Perussuomalaiset

Sanna Paasikivi

Hiekkalaatikolla tenkkapoo?

Turun Sanomat kyselee tulevan, mahdollisen hallituskokoonpanon perään tämän päivän julkaisussaan. Kysymyksessä on tietenkin SDP:n, Kokoomuksen, Keskustan ja Vihreiden a) joko täysin nirppanorkkainen b) puoliksi tympeä suhtautuminen hallitusyhteistyöhön Perussuomalaisten kanssa. Asia on kuitenkin pakko ottaa esiin, koska – äänestäjät pitävät perussuomalaisista!

SDP:n puheenjohtaja Antti Rinne turvautuu kaikkein lapsellisimpaan perusteluun tuuppiessaan perussuomalaisia pois hallitusyhteistyöstä ja osoittaa samalla, ettei hän ole tutustunut sen paremmin Jussi Halla-ahon kirjoituksiin kuin yleensäkään mihinkään poliittisiin ohjelmiimmekaan, vaikka muuta väittääkin. Meillä on kuulemma erilainen ihmiskäsitys; painotamme ihonväriä, etnistä taustaa ja varallisuutta. Huti. Antti, me puhumme siitä, millä perusteella/verukkeella Suomeen tullaan turvapaikanhakijoina, miten täällä eletään, kuinka elämäntapaamme ja yhteiskuntarauhaamme kunnioitetaan ja lakejamme noudatetaan. Me puhumme rohkeasti myös rahasta. Sinä Antti vain otat sen vähävaraisen suomalaisen taskusta. Meidän mielestämme niin ei saa tehdä, sillä myös kantasuomalaisella on ihmisarvo; valkoisena, impivaaralaisena ja ohituskaistoille kuulumattomana. Me haluamme palauttaa parjatulle suomalaiselle kunniakansalaisuuden takaisin omassa maassaan.

Kokoomuksen puoluesihteeri Janne Pesonen ei oikein tiedä, mitä sanoa ja sanoo varmuuden vuoksi kaiken. ”Yhteisen hallitusohjelmakokonaisuuden rakentaminen olisi hankalaa ja yhteistyö ei kuitenkaan ole poissuljettua” on kai diplomatiaa tässä kohtaa ja Kokoomus jopa aikoo kunnioittaa vaalitulosta. Hienoa! Aikovatko demarit? Maahanmuutosta (yllätys) olemme eri mieltä sekä myös EU-kritiikistä, kertoo Pesonen.

Keskustan puheenjohtaja Juha Sipilä on hiljaista poikaa eikä ihme, sillä puolueen alamäki on tosiasia. Juha kuitenkin jaksaa vielä kaivaa piirongin laatikosta sanan ”arvopohja”, mutta toteaa jo hiukan alistuneena, että suomalaisen demokratian vahvaa periaatetta on noudatettava.

Vihreät on hilpeä poikkeus, kuten aina. Virstan verran överiä ja Pekka Haaviston jutustelua kestävän kehityksen hallituksesta. Perussuomalaiset sulkevat rajat kivoilta kokkaus- ja pelihetkiltä, eivät tunusta tasa-arvoa eivätkä ihmisoikeuksia eivätkä halua kaataa rahaa kehitysyhteistyöhön. Pekalta kysyn, milloin hän suostuu myöntämään, että suomalaiset kärsivät aidosti monikultturismin harha-askelista. Milloin hän tunnustaa leikkivänsä uskaliasta leikkiä islamisaation mukanaan tuomien ihmisoikeusloukkausten kanssa. Milloin hän myöntää, ettei Afrikka yksinkertaisesti mahdu Suomeen minkään laskuopin mukaan. Milloin hän paljastaa todellisen nahkansa ja sen, että suomalaisten rahat uppoavat Pekan reseptillä alle vuorokaudessa yhden kehitysmaan miljoonakaupungin kankkulan kaivoihin. Ilmastonmuutostakaan ei torjuta näillä eväillä, sen näkee sokea Gretakin.

Maahanmuuttopolitiikkaan sopivasti liittyen TS kertoo vielä, miten Somalimaassa ja Somaliassa yleensä esiintyy lääkkeille huonosti reagoivaa mdr-tuberkuloosia 150 ihmisellä 100 000:sta vuosittain, mikä tarkoittaa erittäin korkeaa esiintyvyyttä. Lisää turvapaikanhakijoita sieltä päin meille ja kotimaalomailua meiltä sinne? Ei meidän mielestämme. Suomalaisia ei kiusata tämän enempää. Äänestetään Suomi takaisin.

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


2 kommenttia
Nimetön
#1

Nämä puolueet siis kertovat ettei heillä ole aikomustakaan kuunnella osaa kansalaisistaan. Luulin että kansalaiset kertovat mitkä puolueet he haluavat hallitukseen eikä muutama puoluehenkilö.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
Vihainen
#2

Tämähän on kuin kakaroiden hiekkalaatikolla oloa: ”Me ei tuon kanssa leikitä”! Tai koulukiusaamista, jätetään porukan ulkopuolelle, kun SE ajattelee eri tavoin kuin me!
Jukulauta, tähän on tultu, aikuiset ihmiset. Ja he päättävät maamme asioista.
Järkyttävintä on, että kaikki puhuvat kuitenkin oikeusvaltiosta ja demokratiasta. Erään, jopa pahimman syrjijän, nimessä oikein viitataan demokratiaan!
Nämä Demokratian irvikuvat vaihtoon!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000