa vaihdoista on vielä kesken. Toiveita toimenkuvien ja toimitatapojen muutoksista on. Kulunut valtuustokausi on ollut melkoista vuoristorataa. Varsinkin kaupunkimme talouden osalta alamäki on ollut jyrkkä.

Syitä on monia. Merkittävimmät menot ovat muodostuneet sisäilmaongelmien vuoksi koska emme ole halunneet riskeerata ihmisten terveyttä.

Säästöjä on ollut pakko niellä ja tuloveronkorotuksen hävisimme äänestyksessä. Seuraavalla kaudella täällä täytyy rahan kanssa olla todella tarkkana. Itse toivoisin kuitenkin että pääsisin jatkamaan omaa osuuttani ja olen asettunut ehdolle kaupungin valtuustoon kevään vaaleihin. Mikäli vaalimenestys on puolueella hyvä muutoksen tuulet puhaltavat suotuisasti. Lopputulos jää nähtäväksi ja ahkeraa vaalityötä on joka tapauksessa tehtävä. Hyvää ja menestyksekästä uutta vuotta!

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


0 kommenttia

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000