Perussuomalaiset

Mari Rantanen

Persunaiset rock!

Hs:n tänään 31.3.2015 julkaisema Timo Soinin haastattelu  otsikolla ”Naisissa on valtava kasvun vara” ilahdutti kovasti. Kampanjan aikana kun olemme saaneet kuulla teltoilla hämmästeleviäkin kommentteja siitä, että Ps:llä on myös runsaasti naisehdokkaita. Eräskin rouva sanoi Kolmen sepän patsaalla ”Ai, mä kun luulin että te olette äijäpuolue”, meitä kun oli tuolloin 3 naisehdokasta paikalla kahden miesehdokkaan kanssa. Olen iloinen siitä, että puolueemme johto näkee meissä naisissa mahdollisuuden ja Timo Soini buustaa meihin virtaa lehden sivuilta.

En ole millään lailla naisasiatyyppi. Olen vahvasti sitä mieltä, että minulle on sukupuoli aivan sama niin työelämässä kuin politiikassakin, pääasia että ihminen on pätevä tehtäväänsä. Meidän ei tule hakea tasapäistämistä miehen ja naisen välille, mutta samanarvoisuus sen sijaan on enemmän kuin suotavaa. Johan fyysiset ominaisuudet jo kertovat sen, ettemme ole samanlaisia. Ensihoitajan työssäni suosin miestyöparia jo työturvallisuusnäkökulmasta ja toisaalta tunnustan sen, että minulta loppuu todennäköisesti voimat aiemmin kuin mieskollegalta. Enkä minä sitä häpeä tunnustaa.

Mutta olen iloinen siitä, että saan kuulua hienoon Perussuomalaisten naisten joukkoon. Meillä on ollut valtavan hienot naiset eduskuntaryhmässä, joiden työtä on vaalikampanjan aikana kehuttu kovasti. Nämä etevät naiset ovat puurtaneet työtään suoraselkäisesti eivätkä ole kohuotsikoissa esiintyneet. Olen kampanjan aikana saanut tutustua hienoihin naisehdokkaisiin ja paikallisaktiiveihin niin oman vaalipiirin kuin muidenkin vaalipiirien osalta.

Merkillepantavaa on myös se, että puolueemme naisten keskuudessa on silmiinpistävän paljon terveydenhuollon ammattilaisia. Syytä tähän en osaa sanoa, mutta uskoisin että terveydenhuollon ammattilaiset ovat näköalapaikalla mitä tulee yhteiskuntamme tilaan ja siihen millä tavalla poliittiset päätökset vaikuttavat ihmisten arkeen. Toisaalta voi ajatella, että ammattimme ovat myös sen kaltaisia, että se tuo kykyä ja halua muuttaa epäkohdiksi havaitsemiaan asioita, juuri niitä jotka vaikuttavat meidän kaikkien arkeen.

Määrätietoinen, oikeudenmukainen, inhimillinen, heikomman puolella oleva suomalaisten etujen puolustaja. Sellainen on Perussuomalainen nainen. Ja sellaisen saat kun äänestät Perussuomalaista naista. You rock lady!

Toivotan kaikille ehdokkaille sukupuoleen katsomatta pohkeisiin virtaa vielä 17 päivää, nyt mennään eikä meinata!

Osallistu keskusteluun!


3 kommenttia
Janne
Iloinen
#1

Paljon tsemppiä ja jaksamista sinulle Mari vaalityöhön!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

I, Robot
Utelias
#2

…pääasia että ihminen on pätevä tehtäväänsä. Meidän ei tule hakea tasapäistämistä miehen ja naisen välille, mutta samanarvoisuus sen sijaan on enemmän kuin suotavaa.

Hienosti sanottu!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Mari Rantanen
Iloinen
#3

Kiitos Janne ja Robot. Vielä riittää virtaa. Tänään oli niin hieno päivä että ei paremmasta väliä 🙂

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000