Perussuomalaiset

Sanna Paasikivi

Yle ja Oulu once again

3 kommenttia

YLE on tehnyt kyselytutkimuksen Oulun kaupunginvaltuutetuille; ovatko valtuutetut joutuneet epäasiallisen palautteen kohteeksi ulkomaalaistaustaisten grooming-ringin paljastuttua kaupunkilaisille. Ovat. Keskustelukultturi on koventunut Oulussa. Pitäisikö olettaa, että lapsiin kohdistuneiden järkyttävien seksuaalirikosten jälkeen Ouluun leijailisi pehmentynyt keskusteluilmapiiri?

On toki rumaa lähetellä kiukkuisia sähköposteja valtuutetuille ja osa viesteistä on varmasti sisältänyt törkyäkin, mutta jos vähääkään ihmisen psyykettä käsittää, on ruma palaute lähtenyt enemmän ihmisten hädästä kuin vihasta. Oululaiset ovat päättäjänsä tehtäviinsä äänestäneet, päättäjien vastuulla päätökset ovat ja päättäjien rooliin kuuluu myös vastuunkanto virheistä. Kun katastrofi koskettaa kaupunkia ja turvallisuudentunne romahtaa, ei päättäjien kuulu kiinnittää ensimmäiseksi huomiota itseensä ja omaan viihtyvyyteensä työtehtävissään. Kriisi on kriisi, jäljet sen mukaisia ja fiksun päättäjän on ymmärrettävä, ketä hän puolustaa.

Edellä mainittu tehtävä olikin koko sotkussa vaikeammin toteutettavissa. Syylliseksi löydettiin ”meidät kaikki yllättynyt some” ja uhriksi moskeijan ikkuna. Jälkijäristyksinä Demari-lehden päätoimittaja koki pelkoa ja perussuomalaiset olivat pelon lietsojia. Nyt on sitten jälkikäteen kartoitettu ja julkaistu uutisena Oulun kaupunginvaltuutettujen ikäviä kokemuksia siitä, miten he ovat ahdistuneina vastaanottaneet oululaisten ja koko Suomen palautteen tapahtumista.

Missä on raiskattujen tyttöjen kohtalo? Ei missään. Yle julkaisi viikko sitten vielä uutisen, etteivät Oulun tapahtumat ole vaikuttaneet mitenkään negatiivisesti suomalaisten käsityksiin maahanmuuttopolitiikasta.

Tämän maan media, YLE etunenässä, on harvinaisen nurjamielinen tavallista suomalaista ja tämän kokemia vääryyksiä kohtaan. Ei voida puhua enää uutisista vaan uutisista, jotka pyrkivät tietoisesti loukkaamaan valtaväestöä. Tarvitaan kipeästi muutos julkiseen keskusteluun ja YLE maksukortin taakse, sillä kansa on tympääntynyt tiedonvälityksen yksipuolisuuteen ja siihen, että joutuu maksamaan propagandasta

Tekstin aiheet:

YLE

Osallistu keskusteluun!


3 kommenttia
Nimetön
#1

Kyllä, juuri näin, ja Yle maksumuurin taakse. Hyvä Sanna!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
Hämmentynyt
#2

Todella, VALINNANVAPAUS myös YLE veron maksuun. Se joka haluaa katsella, se myös maksaa. Mieluimmin vaikka Alfa-kanavaa katsoo.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Late
#3

On todellakin huutava vääryys että minäkin maksan tämän vihervasemmistolaisen propagandan levittämisestä!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000