Perussuomalaiset

Sami Kymäläinen

Säästojen nimissä tehtyä heitteillejättöä

3 kommenttia

Sain viestiä huolestuneelta kansalaiselta:

”Omaishoitajat saavat 24/7-työstään n. 600€ palkkaa kuukaudessa. Se lasketaan ylimääräiseksi eläkkeen päälle. Naapurini pieneläkeläinen ja hänen vaimonsa saavat n. 700€/kk eläkettä. Tuosta 600€ -42% veroa, ei paljon jää käteen. Molemmat ovat yli 80v. Viime kesästä lähtien siellä on käynyt maksullinen kotihoito aamulla klo 10 (heräävät klo 05) ja illalla klo 18, molemmilla kerroilla käynti kestää 10min. Tänä vuonna Tampere alkoi säästää lisää kotihoidosta, joten viikonvaihteessa on enää aamukäynti.

Viikonvaihteessa aamulla mieheltä meni toisesta jalasta pito, hän lysähti lattialle. Hän joutui menemään päivystykseen taksilla. Rouva hädissään soittelemaan sängynpohjalta naapuria apuun. Lähin naapuri tuli muutamaksi tunniksi, minä lopuksi aikaa.

Kotihoidosta ei saa edes maksullista ihmistä tällaiseen avuksi! Mitä tarkoittaa heitteillejättö?”

Tätä on niin surullista lukea. Omaishoitajien asema on umpisurkea ja sitä tulee ehdottomasti parantaa! Tämä nykyinen toiminta on säästöjen nimissä tehtyä heitteillejättöä.

Tämä ei yksinkertaisesti voi jatkua näin. Meidän on pidettävä parempi huoli omistamme!

Vastakkainasettelun aika on nyt. Minä aion puolustaa viimeiseen asti suomalaisten vanhusten oikeutta hyvään hoitoon ja hoivaan. En tee sitä jälkipolvien kustannuksella, vaan ohjaamalla maahanmuuttoon ja kehitysapuun käytetyt miljardit suomalaisten hyväksi.

Osallistu keskusteluun!


3 kommenttia
Nimetön
#1

Tämä nykyinen toiminta ei ole säästöjen nimissä tehtyä heitteillejättöä. Tämän maan asioita ohjataa komissiosta käsin. Täällä puhutaan turhaan mikä huoli meillä on omistamme tai miten puolustamme minkäkin ryhmän etuja. Ei meillä ole mahdollisuuksia vaikuttaa komission linjaan – vai miten ajattelit tämän asian hoitaa? Muutoin vaikuttaa omanedun tavoittelulta koko yritys.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Hoivattu
Tyytyväinen
#2

Näin on, vanhusten huolto on ajettu retuperälle ja nyt tähän on saatava muutos. Kotihoitoon lisää rahaa ja omaishoitajille kunnon korvaus ja veroedut. Lisäksi kaikki hoivakodit on palautettava lain voimalla kuntien hoidettavaksi. Esperit ja Attendot voivat lähteä latkimään ja keräämään kimpsunsa ja kampsunsa ja menkööt tekemään muualle bisnestä.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

jaska
Hämmentynyt
#3

Hoivakodit on palautettava kuntien hoidettavaksi.
Ei Esperille ja Attendolle.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000