Perussuomalaiset

Reijo Tossavainen

Venäjän valtiojohdon valahtelu kertoo moraalin rappiosta

Kautta historian eri valtioiden välillä on ollut ongelmia, jopa sotia on ollut vähintään riittävästi. Vaikka elämme uudella ”aiempaa sivistyneemmällä” vuosituhannella, niin silti tilanne on ennallaan, ehkä jopa pahenemaan päin.

Erityisen ongelmalliseksi tilanteen tekee uusi erittäin ikävä tapa toimia kriisitilanteessa. Se on venäläisten häikäilemätön ja täysin määrätietoinen väärän tiedon välittäminen. Valehtelemisesta ja hämäämisestä on tehty keskeinen osa valtion ja jopa valtiojohdon toimintaa. Se on todella tuomittavaa. Se on moraalitonta. Se on suorastaan barbaarimaista.

Valehtelu näyttää uppoavan ”herkkäuskoisiin”. Myös meillä Suomessa on ”Moskovan Tiltuja”, jotka myötäilevät ja levittävät valheellista tietoa joko tietoisesti tai ymmärtämättömyyttään. Sellainen toiminta on erittäin tuomittavaa ja erittäin epäisänmaallista.

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


2 kommenttia
tasapuolisuutta
#1

Luepa länsimaisen propagandan lisäksi venäläisiä uutisia englanniksi. Vertaile käsityksiä asioista. Muodosta käsityksesi sen jälkeen.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

tasapuolisuutta
#2

Sinun mielestäsi miljoonakaupunki Donetskin saartaminen ja siviilialueiden pommittaminen on oikea teko? Pitääkö mielestäsi hallintoon liittyvät erimielisyydet ratkaista tappamalla miljoonakaupungin ihmisiä? Sekö on EU:n linja? Ja meidän EU:n mukana? Ja sinun?

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000