Perussuomalaiset

Ari Jussila

AJATUKSIA TYHJÄSTÄPÄÄSTÄ.

TOTUUS ja JÄRKI.

Vanhojen ja jo vuosia vallassa olleiden puolueiden tyhjät lupaukset.
Kymmenen hyvää ja kahdeksan kaunista vaalilupausta. Mitä jää oikeasti käteen äänestäjälle muuta kuin tyhjä lompakko.. Vantaan ohella maapallon ovat ehdokkaat jo luvannut parantaa. Ratikka, oikorata, soteala, kunnantalous, lähipalvelut, joukkoliikenne, hiilineutraalisuus ja yms. ennen kaikkea meillä on viisisataatuhatta onnellista veronmaksajaa. Pohdiskellessa omia vaaliteemoja ja tavoitteita heräsi ajatus minkä takia minun oikeastaan kannatta olla ehdolla vaiko juuri siksi
Voiko äänestäjä oikeasti luottaa, että kaikki mitä luvataan myös toteutetaan. Minä en voi käsiraamatulla luvata, kuin että pyrin päätöksillä toteuttamaan kuntalaisten etua.
Velalla voidaan tiettyyn rajaa asti siirtää ongelmia tulevaisuuteen. Kunnalla on lakiin perustuvia velvoitteita asukkaiden hyvinvoinnin osalta. Etuuksien annon suhteen kaikki pitää laittaa samalle viivalle. Ohituskaistat ja houkutukset negatiiviseen muuttoon pitää lopettaa.
Yksi millä kunnantalous kohenee on yrityksille luodaan suotuiset toimintaympäristöt. Tietysti luonnonsuojelu arvot pitää huomioida mitä vaan yritystoimintaa ei saa sallia tuhotakseen luontoa.
Toinen on tehdä kunnasta turvallinen ja houkutteleva positiiviseen väestönkasvuun. Varhaiskasvatus neuvolat, päiväkodit, koulut ja ennen kaikkia mielenterveyspalvelut kuntoon. Asumisen osalta palvelut, joukkoliikenne ja pysäköintipaikkoja autoille. Kuntarajan ulkopuolella töissä kävijöille ei mitään tietulleja, eikä liikennesuunnittelulla saa haitata yksityisautoilua.
Tietenkin tässäkin on epätoivoinen yhtälö. Ensin pitää olla puitteet kunnossa muuttovirralle jotta verotulot kasvaa. Toiseksi meillä ei ole riittävästi verotuloja, jolla puitteet rakennetaan.

Ari Jussila (ps)
PerusPutkariVantaalta

Osallistu keskusteluun!


5 kommenttia
Nimetön
#1

Sinä katsele siellä ruuhka suomessa näitä ongelmia. Ei täällä maala mitä joukkoliikennetä ole. Keran viikossa voi käydä kuntakeskuksessa kaupassa kun tilaa tämä asiointi auton.
Tiet aurataan milloin sattuu.
Että onglmia on monen laisia kuntien talousvaikeuksien vuoksi.
Ja mistä on verotuloja kunnalle kuten tuulimyllyt niitäkin persut vastustaa.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

#5

Kerrostalon 8 kerroksesta,on hyvä huudella.
Vihreät tekevät juuri niin.Otepintaa normaalin elämään ei ole yhtään.Valtio kouluttanut juppihippipunkkariksi,työnteko on lento-oravien papanoiden keruu,tai köyhyystutkija,joka ei ole edes kertaakaan käynyt siellä,Myllypuron 900 metrin jonossa,edes kysymässä ”hävettääkö” seistä,jos joku tuttu näkee.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
Utelias
#2

Ari , ei kaikkea tarvitse , toteuttaa mitä asiaa lupaaa ajaa eteen päin !? Vaan pyrkii toteuttamaa , mahdollisuuksien , rajoissa !!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Hämmentynyt
#3

Itse olen hyvin paljon miettinyt,miksi suomalaiset on näin hölmöläisten kansaa.Turvetuotannosta 0;6% oli vain tehokäytössä,ja 20 x suurempi alue,on röhnöttämässä,suojelun alla.Alue on 4,5 miljoonaa hehtaaria.Tanskan kokoinen alue.Suomella olisi mahdollisuus käyttää tätä 390miljardin omaisuutta.Hyödyksi omassa lämmitys ja energian tuotossa.Hinta on laskettu nykyisen pörssisähkön hinnoista.Suomeen tuodaankin jo haketta Kahden vuoden päästä Venäjä lopettaa senkin.Kaikista energiasta Suomeen tuodaan 70%.Saksa kaivaa Ruskohiiltä 2050/vuoteen saakka.Aasiassa on rakenteilla yli 3000 Hanasaaren kokoista hiilivoimalaa.Euroopassakin 400 kpl.
Herää kysymys mikä hätä meillä on ajaa alas,omavaraisuus joka riittää 300-350 vuotta.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#4

Mamujen hyysääminen on vienyt Vantaan talouden kuralle.
Mamut on tuhonnut jo monen lähiön maineen. Mamut on tuhoamassa koko Vantaan maineen.

Miten mamut saataisiin Vantaalla pois? Mihin ne vois lähettää?

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000