Perussuomalaiset

Sampsa Jääskeläinen

Maahanmuuttopolitiikka vaikuttaa sinun arkeesi

1 kommenttia

Aikaisemmin puhuttiin yleispolitiikoista, jotka tiesivät monista politiikan osa-alueesta paljon. Maailma on nykyisin avautunut ja etenkin maahanmuuttopolitiikan osaajat ymmärtävät sen vaikutuksen kaikkeen kansalliseen sekä eurooppalaiseen politiikkaan. Maahanmuuttopolitiikka on myös turvallisuus-, koulutus-, sosiaali-, terveys-, yhteiskunta-, asunto-, työ- ja elinkeinopolitiikkaa. On hyvä muistaa, että huonosti hoidettu maahanmuuttopolitiikka tarkoittaa aina lisäresurssointia lähes jokaiseen budjettialaan. Suomessa tämä resurssointi hoidetaan valitettavasti velkaantumalla, niin kunnissa kuin myös valtion osalta.

Huono maahanmuuttopolitiikka lisää tarvetta erityisopetukseen, poliisien määrään, sosiaalikustannuksiin ja -palveluihin, tukea asumisen kustannuksin ilman, että yhteiskunnan hyvinvointi edes pitkällä aikavälillä lisääntyisi.

Ilmastopolitiikalla jos leikataan Suomen päästöt puoleen, niin maailmanlaajuisesti sillä ei ole mitään vaikutusta ilmastoon, mutta jos maahanmuuttopolitiikalla kotoinen eriytymiskehitys leikataan puoleen, niin suomalaisten hyvinvointi kasvaa ja se tuntuu sinunkin arjessa.

Vaaliuurnalla sinä päätät itse arjestasi sekä Suomen tulevaisuudesta.

Osallistu keskusteluun!


1 kommenttia
Nimetön
#1

Onko kukaan perustanut valiokuntaa tutkimaan, mitä tämä matutus on saanut aikaan suomaisten keskuudessa?
Ei nyt puhuta rikoksista, joita matut tekevät, vaan ihan siitä, miten tavallinen ihminen kokee näiden siirtolaisten tunkeutumisen maahamme.
Miltä tuntuu elättää muiden maiden kansalaisia verovaroilla, joka sitten on pois niiltä, joille palvelut ovat tarkoitettu. Miltä suomalaisesta tuntuu, kun turvapaikanhakija pääsee heti esim. hammaslääkäriin ja saa ilmaisen hoidon ja veronmaksaja odottaa puoli vuotta ja maksaa täyden hinnan? Tai kun turvapaikanhakija saa ilmaiset lääkärihoidot ja lääkkeet ja me muut maksamme.
Tai kun turvapaikanhakija saa ilmaisen täyshoidon vastaanottokeskuksissa ja lisäksi vielä ilmaista rahaa pelkän olemassa olon avulla.
Jotain mätää tässä maassa on ja koko turvapaikkasysteemissä.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000