Perussuomalaiset

Mika Niikko

Sateenkaari ja puolikuu

13 kommenttia

Kulunutta viikkoa on juhlittu ihmisoikeuksien huipentumana. Sateenkaariliput ovat liehuneet tangoissa useita valtion rakennuksia myöten ja poliisi on kunnostautunut osallistumalla pride-kulkueeseen.

Yksi asia on käynyt selväksi. Huuto epätasa-arvosta ei lakkaa, vaikka lainsäädäntöä on muutettu otteella. Kokoomuskollega Jaana Pelkonen surkuttelee nyt haluttomuutta edistää trans- ja äitiyslakia.

Ennen kuin on myöhäistä, kannattaisi katsoa, mitä tämän sateenkaaren päästä löytyy.

Ruotsi kokeilee omilla lapsillaan

Paitsi islamisaatiossa myös homosaatiossa on länsinaapurimme tunnustellut tien valmiiksi. Ruotsi hyväksyi samaa sukupuolta olevien parien avioliitot 2009. Kahdeksan vuoden jälkeen yhä useammassa päiväkodissa kieltäydytään nyt kutsumasta tyttöjä tytöiksi ja poikia pojiksi. Kouluissa käydään läpi myös pakollinen lgbt-valistus. Efektin tehostamiseksi vielä kielletään ruokarukoukset kristillisissäkin eskarissa.

Sitä saa, mitä tilaa. Yhä kasvava joukko lapsia ja nuoria ei enää tiedä, keitä ovat. Hoitoon tuotavien tai hakeutuvien transgender-lasten määrä on useana vuonna kasvanut käsittämätöntä 100 % vuosivauhtia. Potilaat ovat yhä nuorempia. Kalliisiin hoitoihin eivät resurssit tahdo riittää. Odotusajat venyvät – mitä pidetään tasa-arvo-ongelmana.

Maailmalla yhä useammin jo nuoret lapset, jopa alle kouluikäiset, saavat hormonitoimintaan vaikuttavia hoitoja. Tanskassa on laillista pysäyttää 12-vuotiaalta murrosiän normaali kehitys ja 16-vuotiaalle saadaan alkaa antaa sukupuolta muuttavia hormoneja, jonka seurauksena potilas ei koskaan saavuta lisääntymiskykyä ja altistuu henkeä uhkaaville sivuvaikutuksille. Kirurgisten toimenpiteiden alaikäraja on 18 vuotta. Fyysiseen kehoon vaikuttavien hoitojen aloittamista jo 12-vuotiaana perustellaan ihmisoikeuksilla, koska osaa murrosiän tuomista muutoksista ei voi leikkauksilla jälkikäteen perua.

Sateenkaarihuumassa näyttää unohtuvan, että sukupuolenvaihdoksen läpäisseiden transgendereiden itsemurhariski on Ruotsissa lähes 20 kertaa suurempi kuin muun väestön. Toisaalta taas, jos transgender-lapsi saa elää murrosiän läpi normaalisti, jopa yli 90 prosenttia palaa normaaliin sukupuolikäsitykseen.

Kyse on kasvatuksesta, ei luonnonlaeista. Epävarmuus omasta sukupuolesta on ruotsalaislapsille yhtä vähän luonnollista kuin palestiinalaislapsille Israelin vihaaminen. Mutta tulokset ovat arvattavissa, jos päiväkodeissa järjestetään jihadistinäytelmiä tai luetaan satuja pojista, jotka olivatkin tyttöjä.

Suomi tienhaarassa

Kuten maahanmuuttokysymyksissä, myös moraalilainsäädännössä Suomessa on vielä vapaus valita tie. Ruotsin tie tai jokin muu tie.

Jos avioliittolaista olisi tehty kansanäänestys, meillä hyvin todennäköisesti olisi vielä perinteinen avioliittokäsitys. Nyt sen sijaan on riskinä, että perinteisellä tavalla ajattelevat menettävät jopa oikeutensa pitää avoimesti kiinni omista näkemyksistään ja opettaa ne lapsilleen. Näin on käynyt muualla, kuten Massasushetin osavaltiossa. Miksi ei siis myös Suomessa.

Eduskunnan seuraavan koetinkivi on äitiyslaki, jota lakivaliokunta tällä hetkellä käsittelee. Kansalaisaloite mahdollistaisi kahden äidin nimeämisen lapselle ennen hänen syntymäänsä. Äitiys ei siis syntyisi joko biologisen suhteen tai huolella läpiviedyn adoptioprosessin kautta vaan lesboparien erikoistapauksessa se voisi olla vain ilmoitusasia. Tällä tavalla tunnustetun äitiyden voisi myös perua kuukauden sisällä lapsen syntymästä – esimerkiksi jos lapsi on kehitysvammainen. Lakiehdotuksen mukaan äiti voisi olla myös mies (tällä avattaisiin tietä lisääntymiskykynsä säilyttäneiden mieheksi muutettujen naisten ja siirtokohdun saaneiden miesten raskauksille).

Jos nykyinen moraalikäsitys ei tunnu mukavalta, niin löystettävää riittää vielä tästäkin. Suomessa poliitikot ovat tehneet vakavia ehdotuksia moniavioisuuden ja lähiomaisten seksisuhteen laillistamista. Ruotsissa liberaalipuolueen nuorisojärjestö haluaa laillistaa insestin lisäksi myös nekrofilian (seksuaalinen kiinnostus kohdistuu kuolleisiin ruumiisiin).

Arvot puntariin

Arvoneutraaliutta ei ole olemassakaan. Jokaisella yhteiskunnalla on oma arvopohjansa. Sen voi vapaasti valita, mutta seuraukset on kannettava. Nykyajan nousevat trendit näyttävät olevan islamismi ja itsekeskeinen humanismi.

Omien mielihalujen palvonta uhkaa ajaa länsimaat karille. Nuoret syrjäytyvät, kun heillä ei ole enää vastuunoton mallia. Itsekeskeisyydestä syntyvää pahaa oloa pyritään paikkaamaan puheella suvaitsevaisuudesta, mutta sinisilmäinen kaiken hyväksyminen uhkaa johtaa niin ISIS:n Euroopan-valtaukseen kuin lasten kehojen lääketieteelliseen muokkaamiseenkin.

Yhtä aikaa yhä isompi väestönosa kannattaa shariaa. Länsimaiselle jihadismi ja tyttöjen ympärileikkaukset näyttävät täysin älyttömiltä, mutta yhtä älyttömäksi voi maahanmuuttaja kokea meidän suvaitsevaisuutemme ja sukupuolenvaihdoksemme. Integroituminen ei houkuttele.

Mille pohjalle siis rakennamme tulevaisuuden Suomen?

Vakaa pohja

Tänä vuonna juhlitaan 500-vuotista reformaatiota. Ei ole vaikea nähdä, miltä pohjalta nykyajan toimivimmat ja monin tavoin onnelliset yhteiskunnat ovat nousseet.

Kristillinen arvopohja korostaa vastuunottoa yli omien oikeuksien vaatimisen. Ihmisen arvo ja ihmisen tekojen hyväksyminen ovat erillisiä käsitteitä. Jokainen on mittaamattoman arvokas, mutta jokaista tekoa tai mielihyvää ei tarvitse olla hyväksymässä.

Perussuomalaisten olemassaolo puolueena perustuu siihen, että uskallamme kyseenalaistaa nyky-yhteiskunnan poliittiset korrektiudet. Meidän mielestämme kehitys ei tarkoita sitä, että hyväksi havaittu ja toimiva huuhdotaan viemäriin milloin minkäkin tasa-arvovaatimuksen nimissä. Kaikesta meuhkaamisesta huolimatta kristillis-sosiaalinen pohja on ollut ja on edelleen hyvä perusta yhteiskunnallemme.

Salkoon vedetty siniristi on ollut Suomessa enemmän kuin teoriaa. Tätä pohjaa olemme puolustaneet, joskus kuolemaan asti. Mutta olisimmeko nyt valmiit vaihtamaan sen sateenkaarilippuun vain siksi, että se on retoriikalla liitetty epätasa-arvoon ja ihmisoikeuksien polkemiseen? Vaikea uskoa, että olisimme yhtä sokeita kuin päällisin puolin tuntuu.

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


13 kommenttia
Onko järkee vai ei
#1

Arvo pohjalla paskanpuhumisella peitellään kantasuomalaisten kulttuurin tuhoamista ja kansanvaihtoa.
Kristilliset tunnukset pyritään kieltämään kaikkialta islamia loukkaavina joten kun maahan on vastuunkannettu riittävän suuri määrä muslimeita on odotettavissa ristin poisto tai muokkaus Suomen lipustakin.

Voinemmekin julistaa Suomi100-kilpailun uskontoneutraalista Suomenlipusta joka ei loukkaa ketään paitsi kantasuomalaisia.
Oma ehdotukseni on ristimuunnokseen pystypalkkia taivuttamalla ja kärkiä terävöittämällä sisällytetty euromerkki/puolikuu, tällä saataisiin arvo pohjalle tuplana.
Toki käyttöön otetaan pride-värit jos ne eivät loukkaa muslimin kunniaa.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Joosua
#4

Uskonpuhdistus jäi kesken Lutherilta ! Nyt Mika olisi korkeaaika jatkaa/korjata oikealle raiteelle mihin Lutheri jäi. Tässä avin , miksi Raamatun/katekismuksen 10 käskyä, poikkeaa niin paljon toisistaan ???! Esim. Toinen käsky puuttuu katekismuksesta, kokonaan. Jne. 500v. Kunniaksi olisi jo viimeinen aika, korjata virheet, eikö niin ??? Mikakin ?

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Joosua
#5

Jatkoa, Martti Lutherihan on sanonut, että Raamattu ja vain Raamattu on uskomme perusta !! Mistä tämä sitten johtuu ???

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Humanisti
#9

Johtuu varmaankin siitä, että arvomaäilmamme on juutalais-kristillinen. Tämä tulee ilmi jokapäiväisessä elämässämme. Noudatamme tuota arvomaailmaa niin kotona kuin työssä, vapaa-ajalla, sekä suhtautumisessa muihin. Siksi osaamme neuvotella, joustaa ja sopia.
Islam-arvomaailma poikkeaa monessa suhteessa. Se miksi muslimimaailma on kaaoksessa ja miten muslimit käyttäytyvät yksilöinä johtuu islamilaisista arvoista.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#2

Viime viikon tapahtumat Helsingissä todistavat etteivät ihmisoikeudet kuitenkaan koska kaikkia. Ei ainakaan isänmaallista kantasuomalaista. Ihmisoikeudet kuuluvat nykyään sateenkaariväelle, matuille ja suvakeille. Vaikka nykyistä menoa ihmetteleekin niin se on kuitenkin kai normaalia kehitystä ennen perikatoa. Näin on käynyt kaikille kulttuureille ennen ja kun ei kerran mitään tehdä niin ei mene montaa vuosikymmentä kun Suomikin on kalifaatti. Ensimmäiset miehittäjät ovat jo maassa ja poliisi pelkää heitä.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Onko järkee vai ei
#3

Jotta Suomi olisi todellinen rauhanmaa riisutaan kansa aseista ja valetaan aseista pride-käsirautoja sharia-gestapoliisille, muuten ei rauhanuskonto katso hyvällä.
http://mvlehti.net/2017/04/11/paivan-video-islam/

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Pientalonpoika
#6

Me opetettiin Ville 11 v hirviporukan kodalla kun peruskoulun uudessa opetussuunitelmassa on näitä juttuja sedistä jotka haluaisivat olla tätejä ja päinvastoin. Että kyllä opettajankin pitäisi tuolla koulutuksella tietää saman kuin jokainen hevosmies ettei ruunasta saa tammaa tekemälläkään. Poika oli sitten pamauttanut tämän hyvin asiaan orientoituneelle nuorehkolle maailmoja syleilevälle naisopettajan alulle. Panainen naama ja haukkui wilmassa sen että poika on syksyn kulkenut täysin sopimattomassa seurassa metillä paistellen makkaraa.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Pientalonpoika
#7

Tästä arvopohjan tuhoamisesta ovat Juha Ahvio ja Pasi Turunen tehneet Patmoslähetyksessä erinomaisia seikkaperäisiä juttuja joissa on perinpohjaisesti selvitetty mistä tässä genressä on kysymys ja mitä toiminnalla loppujen lopuksi haetaan.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Pate Pankavaarasta
#8

Vielä sen verran viikonlopulta katsoin videolta kun nämä uhatut joita poliisikin suojelee rauhan ja rakkauden uskonnon ja kulttuurin edustaja jotka rikastuttavat moniarvoista ja monikulttuurista suomea vetelivät Outi Poppin katsellessa metrin päästä nuorta mieshenkilöä kuin vierasta sikaa päähän. Eipä poliisitkaan puuttuneet kun oli tuo suojaväri ja uskonto ettei olisi mehmetiuskoisia vaan loukata.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Tod
#10

Sairaaksi on meno mennyt.
Kokoajan vaan keksitään uusia ”oikeutettuja” vaatimuksia. Sairainta on lasten manipulointi luonnottomiin käsityksiin.
Tosin myös uskonnon opetuskin on sitä, harva täysjärkinen alkaa hskovaiseksiuskovaiseksi aikuisena jos ei ole aivopesty lapsena.
Kohta joku haluaa määritellä itsensä vaikka hevoseksi.
Onko juomaveteemme sekoitettu jotain myrkkyä joka sumentaa aivotoimintaa?
Keskuudessamme on entistä enemmän kansalaisia jotka pitäisi toimittaa hoitoon.
Eivät itse ymmärrä tilaansa.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

SETA
Tyytyväinen
#11

Ihminen on keskiössä, ei muu. Ihmisarvo, tuo jakamaton on enemmistön hyväksymä ja sitä ei pieni vähemmistö muuta mihinkään. Mika toivoo, että kaikki olisivat kuin hän, tosi uskovaisia, rasisteja, vihaajia. Siihen joukkoon ei kannata liittyä. Annetaan jokaisen kukan kukkia, eiks vaan Niikko?

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Remu
#12

Mikä saakelin vihaaja ja rasisti Mika on?
Sairasta vähä-älyisten horinaa taas rasismista….

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

köki
#13

Annetaan kaikkien kukkien kukkia, suvaitaan vaan….
Suvaitaan pedofiilit.
Suvaitaan nekrofiilit.
Suvaitaan sukurutsaajat.
Suvaitaan kannibaalit.
Suvaitaan raiskaajat.
Suvaitaan kiduttajat.
Suvaitaan murhaajat.
Suvaitaan kaikki paitsi suvaitsemattomat.
Ihanaa, ihmisoikeudet jeeeee!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000