Perussuomalaiset

Sanna Antikainen

Tunnelmointia puolueneuvostosta

7 kommenttia

Kuluneena viikonloppuna meillä oli puolueneuvoston kokous. Paikalla oli useita satoja Perussuomalaisia ympäri maan.

Ennen kokousta olin mieheni kanssa perjantai-lauantai välisen yö parhaan ystäväni luona Kalliossa. Kysyin yksiön vuokraa: se on VVO:lla 800 euroa. Tiedättehän, ketkä pääosin omistavat tämän yhtymän? Ay-liikkeet – työläisen asialla. VVO jakoi muuten omistajilleen voitto-osuuksia viime vuonna 37 miljoonaa euroa. Lapsuuden ystäväni, yliopisto-opiskelija ja työntekijä, sekä monet muut, maksavat nämäkin voitot. Ei mitään järkeä!

Ehdottomasti parhainta puolueneuvostossa oli – Jope Ruonansuun lisäksi – ryhmätöiden tekeminen tulevia kunta- ja maakuntavaaleja ajatellen. Olin itse turvallisuutta käsittelevässä työryhmässä. Hyviä asioita saatiin ylös ja henki oli loistava. Harmittaa, kun en kaikkien ryhmäläisten nimiä muista enää. Jos luette tämän, niin laittakaa kaveripyyntöjä facebookissa.

Ennen kokousta meillä sai ilmiantaa hyviä persuja. Ahkerien, uutterien ja hienojen Perussuomalaisten miesten ja naisten nimiä oli painettu isoon lakanaan kokouspaikalle. Nimiä ja kuvauksia oli hienoa lukea! Illalla palkittiin vielä muutama hyvä persu lavalla. Katselin ja kuuntelin palkitsemistilaisuutta ja taputin hyville persuille, joita lavalle nousi. Lavalla seisoi kovan työn tehneitä aktiivisia miehiä ja naisia, heitä joita ilman tätä puoluetta ei olisi. Yhtä-äkkiä tunnelmoinnin lomassa kuulin oman nimeni. Rehellisesti sanottuna: tätä en osannut odottaa. Ei ollut vollotusitku kaukana! Parasta oli saada Timo Soinilta halaus ja seistä hetki hyvien persujen vieressä. Nöyrä kiitos ja kumarrus! Sain taulun, jossa lukee kauniita sanoja ja takin, jossa lukee ”hyvä persu”. Takkia on hyvä pitää jatkossa torilla ja taulua aion katsoa niinä sateisina päivinä, kun epäilen itseäni.

Hyviä ja rakkaita puoluen ihmisiä haluan kiittää. Me kaikki olemme hyviä persuja. Huonoa persua en ole nähnyt. Ja se muuten on niin, että vaikka tekisi joskus virheitä ja mokaisi, ei tarkoita sitä, että olisi huono. Kaikki mokaa joskus, myös vasemmisto, kuten Kyllösen Merja vastikään todisti.

Ajettiin mieheni kanssa lauantain ja sunnuntain välisenä yönä kotiin Outokumpuun. Jäi puolueneuvoston ministerien kyselytunti välistä, mutta onneksi nettisivuilta voi katsoa videon. Olisin itse kysynyt sosiaali -ja terveysministeriltä, onko mahdollista perustaa Suomeenkin kansainvälisten mallien mukainen FASD -osaamiskeskus. Olisin myös kysynyt, tietääkö kukaan tilannetta Rehulan pöydällä olevasta päihdeäitien pakkohoito esityksestä. Asiahan laitettiin uudelleen Rehulan pöydälle vuosi sitten.

Olen avoimesti kertonut otteita omasta lapsuudestani kirjoituksissani. Elämä on lyönyt joskus kovaa ja vaikeaa on ollut. Kun menetin vanhempani vuorotellen 17 ja 18-vuotiaana viheliäiseen sairauteen nimeltä alkoholismi, tunsin kaiken olevan menetetty ja hetkeksi annoin periksi. Lukio jäi kesken ja ylioppilaskirjoituksiin en ilmaantunut paikalle. Tuli mieleen tämä vaihe elämässäni, kun kuuntelin Lahdessa puolueemme puheenjohtajan ja ulkoministeri Timo Soinin puhetta:

” Nyt on vaikeampi vaihe. Niitä tulee kaikille puolueille. Kyse on siitä, miten siitä selvitään. Puolueen elämä on sen jäsentensä näköinen. Nousua ja laskua – antautumista ja luovuttamista ei milloinkaan. Vaikeudet ovat minulle tuttuja ne ovat teille tuttuja.”

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


7 kommenttia
huh huh sano nalle Puh
Hämmentynyt
#1

Kysyin yksiön vuokraa: se on VVO:lla 800 euroa. Tiedättehän, ketkä pääosin omistavat tämän yhtymän? Ay-liikkeet – työläisen asialla.

Et kai huvikseksikaan usko mikäli VVO laskisi vuokria, että muut vuokranantajat lähtisivät siihen mukaan. Eikö siinä eriarvoisuus taas lisääntyisi?

Ehkä olisi teikäläisenkin hyvä miettiä mitä Persut ovat tehneet köyhien ja duunareiden hyväksi ollessaan hallituksessa kuin sitä, että VVO:n vuokra on normaalia vuokratasoa Kalliossa.

Aiemmat kirjoituksesi ovat olleet todella hyviä, ja toivonkin, että jatkaisit sillä tiellä.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

I, Robot
Iloinen
#2

Meillä oli yksiö Kalliosta vuokaralla vapailta markkinoilta vain 600e/kk.
Hyvä Sanna, ja onnittelut, Hyvä Persu.
Perussuomalaiset ovat parasta Suomen poliittisella kentällä; kentän ääni kuuluu.
Hienoja kirjoituksia.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

huh huh sano nalle Puh
Utelias
#4

Mitä sitä sit kannattaa asua kalliissa VVO:n omistamassa asunnossa, jos vapailta markkinoilta saa 25% halvemmalla vuokrattua kämpän ja neliöt sekä kunto ym. ovat samaa tasoa. Ei ymmärrä.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
Tyytyväinen
#3

Ihan tervehenkinen kirjoitus! Persuille hatunnosto siitä, että linja pitää, vaikka turpiin näyttäisi tulevan.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Persut on perseensä myyneet
#5

Perse on myyty pakolais/terrorsti bisnekselle,Velka rahojen holtittomalle jakamiselle ympäriinsä mm. Turkkiin,Kreikkaan ,ukrainaan jne.Yleiselle järjettömyydelle ja moraalittomuudelle Eu/Nato virkojen nuolu kiimassa… Minä en ihmettelisi vaikka ensi kesänä Persut olisi jo sulassa sovussa Stupin kanssa Homokulkueessa sateenkaari lippu kädessä välittämätä Stupin varoittavasta esimerkistä miten voi käydä kun ei pidä housujaan jalassa Brysselin kiimassa. Stupin potkut todisti ettei kaikki Kokoomuslaiset ole menettäneet järkeään.
Toivotaan että Persuihinkin tulisi järkeä ettei tarvitse nukkumaan laittaa kun Lepomäestäkään ei tullut Valtiovaran ministeriä kun Presitentti puuttui peliinja määräsi Orvon Stupin tilalle.
Jos Persuihin ei järkeä tule kuten näyttää ainoksi toivoksi meille äänestäjille jää Väyrynen.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Tempo Sarho
Iloinen
#6

t

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Tempo
#7

TÄSSÄ ON VÄHÄN TUNNELMOINTIA . voi kiesus että menin halpaan ennen vaaleja ja äänestin persuja

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000