Perussuomalaiset

Sanna Paasikivi

Muunsukupuolisuudesta

4 kommenttia

Seitsemän viisasta valtuutettua Orivedellä, mukana perussuomalaisten Sami Kymäläinen, ruoskittiin tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden vihollisiksi, sillä he rohkenivat epäillä paikallisessa peruskoulussa opetettavaa muunsukupuolisuus-ideologiaa valtuustoaloitteessaan. Itse en kiellä lukuisten eri sukupuolien kokemisen mahdollisuutta jollakin marginaaliryhmällä, mutta kiellän sen, että monia eri sukupuolia esiintyisi biologisella kromosomitasolla muutoin kuin äärimmäisinä poikkeuksina. Sukupuoli on tieteellinen fakta eikä sen määritys kaadu ”musta tuntuu” -argumentilla.

Muunsukupuolisuus käsitteenä on ihmisen mielen tuote sekä vielä enemmän aate. Se on hurmahenkinen, huolellisesti suunniteltu hanke, joka yrittää raivata itsensä läpi koko suomalaisen yhteiskunnan. Kuten kaikissa uusissa aatteissa, lapsia käytetään propagandan koekaniineina kouluissa ja myöhemmin uuden ideologian puolestapuhujina. Tuskin kaikki peruskoulujemme opettajat mitenkään mielihyvin muunsukupuolisuusoppia opettavat. Kyseessä on Pirkkalan PETO-ryhmän ohjelmaa muistuttava vaarallinen, kulttuurimarxismista voimansa ammentava tekele, joka rasittaa ja hämmentää lasten mieliä ja kasvuprosessia. Soisin opettajien käyttävän harkintakykyään ja nousevan vastarintaan muunsukupuolisuusagendaa vastaan. Kaikki uusi ei ole aina oikein.

Homoseksuaalisuus, transeksuaalisuus ja – sukupuolisuus ovat ikiaikaisia ilmiöitä ja tätä nykyä länsimaissa suhtaudutaan niihin yhtä neutraalisti kuin heteroseksuaalisuuteen. Tällä hetkellä seksuaalivähemmistöt elävät Suomessa täysin turvassa eivätkä joudu kokemaan vastaavaa syrjintää mitä suurin osa maapallon seksuaalivähemistöistä yleensä joutuu. Tämä on tietoisesti unohdettu vasemmistotoimijoita pullollaan olevassa Seta ry:ssä. Kun oikein mitään rummulla lyötävää ei enää ole, keksitään uusi, entistä hurjempi ”epäkohta” ja selitetään vakavalla naamalla, että 5% koululaisista on hakusessa genrensä kanssa ja tekee itsemurhan, jollei 95% opettele uusia muunsukupuolisuuden lainalaisuuksia.

Tekopyhyydessään Seta sivuuttaa täysin mm. muslimimaiden seksuaalivähemmistöjen ihmisoikeusloukkaukset ja homoseksuaalien kuolemantuomiot eikä suostu edes keskustelemaan aiheesta vaikka islamilaisesta kulttuuripiiristä saapuu Suomeen koko ajan lisää väkeä. Se, mitä tämä kehityskulku tarkoittaa Suomen seksuaalivähemmistöille, on huomattavasti akuutimpi ongelma kuin ns. muunsukupuoliset sukupuolineutraaleine vessoineen, pukukoppeineen ja bussikortteineen. Vaikuttaa siltä, että vasemmistolainen Seta on valmis uhraamaan jokaisen suomalaisen homoseksuaalin ja transihmisen omien poliittisten päämääriensä ja islamin nöyristelyn edessä.

Jos muunsukupuolisuus Setan uutena kärkihankkeena saa vahvan jalansijan Suomessa, on järjestöllä plakkarissa jo seuraava idea. Vain mielikuvitus näyttää olevan rajana. On tärkeää tuoda järkeä ja suhteellisuudentajua Setan markkinoiman muunsukupuolisuushuuman ja lasten aivopesun keskelle. Orivedellä ollaan oikealla asialla. Jotain rajaa.

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


4 kommenttia
J. Jörgensen
Tyytyväinen
#1

Kromosomitasolla sukupuolia on ne 2: XX ja XY; ilmiasultaan nainen ja mies. Yksilötason kehityshäiriöitä ei voi oikein millään järkiperusteella pitää muina sukupuolina. Ei tämän biologisen tosiseikan tunnustaminen mitenkään vähennä näiden LGBTym yksilöiden ihmisarvoa.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Lauri
#2

Sukupuolia ovat uros ja naaras.
Ne voidaan todeta lääketieteen keinoin.
Tietenkin jotain kehityshäiriöitä löytyy mutta ne eivät ole mitään muita sukupuolia vaan fyysisiä kehitysvammoja.
Sukupuoltaan ei voi itse päättää vaikka itsestä niin tuntuisi koska silloin vika on korvien välissä.
Myöskään sukupuolta ei voi korjata tai vaihtaa leikkauksilla, tulos ei ole kumpaakaan.
Seksuaalinen suuntautuminen taas on täysin eri asia, biologisesti ihmisen on tarkoitus kiinnostua vastakkaisesta sukupuolesta, kaikki muu on jonkin sortin perversio tai fetissi.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Vain kaksi näitä on
#3

Kyllä näitä sukupuolia on tasan tarkkaan vain 2 – naaras ja uros.
Eri asia taas on se mihin mieltymysten kategoriaan kukin heistä itsensä päättää asettaa. Jos uros mielessään haluaa olla naaras tai urosnaaras varustettuina pilleririnnoin tai kirurgin käsittelyn jälkeen munaton uros, ei hän ole naaras, vaan hän on edelleen uros. Edelleen sukupuolia on vain kaksi. Jos ei usko, tarkastakaa kalsarien sisältö tai mieluummin syntymätodistus.
Joskus virheellisesti vastasyntynyt luetaan naaraaksi, ulkoisten merkkien puuttuessa, jotka itsekseen vapautuvat esiin tai kirurgin avulla vapautetaan välilihasta uroksen ulospäin näkyväksi merkiksi.
On olemassa eläimiä jotka ovat kaksi eri sukupuolta samassa ruumiissa, esim. etanat. Silti sukupuolia on vain 2.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#4

Naisten ja miesten vessojen yhdistäminen on tosi hullu juttu.

Etenkin kouluissa: murrosikäiset tytöt pidättelee koko koulupäivän ja näppylänaamaiset pojat päivystää vessoissa.
Jotenkin vähän samansorttista voi olla joissakin aikuisten vessoissakin.

Onko yhteisvessat mukavia sitten muunsukupuolisille???

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000