Perussuomalaiset

Sami Kymäläinen

Säästojen nimissä tehtyä heitteillejättöä

Sain viestiä huolestuneelta kansalaiselta:

”Omaishoitajat saavat 24/7-työstään n. 600€ palkkaa kuukaudessa. Se lasketaan ylimääräiseksi eläkkeen päälle. Naapurini pieneläkeläinen ja hänen vaimonsa saavat n. 700€/kk eläkettä. Tuosta 600€ -42% veroa, ei paljon jää käteen. Molemmat ovat yli 80v. Viime kesästä lähtien siellä on käynyt maksullinen kotihoito aamulla klo 10 (heräävät klo 05) ja illalla klo 18, molemmilla kerroilla käynti kestää 10min. Tänä vuonna Tampere alkoi säästää lisää kotihoidosta, joten viikonvaihteessa on enää aamukäynti.

Viikonvaihteessa aamulla mieheltä meni toisesta jalasta pito, hän lysähti lattialle. Hän joutui menemään päivystykseen taksilla. Rouva hädissään soittelemaan sängynpohjalta naapuria apuun. Lähin naapuri tuli muutamaksi tunniksi, minä lopuksi aikaa.

Kotihoidosta ei saa edes maksullista ihmistä tällaiseen avuksi! Mitä tarkoittaa heitteillejättö?”

Tätä on niin surullista lukea. Omaishoitajien asema on umpisurkea ja sitä tulee ehdottomasti parantaa! Tämä nykyinen toiminta on säästöjen nimissä tehtyä heitteillejättöä.

Tämä ei yksinkertaisesti voi jatkua näin. Meidän on pidettävä parempi huoli omistamme!

Vastakkainasettelun aika on nyt. Minä aion puolustaa viimeiseen asti suomalaisten vanhusten oikeutta hyvään hoitoon ja hoivaan. En tee sitä jälkipolvien kustannuksella, vaan ohjaamalla maahanmuuttoon ja kehitysapuun käytetyt miljardit suomalaisten hyväksi.

Osallistu keskusteluun!


6 kommenttia
Nimetön
#1

Tämä nykyinen toiminta ei ole säästöjen nimissä tehtyä heitteillejättöä. Tämän maan asioita ohjataa komissiosta käsin. Täällä puhutaan turhaan mikä huoli meillä on omistamme tai miten puolustamme minkäkin ryhmän etuja. Ei meillä ole mahdollisuuksia vaikuttaa komission linjaan – vai miten ajattelit tämän asian hoitaa? Muutoin vaikuttaa omanedun tavoittelulta koko yritys.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Hoivattu
Tyytyväinen
#2

Näin on, vanhusten huolto on ajettu retuperälle ja nyt tähän on saatava muutos. Kotihoitoon lisää rahaa ja omaishoitajille kunnon korvaus ja veroedut. Lisäksi kaikki hoivakodit on palautettava lain voimalla kuntien hoidettavaksi. Esperit ja Attendot voivat lähteä latkimään ja keräämään kimpsunsa ja kampsunsa ja menkööt tekemään muualle bisnestä.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

jaska
Hämmentynyt
#3

Hoivakodit on palautettava kuntien hoidettavaksi.
Ei Esperille ja Attendolle.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Äiti(34)
Vihainen
#4

Hei,
-Olemme suomalainen ydinperhe, kohta seitsemän lapsen äiti, mies opiskelee ja pelkomme on joka päivä lapsiemme turvallisuus.
-Tässä haluan tuoda esiin meidän joka päiväisen ongelman se miten saisit sen näkyviin Hoidettavaksi? kumminkin vaikuttaa jokaisen meidän henkiseen jaksamiseen kun koulu ei hoida velvollisuuttaan ja jos yksi lapsi voi huonosti koko perhe voi.
– pojalla ei ole turvallista koulussa koska koulussa on resussipula antaa parempaa tukea mitä poika tarvitsee ja myönsivät koulun edustajat saman kun pojalla alkoi sairaalajakso.
-Se tuottaa vihaa miten laki jo pelkästää kieltää,silti erityiskoulupaikkoja vähennetään Tampereella ja lapsi tarvitseeko tukea toimia sosiaallisessa tilanteissa oikein ja harjoitella itsesäätelytaitoja tunnetilanteissa kun ei tukea, on itsetuhoisuutta.
-Olen joutunut lapsen hakemaan vuoden aikana ainakin 10kertaa koulusta kun lasta ei ole saatu rauhoittumaan kyseessä on kaikkina tunnetilojen vaikeus hallita kun häntä pahoinpideltiin.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Äiti(34)
Vihainen
#6

Sekä lisään tähän vielä suututtaa kovin taas kun uhkaillaan lastensuojelulla 4vuotiaan poikani kohdalla kun en halua laittaa päiväkotiin koska hänellä on tuen tarve havaittu ja saa tukea siihen puheterapialta ja foniatrialta ja kotona minulta sekä minun pojallani josta kerroin aiemmin on itsesäätelyvaikeutta on täysin ollut päiväkodissa 2,5v asti enkä tämän vuoksi halua 4v poikaani päiväkotiin koska ei sen pojan vaikeuksia havaittu eikä osattu auttaa.

Olen hyvin vihainen kun pakotetaan vaikka juuri siitä syystä olen kotona että hoidan lapseni itse ja tuen ohjeiden perusteella miten näen kun kuntoutetaan.

peruskoulu minulla on taustalla saan vain 487e kuussa verojen jälkeen palkkaa tästä, lapsilisä kuuluu kaikille kuin myös rikkaille joten en laske sitä vaikka toimeentulotuki laskeekin tuloksi.

Emme juo eikä me polteta sekä olemme ostettu myös ohjelmia mitkä tukee lapsien kehityksiä näistä vähistä .
Tästäkin olen vihainen yritetäänkin lapsi vielä viedä minulta kun en laita.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Heikki S
Hämmentynyt
#5

Miten ihmeessä yli 80-vuotias voi olla toisen omaishoitaja! Hyvä kun pärjää itsensä kanssa ilman apua. Ihmisten kunto vaihtelee, mutta jokin takaraja olisi syytä asettaa.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000