Perussuomalaiset

Sanna Antikainen

Suomen taattava turva lapsilleen

Tiede- ja kulttuuriministeri Annika Saarikko (kesk.) esittää, että kuntien tulisi harkita nuorille kotiintuloaikoja (MT 8.7.). Esitys tuli julki samaan aikaan, kun poliisihallitus julkaisi rikostilastonsa, jonka mukaan alaikäisiin kohdistuvat seksuaalirikokset ovat yli 40 prosentin kasvussa.

Viime vuodenvaihteessa tuli julkisuuteen lukuisia tapauksia, joissa aikuiset maahanmuuttaja- ja turvapaikanhakijamiehet olivat käyttäneet hyvinkin nuoria suomalaislapsia seksuaalisesti hyväkseen. Tänä vuonna useita tekijöistä on tuomittu useamman vuoden vankeusrangaistuksiin.

Näiden uutisten jälkeen tulee pakostikin laskettua yhteen 1+1. Samaan aikaan, kun seksuaalirikollisuus kasvaa yhteiskunnassamme, aiotaan jatkossa pyrkiä estämään lasten ja nuorten liikkumista.Sinällään ymmärrettävää, mutta eikö pitäisi puuttua itse rikollisten toimintaan?

Hallitus ei halua myöntää, että Suomesta on tullut hallitsemattoman maahanmuuton lieveilmiöiden takia monin paikoin turvaton paikka lapsillemme ja nuorillemme. Suomen kehityksen suuntaa on ollut ikävä seurata, varsinkin kun omassa lapsuudessani tällaisia asioita ei tarvinnut pelätä.

Hallituksen keskeinen tehtävä on varmistaa, että Suomi on turvallinen paikka elää kaikille suomalaisille. Jos hallitus ei pysty tätä takaamaan, se on epäonnistunut pahemman kerran.

Osallistu keskusteluun!


2 kommenttia
Nimetön
#1

Ei täällä oikein ainakaan kaupunkioloissa isoissa kaupungeissa voi taata kenenkään turvallisuutta.
Mamulähiöt on tosi hirveitä.

Kannattais uusien kansanedustajien vaikka pareittain käydä tutustumassa ilta-aikaan Helsingin ja Vantaan mamulähiöihin.
Usein on tilanteita, että kantasuomalaisia ei näy missään, matuja sen sijaan parveilee ympäriinsä.
Matut tavallaan kaappaa alueet itselleen. Se käy ihmeen nopeesti.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
Tyytyväinen
#2

Tulisi puuttua syihin , ei pelkästään seuraamuksiin !!? Keput pitävät Annika Saarikkoa hyvinkin viisaana/pätevänä henkilönä , mutta minä en kaikistellen ole samaa mieltä hänen kannanotoistaan !?!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000