Perussuomalaiset

Samppa Granlund

Kuka uhriutuu tai syyttää eniten voittaa

11 kommenttia

Joku saattoi huomata erään videon ”rabbista” piirtämässä hakaristiä. Sinänsä harmiton pilavideo, mutta erittäin suosittu uhriutumiseen ja syyttelyyn.

Julkaisin siis huvikseni videon twitter sivuillani ja jäin odottamaan mitä tapahtuu. Tapahtui juuri niin mitä ajattelinkin. Ensin yksi, sitten toinen ja kohta koko noin 10 hengen kohunnostaja sakki uusine valeprofiileineen ja kanssa hengaajineen kasassa ja pienimuotoinen kohu oli valmis.

Perinteisesti ensin aloittaja haukutaan, sitten aloitusta muunnellaan haluttuun muotoon ja lopulta juttu päätyy Oula Silvennoisen sivuille jo muodossa

”Hei

@Halla_aho

,

@ir_rkp

,

@arjajuvonen

, #JuhoEerola,

@SimoGronroos

ja

@VilleTavio

, teillä taitaa olla käsissänne ongelma.

@GranlundSamppa

vaikuttaa lisäksi olevan holokaustin kieltäjä. Mitä aiotte tehdä antisemitismille puolueessanne?”

Tietenkin puoluejohto tägättynä mukaan ja holokaustin kieltäjä mainittu. Tästä puuttuu enää lehtiartikkeli ja täydellinen kohunnosto olisi onnistunut.

Palataan videoon.

Videossa siis ilmiselvästi tekaistu rabbi piirtää hakaristin syrjäkadulla katuun liidulla. Video on mielenkiintoinen siitä, että sitä on ilmeisesti käyttänyt joku juutalaisyhteisö esimerkkinä uusnatsien propagandalle. Samalla myös uusnatsit ovat käyttäneet videota esimerkkinä juutalaiset lavastamassa hakaristiä tyylisesti ja nyt vasemmisto käyttää sitä syynä syyttää antisemitismistä. Kaikki puoliskot ovat väärässä, koska video on jonkun tubettajan pilavideo.

Tietenkin koska minä jaoin videon, siitä tuli oikeistopropagandaa ja jopa antisemitismiä, kuten Oula sivuillaan väittää.

Jaoin videon saatesanoilla:

”Mulla ei ole mitään juutalaisia vastaan, mutta tätä olen vähän epäillytkin. Nyt siis videotodiste siitä, kun partasuti piirtelee hakaristiä asfalttiin. Tämä mahdollistaa uhriutumisen kätevästi”

Laitoin näin koska uhriutumista tapahtuu, lavastamista tapahtuu. Harvoin vain kukaan siitä jää kiinni. Syy tähän on se, ettei ”uhria” tietenkään kehdata syyttää tai tutkia. Ainoa tapaus viimeajoilta minkä muistan missä asia tutkittiin oli Husu Husseinin taksiepisodi. Yhden kerran tutkittu ja yksi todettu valheeksi. Mitä juutalaisseuroihin tulee, niin usein puhutaan hakaristitarroista seinissä. Asia olisi helppo todistaa, koska Helsingissä kaupunki maksoi yli 100 000 euron valvontajärjestelmän seuralle. Yhtään videotodistetta ei silti ole koskaan näkynyt. Tämä ei tarkoita etteikö voisi tapahtua. Tämä vain laittaa väkisin epäilemään väitteitä kaikista hyökkäyksistä yhteisöä vastaan. Toki hyökkäyksiä tapahtuu ja siitä on tilastoja. Vasemmisto, äärioikeisto ja islaminuskoiset ovat tilastoissa mainittu ja Saksan tilastoa johtaa Islam. Tapahtuuko ahdistelua kuitenkaan väitettyä määrää, sitä on vaikea sanoa.

Uhriutuminen

Uhriutuminen on varsin yleistä nykypäivänä. Se kuka uhriutuu parhaiten, saa eniten. Hyvä uhriutuminen tuottaa yhteiskunnan tukia ja sääliä. Uhriutuvia ryhmiä on joka puolella.

-Somalit uhriutuvat yleensä rasismista, koska tämä on helppo uskoa todeksi.

-Juutalaiset uhriutuvat vainosta, mikä on helppo historian valossa todeta todeksi ja asiaa ei uskalleta epäillä.

-Sukupuolivähemmistöt uhriutuvat syrjinnästä, mikä on helppo, koska vähemmistö.

-Vihreät vetoavat usein kaikkeen edellä mainittuun ja tämä on helppo tapa kerätä ”hyvän” varjolla extra ääniä.

-Journalistit uhriutuvat uutisten kritiikistä.

-Tutkijat uhriutuvat tutkimuksien rahoituksen kritisoimisesta. Tiedän 430 000 syytä tähän uhriutumiseen erään tutkijan kohdalla. Himasen kohdalla syitä oli 700 000.

-Kulttuuriala uhriutuu rahoituksen kritisoimisesta.

-Oikeiston ja vasemmiston uhriutuu ja kisaa toisten uhriutumisesta ja syyttämisestä.

Kaikki edellä mainitut syyttävät toisiaan ristiin rastiin, eikä asia ole ainakaan rauhoittumaan päin. Näin se on aina ollut.

Oula on siitä erikoinen tapaus, ettei Anna Kontulan Israelin retki ja siitä johtuneet antisemitismisyytökset tuntuneet missään. Kuitenkin pilavideon levittäminen oli sen arvoista että koko puoluejohto piti mainita aloituksessa ja holokausti.

Oulaahan on juuri Perussuomalaisten korkeamman tahon puolesta usein pyydetty rauhoittumaan ja lopettamaan vainoamisen. Tämä pyyntö on Oulalle selkeästi vaikea. Oula puhuu itsestään äärioikeistotutkijana, mutta kuten yhden asian tutkijalle varmasti luontaista on, että keskittyminen jää tasan siihen yhteen kohdepisteeseen ja muu ympärillä tapahtuva jää näkemättä. Uhriutumista, vainoamista, syyttelyä ja vääristelyä tapahtuu kuitenkin kaikkialla.

Palataan vielä itse julkaisuun Twitterissä. Moni on jakanut juttua saatesanoilla ”Perussuomalainen jakaa äärioikeistopropagandaa” Näitä jakoja on monia, mikä tekee asiasta hauskan, koska tämä sama porukka juhlisti sitä, kun totuuden selvityssivu Hoaxeye kertoi sivullaan kyseessä olevan juuri pilavideo. Nyt sama porukka jakaa tätä pilavideota natsipropagandana, vaikka juuri syyttivät aloitustani virheellisen tiedon levittämiseksi. No tämä logiikka ei mene omaan jakeluun. Oliko oma jakoni sitten sitä huonompaa jakamista ja vastapuolen parempaa?

Moni on myös tivannut anteeksipyyntöä. Anteeksipyyntöä mistä? Siitä että kutsuin partasutia partasudiksi? Jos partasutia häiritsee partasudiksi kutsuminen, luulisin, että kannattaisi leikata parta pois? No eihän todellisuudessa kukaan loukkaannu nimityksestä partasuti, vain puolesta mielensä pahoittajat loukkaantuvat ja näille voin sanoa, että kannattaa lopettaa seuraamiseni, koska jos mielipaha on noin herkässä, ette tule kestämään jatkoakaan.

Niille jotka Oulan kehoittamina veivät asian jo niin pitkälle, että kiellän holokaustin, niin vastaan että en kiellä. Ei ole syytä epäillä tapahtuneen. Välillä lukiessani eri lähteistä asiasta, mietin voiko määrät pitää paikkaansa. Näistä en ole välttämättä täysin vakuutettu, mutta kauhea tapaus joka tapauksessa.

Miksi jaoin videon? Jaan paljon asioita, tuhansia jakoja, huumoria, surullisia asioita, uutisia, epäselviä asioita, kannanottoja, paljastuksia. Paljon erilaisia asioita, pieni osa osoittautuu valheeksi, yleensä totuudeksi. Miksi pidän sosiaalisesta mediasta niin paljon on se syy, että aina löytyy ihminen joka tietää. Mikään kivi ei jää kääntämättä sosiaalisessa mediassa. Jaan paljon asioita mihin haluan vastauksen tai mihin toivon keskustelua. Osa aloituksista voi olla ja tulee olemaan provosoivia. Ei tässä sen kummemmasta ole kyse, joten lepo vaan. Jos joku haluaa keskustelua jatkaa löytyy tästä linkistä https://twitter.com/GranlundSamppa/status/1240582258198749184?s=20

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


11 kommenttia
Totuus esiin
#1

Tuosta holokaustin kieltämisestä…
On perin outoa ettei menneitä maailman tapahtumia saa kyseenalaistaa.
Ns. valtavirtahistoria kertoo vain yhdenlaisen totuuden.
Moni tutkija joita revisionisteiksikin kutsutaan on päätynyt ihan erilaisiin ”totuuksiin” holokaustin kohdalla.
Ja hyvin vakuuttavasti. Siksi epäilen että maailmaa on kusetettu.
Miksi historian epäily on kiellettyä?
Miksi holokaustia ei saa tutkia?
Olenko muka natsi tai rasisti jos haluaisin tietää oikean tapahtumien kulun?

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Samppa
#2

Aika paljon ajattelen samoin itsekkin. Tutkimuksia on ristiin rastiin, puoltavia ja kieltäviä. Yleensä ajattelen totuuden löytyvän niiden välistä. En näe tässä väärää, enkä syytä ketään siitä, että epäilee jotain ja tuo epäilynsä esiin.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#3

No holokaustista sen verran, että sen kyseenalaistaminen on sillä tavalla huono juttu, kun siitä on niin valtavasti oikeaa filmi- ja kuvamateriaalia + Hitlerin omat kirjoitukset ja puheet. Eli kyllä se holokausti ihan oikeasti on tapahtunut, sellaista määrää feikkimateriaalia ei siihen aikaan olisi kukaan pystynyt kasaamaan kuten ei nytkään, oli se niin massiivinen tuhoprojekti. Nykyisin on mediassa valtavasti valekuvia ja -juttuja ja -videoita, joten nykyisin pitää osata ns. medialukutaitoa. Historian epäily ei mielestäni ole kiellettyä vaan pitää itse tutkia asioita ja ideologioiden propagandaa, eri medioita, ja ottaa selvää kuka tai mikä jotakin juttua julkaisee ja sitten muodostaa oma mielipide. Mutta tarkkana saa olla ettei kuitenkaan kiellä tosiasioita vaikka joku muu niin tekisikin.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Aatu
#5

Holokaustista ja 6000000:sta juutalaisesta vauhkottiin jo 1910 ja 1920- luvuilla, siis jo kauan ennen Hitleriä.
Kyseessä on juutalainen myytti tai profetia jonka mukaan vaaditaan 6-milj. juutalaisuhria jotta he saavat oman valtion. Juutalaisia on eripuolilla maailmaa karkoitettu satoja kertoja. Onko syy sitten ollut vain karkoittajissa?
Juutalaiset julistivat Saksalle sodan jonka jälkeen heitä alettiin koota keskitysleirille.
Samoin toimi mm USA japanilaisten kanssa.
Juutalaiset oli tarkoitus kartoittaa, yksi vaihtoehto oli Madagaskar.
Punainen risti vieraili usein leireillä haastatellen vankeja eikä kukaan maininnut mistään kaasutuksista.
Saksalaisia sotarikoksiin epäiltyjä kidutettiin kuulusteluissa.
Sotarikostuomareina oli lähes pelkkiä juutalaisia. Reilua?

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
Hämmentynyt
#6

Juutalaisetko on rakentaneet Auschvitzin kuolemanleirin,ja kaikki sen Kaasukammiot,ja Polttouunit ynnä muut?ja siellä surmanneet Saksalaisia,ja Arjalaista Rotua?!!!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Aatu
#7

Keskitysleirillä kaasukammioita oli vaatteiden desinfiointiin. Muusta kaasutuksesta ei ole todisteita. Samoin nämä saippua-ja lampunvarjostinjutut ovat huuhaata. Krematoriokin oli, kuolihan vankeja tauteihin työleireillä. Uskooko joku että Auschwitzissä tapettiin 2-3milj. henkeä ja poltettiin?
Siis 2-3 tuhatta päivässä?
Italiassa koronaan kuolleita kuskataan kymmenittäin monien kaupunkien krematorioihin että ruumiit saadaan yleensä edes poltettua…

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#8

Nürnbergin oikeudenkäynneissä sotarikoksia tehneet esim. Görin tuomittiin kuolemaan ja jokunen vankilaankin, ja tekijäthän tunnustivat syytteet ja olivat edelleen sitä mieltä, että he tekivät oikein. Eichman omassa oikeudenkäynnissään Israelissa tunnusti myös omat tekonsa ja väitti, että oli vain pakko tehdä niin. Eli kyllä ne hirmuteot ja rotuoppi juutalaisia vastaan on ihan totta, niiden kieltäminen on suurta harhaa.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#9

*Göring

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Aatu
#10

Bukipedia mukaan Eichmannin ajatus oli Euroopan NELJÄN MILJOONAN juutalaisen siirtäminen Madagaskarille. Siis juutalaisia oli 4 miljoonaa, ja 6000000 tapettiin ja 2 miljoonaa selviytyjää vaativat ja saivat korvauksia.
Juutalaisten omissa väestötilastoissa EI näkynyt vähennystä juurikaan.
Joku ei täsmää.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

#4

Ainahan maailmassa on ollut “rauhan aseet” ja “sodan aseet”.

Tässä provosoimisessa, provosoitumisessa, uhriutumisessa ja vastaavissa ilmiöissä seuraava vaihe on automatisoitu uhriutuminen. Tietokonerobotit, joiden tarkoituksena on vain sitoa vastustajan huomio loputtomiin keskusteluihin ja tuottaa emootioita tässä.

Lopullisena tarkoituksena vain pitää vastustaja pois [pääasiasta], sitoa resurssit keskusteluihin, jotka eivät johda mihinkään, mutta hyvin ohjelmoituna saattavat kerätä “todisteita” tämän [natsi]mielipiteistä. Tuo [pääasia] on useimmiten salattu, mutta se voi olla esimerkiksi ehdokkaan tukiryhmän jäsenen ajan sitominen robotin kanssa keskusteluun, jolloin hän on estynyt tekemään vaalityötä oikeiden ihmisten parissa.

Suomenkielisten häirintärobottien puutteessa voi tulla toistaiseksi halvemmaksi palkata joku ääliö chattailemaan uhrien kanssa.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Utelias
#11

Tulipa tästä maailman meno mieleeni vuosi, kaksi takaperin. Missäs maassa oli hautausmaalla käyty töhrimässä hautakiviä epäsymmetrisillä hakaristeillä. Ne ns. hakaristi töherröksien keskiviivat olivat ylhäältä alas päin paljon pidempiä, kuin poikittain olevat. Aikas erikoista sinänsä!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000