Perussuomalaiset

Sampsa Jääskeläinen

Teknologia nopeammin hoivatyön avuksi

1 kommenttia

Hoitoalalla on paljon potentiaalia kehittää toimintaa. Yksityisten ja kunnallisten erot on mahdollista valjastaa alan sekä etenkin asiakkaille tärkeän hoidon kehittämiseen.
Robotiikan ja digitaalisaation lisääntyminen lisäisi varmasti potilasturvallisuutta, keventäisi henkilökunnan työtä.

Teknologia tulee aiheuttamaan sen, että hoitohenkilöstöllä jää enemmän aikaa vuorovaikutteiseen hoitotyöhön. Tätä taustaa vasten mitoituksen noin 40% nostaminen vaikuttaa politisoituneelta ratkaisulta, jonka vaikutukset eivät välttämättä näy asiakastyytyväisyyden parantumisena. Tuoko se mukanaan myös asiakasmaksujen korotuksen? Onko riittävästi koulutettua henkilökuntaa? Kuinka vaikuttaa palkkaukseen?

Mielestäni laadukas hoitotyö ja laadukas hoito eroavat toisistaan. Jotta laadukkaampaan hoitoon päästään ja hoito olisi entistä virikkeellisempää teknologian lisääminen lisää hoitotyötä tekevien aikaa hoidettaville.
Tavoitteena tulos ja vanhukset myös ulos

Osallistu keskusteluun!


1 kommenttia
Nimetön
Utelias
#1

Asiallinen kannanotto!
Olematta alkuunkaan alan ”asiantuntija” ihmetyttää tuo kohkaus tuosta 0,2% nostosta. Onko se nyt ihan varma, että sen jälkeen saavat vanhukset hyvää hoitoa? Siitäkö se on kiinni? Eikö Hoitolaitosten tarve vaihtele siellä olevien ihmisten tarpeiden mukaan? Onko mahdollista, että toisessa sattuu olemaan tarvetta vaikka 1,2% ja toisessa pärjätään kohtuullisesti 0.5:llä posentilla? Vuoden kuluttua voi tilanne olla toinen? Eli joku muukin kriteeri pitää etsiä, jotta henkilökunnan jaksaminen turvataan, MUTTA toisaalta työpanos tulee hyödynnettyä.

Jotenkin vaan touhu todella haiskahtaa poliittiselta teatterilta! 2000-luvulla on kuulemma tehty 6-7 välikysymystä vanhusten hoidosta. Nyt näemme tulokset ja TAAS tehtiin välikysymys!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000