Perussuomalaiset

Sanna Paasikivi

Fatima

3 kommenttia

Ilta-Sanomat julkaisi laajan jutun Suomessa jo 15 vuotta vaikuttaneesta naisverkostosta. Kyse ei ole mistään ”käy kuntosalilla vauvan kanssa” -ryhmästä tai ”vaihdetaan parhaat vegereseptit” -porukasta vaan muslimirouvien järjestäytyneestä, jihadiin kehottavasta toiminnallisesta joukosta. Oleellista tässä actionsolussa on se, että sen johdossa ja johdon välittömässä läheisyydessä on suomalaisia, muslimeiksi kääntyneitä naisia, mm. mediassa viime aikoina esiintynyt ns. Syyrian Sanna. Varsinaisena päätekijänä toimii kuulemma karismaattinen suomalaisnainen ”Fatima”.

IS:n artikkelissa kerrotaan, että islamtieto-keskustelupalstalla on rouvien kesken pohdittu islamin mukaisen elämäntavan prinsiippejä ja kuinka ne toteutuvat esim. itähelsinkiläisissä peruskouluissa. Kuulemma hyvin. Ei tarvitse osallistua musiikin tunneille eikä piirtää elollisia olentoja. Suomalainen koulujärjestelmä on silkkaa myönteisyyttä, kun keskiaikainen järjestelmä esittää vaatimuksiaan.

Suomalainen oikeusjärjestelmä ei myöskään huomaa mitään, kun muslimiparit eroavat toteuttaakseen moniavioisuutta. Edellinen, Suomen lain mukaan solmittu liitto täytyy purkaa, jotta remmiin saadaan kakkos- ja kolmosvaimo. Herää myös kysymys, minkä ikäisiä vaimot ovat ja mitä hyötyä meidän on kieltää lapsiavioliitot, kun Suomen lakia kuitenkin kierretään.

Pyhä sota kunnes koko maailma on islamin alaisuudessa on islamin tärkein päämäärä. Tätä ideologiaa on toteutettu Suomessa ja toteutetaan nytkin ja agitaattoreina toimivat erityisesti käännynnäiset suomalaiset naiset. Kännynnäiset ovat kiihkeimpiä, sillä heillä on tarve päteä ja saada hyväksyntää. Menneinä vuosisatoina muslimien orjalaivojen kapteenit olivat usein kääntyneitä; julmia ja tehokkaita. Tämä on historiallinen fakta.

Suomessa on uskonvapaus, muttei oikeutta rikkoa lakiamme tai noudattaa jotakin muuta lakia kuin Suomen. Länsimaisia arvoja ja ihmisoikeuksia ei ole syytä halveksia, mutta niitä halveksitaan. Minun kaltaisteni blogistien kirjoittamia sanoja vahditaan, mutta samaan aikaan hurmahenkiset naissalafistit värväävät muslimimiehen kanssa naimisiin eksyneitä suomalaisnaisia toteuttamaan jihadia. Kotona ja kaukana hiekka-aavikoilla.

En tiedä missä tynnyrissä suurin osa suomalaisista poliitikoista elää, kun he kieltäytyvät uskomasta, että islamisaatio Suomessa on totta. Minä en kiellä. En ole sokea. Turku on muuttunut ja muutos leviää. Omalla asuinalueellani ei asu maahanmuuttajia, mutta eräs rouva kulkee täällä niqab päällä silloin tällöin. Turun Fatima??

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


3 kommenttia
Nimetön
Vihainen
#1

Luin tuon IS:n jutun aika karseaa luettavaa, suomessa saa näköjään tietyt ryhmät tehdä mitä tahansa. Yksi asia mitä minä en vaan voi ymmärtää, miksi meillä saa naamioitua julkisella paikalla, olkoonkin kyseessä uskonto niin noiden mustien vaatteiden alle voi piiloutua kuka tahansa. Kuka takaa ettei tuota pukeutumistyyliä aleta käyttää hyväksi, vai voiko joku sanoa varmasti onko puvun alla mies vai nainen. Tuo pitäis kieltää suomessa.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#2

Asiaa Sannalta!
Huomasikos Sanna, kuinka Ylen tv-kamera tykkäsi – suorastaan jumaloi Sannaa, kun Halla-aho oli pj-tentissä ykkösellä to 28.3. Vähän väliä Sannaa kuvaava kamera tuli live-moodiin ja vain taustalla kuului itse keskustelu. Oli kyllä hauskaa seurata sitä, niin monta kertaa Sanna oli kuvaruudun keskellä kuin napakymppi ettei siihen voinut olla kiinnittämättä huomiota 🙂 Mutta oli kyllä aihetta kuvatakin, Sanna on aivan iiiiiiihana!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#3

Meri-Rastila ja Vuosaari salafistien pesäpaikkoja jutun mukaan.

Meri-Rastila ja Vuosaari ovat itäisen Helsingin syrjäisimpiä lähiöitä, voihan siellä rauhassa muhia mitä vaan.

Laajemmin Itis ympäröivine lähiöineen on muuttunut kovaa vauhti mamujen pesäpaikaksi.

Kuka enää haluaa muuttaa näille alueille? Siis mamuja lukuunottamatta.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000